Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

şu soğanlı omleti ben de deneyeyim yarın. kaç zamandır aklımda yapmadım hiç.

Bazen oluyor mefkuş yemekten yarım saat önce iç mutlaka suyunu. Bide limonlu içebilirsin hafif serin su olabilir belki.

Napıyosun iyimisin? Evden çıkmıyo dimi çocuklar falan? Sen çalışmaya devam ediyomusun?
Zaten son suyumu oruca niyetleniyomuşum gibi iciyorum cnm :))
Susuzlugum gecmiyor, soda da iciyorum baya

Ben bi parca daha iyiyim sagolasin
Normalde işe gidiyorum da
İşler fazla degil
Bugu başka işim vardi izin almistim
Onumuzdeki 2 günde iş olmadigi için zorunlu izin oldu
Evde bi sürü iş beni bekliyor :)

Be
Kizlar virüs konusunda tedbiri elden birakmayalim, dikkat edelim ama paranoyak olmayada gerek yok
Zaten istedikleri toplumu panikletmek
Buna hizmet etmeyelim
Aynen ..panik yapmaya paranoyak olmaya gerek yok bencede..yillardir bu durumdan daha vahim şeyler yaşaniyor daha çok insanlar ölüyor cocuk kadin yaşli demeden ama bunu medyada yansitmadilar ve yansitmiyorlarda işlerine gelmiyor çünkü..nedense bu virusu Büyük olay yaptilar... biz kendimizi hirpaladiğimizla kaliyoruz moralimizi yüksek tutmazsak asil böyle hasta oluruz...onlarinda istediği tamda bu..yapmayalim arkadaşlar..tamam tedbiri yinede elden birakmayalim ama çokta büyütüp kafamizi yormayalim..Allaha inancimiza kafa yoralim en önemlisi bu

Son düzenleme:
Bende tam ayni seyi düşünüyordum bir soğanlı yumurtada ben deneyeyim :))
Bende sizdenim bugün

Deneyin ben bayılıyorum. Önce zeytinyağında bi çeviriyorum sonra tereyağıyla ağzını kapatıp pişiriyorum. Kimi soğanı diri kimi baya ölmüş seviyo artık isteğe göre.
Pişince üstüne kaşar rendeside oluyor.

Soğanla biberde oluyor

Bugun tekrar deneyim
Bir kere yapmistim vavvv olmadim :))

Masallah sende cok guzel gidiyosun fulyacim
Kendini daha iyi hissediyomusun

saol canım. evet çok şükür iyi başladım. Allah devamını nasip etsin
şu anda gayet iyiyim. zaten haberlerden içim sıkıldı, iştah kapandı. açlık hissetmiyorum. az da olsa giden kilolar vücudu rahatlattı. motivasyonumu da yükseltti. tabi burada hepimizin yapması ve diğer tarafta da beraber yapmamız çok iyi oldu. çok şükür yani

sen nasılsın nasıl hissediyorsun? ve Almanyadaki durum nasıl canım? Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

zeytinyağda orta boy yarım kuru soğanı piyazlık şekilde soteledim. 1 küçük yeşil biberi de doğradım çevirdim. isot attım içine üstüne de 1 yumurta ve antakya dil peyniri karabiber karışımını döktüm. alt üst ettim yedim. nefis oldu. içine tuz atmadım. peynirin çok az tuzu vardı. yetti. tavsiye ederim arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…