Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben şu anda eylüldekiyle aynı kilomdaym. Ama eylüldem beri en az 20 kilo verdm geri aldm. Yazık bize ya. Nerde yanlş yapyrz hızlıca kilo alyrz.

Gunaydinn.
Kilom 86.4 .geçen hafta tartılmamıştım.herkese bol eksiler.

Maralcım sanada kızıcam artık sen böyle karamsar değildin noldu yaa 3 hafta sabit gelince hemen bırakmak olur mu? 3 hafta boş dursan artıdasın zaten yapma.
Geçen hafta tartıldın bu hafta eksidesin belgelerin var elimde :))

Ah ışıl ahh sen bi balığın unundan dağılmasaydın şu an ne güzel eksi bildirim yapıyodun. İnsanız yahu hele böyle dar zamanda evde herkes tepemizdeyken normal bocalamak.
Bende bi bozdum napayım kefaret gerekmiyor ya devam ettim.
Ne oluyosa bize vazgeçince oluyor.

Yav kuzum bu artı 2 neden oluyo peki hani ne yiyosun rahat davrandımın açılımı ne?

Bi yanlışlık var. Atıyorum 1 dilim börek yedin bu +2 yapmaz
Bir akşam çayın yanında gönlüm ve biskevit yedim bir ısırık çikolatalı gofret. Diğer sabah kah Ekmek fazla yedim. Onun dışında yanlış bişey yemedim.

Bir akşam çayın yanında gönlüm ve biskevit yedim bir ısırık çikolatalı gofret. Diğer sabah kah Ekmek fazla yedim. Onun dışında yanlış bişey yemedim.

Bi yiyip bi bıraktığın için böyle oluyor. Ekmek ye istersen akşamlarıda şu çayla yediklerini bırak.
Bak kaç kişiyiz hepimiz akşam dümdük çay içiyoruz. Hangi diyet olursa olsun çay yanı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…