Çarşamba
12:30
3 yumurta soğanlı
Peynir ceviz
Zeytin domates, dereotu
19:00
1 servis tabağı dolu havuçsuz pırasa
1 tabak firik pilavı ölçüsüz 5-6 kaşık falan
2 kaşık yoğurt
Su biraz az bugün
Zaten son suyumu oruca niyetleniyomuşum gibi iciyorum cnm :))Bazen oluyor mefkuş yemekten yarım saat önce iç mutlaka suyunu. Bide limonlu içebilirsin hafif serin su olabilir belki.
Napıyosun iyimisin? Evden çıkmıyo dimi çocuklar falan? Sen çalışmaya devam ediyomusun?
Aynen ..panik yapmaya paranoyak olmaya gerek yok bencede..yillardir bu durumdan daha vahim şeyler yaşaniyor daha çok insanlar ölüyor cocuk kadin yaşli demeden ama bunu medyada yansitmadilar ve yansitmiyorlarda işlerine gelmiyor çünkü..nedense bu virusu Büyük olay yaptilar... biz kendimizi hirpaladiğimizla kaliyoruz moralimizi yüksek tutmazsak asil böyle hasta oluruz...onlarinda istediği tamda bu..yapmayalim arkadaşlar..tamam tedbiri yinede elden birakmayalim ama çokta büyütüp kafamizi yormayalim..Allaha inancimiza kafa yoralim en önemlisi buKizlar virüs konusunda tedbiri elden birakmayalim, dikkat edelim ama paranoyak olmayada gerek yok
Zaten istedikleri toplumu panikletmek
Buna hizmet etmeyelim
Bende tam ayni seyi düşünüyordum bir soğanlı yumurtada ben deneyeyim :))şu soğanlı omleti ben de deneyeyim yarın. kaç zamandır aklımda yapmadım hiç.
Bende sizdenim bugünBende tam ayni seyi düşünüyordum bir soğanlı yumurtada ben deneyeyim :))
Bende tam ayni seyi düşünüyordum bir soğanlı yumurtada ben deneyeyim :))
Bende sizdenim bugün
Bugun tekrar deneyimDeneyinben bayılıyorum. Önce zeytinyağında bi çeviriyorum sonra tereyağıyla ağzını kapatıp pişiriyorum. Kimi soğanı diri kimi baya ölmüş seviyo artık isteğe göre.
Pişince üstüne kaşar rendeside oluyor.
Soğanla biberde oluyor
Masallah sende cok guzel gidiyosun fulyacimgünaydın kızlarrrmutlu, huzurlu ve sağlıklı günler diliyorum
Bugun tekrar deneyim
Bir kere yapmistim vavvv olmadim :))
Masallah sende cok guzel gidiyosun fulyacim
Kendini daha iyi hissediyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?