Aboo valla tartılmışım:) sen olmasan ne yapacaz basganMaralcım sanada kızıcam artık sen böyle karamsar değildin noldu yaa 3 hafta sabit gelince hemen bırakmak olur mu? 3 hafta boş dursan artıdasın zaten yapma.
Geçen hafta tartıldın bu hafta eksidesin belgelerin var elimde :))
Aboo valla tartılmışım:) sen olmasan ne yapacaz basgankaramsar değilim ya yani gel gitler çok bu ara.ama eksiye düştüm şükür bunada yavaş yavaş iner insallah
Inşallah hepimiz eksileri görelim.ama sporsuz gitmiyo iste görüyoruz.buna da bi çözüm bulmak lazım.Ramazana 80 e iyice yaklaşmış olucan
Inşallah hepimiz eksileri görelim.ama sporsuz gitmiyo iste görüyoruz.buna da bi çözüm bulmak lazım.
1mil happy olan baya ısındırıyor vucudu. 5 dk da herkes bölgesine göre yapsa 20 dk spor olur günlük.1 milden başlayalım bende az verdim bu hafta hareket yok uyuştuk
Benimde aynı böyle bonus karbonhidrat bize yaramıyor bengisu ve ben gözlemlediğim kadarıyla ikimiz böyleyiz bu gurupta, bir günde bile ben +3 kg olabiliyorum karbon yiyince mesela iki öğünde 1 er dilim ekmek akşam yemeğinde dolma iki dilimde gün içinde kek yedim mi ben +3Yav kuzum bu artı 2 neden oluyo peki hani ne yiyosun rahat davrandımın açılımı ne?
Bi yanlışlık var. Atıyorum 1 dilim börek yedin bu +2 yapmaz
Tunaydin kizlar
Emek verip eksi olanlari tebrik ederim
Bonus ben bugun tartilmadim cnm
Haftaya bildirim yapicam
Haftaya söz bildirim yapicam cnmMuhterem arayı açma işkillendim
Bazen is yaparken özellikle mutfakta olduğum yerde sayıyorum ritim tutturup.en son endokrine gittiğimde doktor hiç bise yapamazsan evde yerinde say demişti:)1 milden başlayalım bende az verdim bu hafta hareket yok uyuştuk
Cok güzel yol katettin masallah
Günaydın bu arada.
Cuma 85.2
Pazartesi 87.1
Bugün 86.2
Fark +1 kg
En yüksek 103
gülbecim sen de yine menü yazsana buraya. bakalım.
yedin de miTunaydin kizlar
Emek verip eksi olanlari tebrik ederim
Bonus ben bugun tartilmadim cnm
Haftaya bildirim yapicam
aynenMuhterem arayı açma işkillendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?