5 yıl önce 120 dim. Mide ameliyatı filan oldum ama irademe sahip çıkamadım. Şimdi tekrar deniyorumMasallah 120 den mi indin sen ,büyük basari
Tebrik ederm güzel bir eksi. Devamı gelsinGünaydinnnn
Gecen hafta 88.7
Bu hafta 86.4
Fark 2.3
Sabrin sonu selamett cok sükürrr
Ben şu anda eylüldekiyle aynı kilomdaym. Ama eylüldem beri en az 20 kilo verdm geri aldm. Yazık bize ya. Nerde yanlş yapyrz hızlıca kilo alyrz.bengisu022 rakibem yarısalimda gene çok kilo aldım 90 varım yarın inşallah başlamayı düşünüyorum bu aralar bu kaçıncı başlayıs inan bilmiyorum ne ara bu kadar iradesiz oldum ben onuda bilmiyorum
O zaman bu hafta sizde ikiniz yarışın. Ne dersinizGramini gramina ayni kilodayiz
Olsun canim yine basarirsin Allahin izniyle5 yıl önce 120 dim. Mide ameliyatı filan oldum ama irademe sahip çıkamadım. Şimdi tekrar deniyorum
InsallahhhhT
Tebrik ederm güzel bir eksi. Devamı gelsin
O zaman bu hafta sizde ikiniz yarışın. Ne dersiniz
Günaydinnnn
Gecen hafta 88.7
Bu hafta 86.4
Fark 2.3
Sabrin sonu selamett cok sükürrr
Gunaydinn.
Kilom 86.4 .geçen hafta tartılmamıştım.herkese bol eksiler.
günaydın kızlar.Bonus sözünü dinledim tartıldım 87.5 kilo olmuşum.hic bir gerileme olmadan 3.hafta bitiyor.bende bu seviye işinden vazgeçeceğim birşeyler eksik birşeyler ters.mide rahat ama diğer yerlerim pek rahat değil.tuvalete çıkamıyorum 2 3 günü buluyor.bu kadar kabızlığı ömrümde yaşamamıştım.ben de kendime bir yol çizip ona göre kilo vermeye çalışacağım bu is Bana yaramadi
Günaydın bu arada.
Cuma 85.2
Pazartesi 87.1
Bugün 86.2
Fark +1 kg
En yüksek 103
Süpersin. Delille konuşuyor hatunMaralcım sanada kızıcam artık sen böyle karamsar değildin noldu yaa 3 hafta sabit gelince hemen bırakmak olur mu? 3 hafta boş dursan artıdasın zaten yapma.
Geçen hafta tartıldın bu hafta eksidesin belgelerin var elimde :))
bengisu022 rakibem yarısalimda gene çok kilo aldım 90 varım yarın inşallah başlamayı düşünüyorum bu aralar bu kaçıncı başlayıs inan bilmiyorum ne ara bu kadar iradesiz oldum ben onuda bilmiyorum
Bonus haftasonu rahat davrandmhemen artı 2 oldum. Diğer günler de artııyı temizledm. Bir kısır döngü içindeyim.Hasbinallaahhhh ve nığmel vekilhocam bizimle eğlenir
Bonus haftasonu rahat davrandmhemen artı 2 oldum. Diğer günler de artııyı temizledm. Bir kısır döngü içindeyim.
Bir akşam çayın yanında gönlüm ve biskevit yedim bir ısırık çikolatalı gofret. Diğer sabah kah Ekmek fazla yedim. Onun dışında yanlış bişey yemedim.Yav kuzum bu artı 2 neden oluyo peki hani ne yiyosun rahat davrandımın açılımı ne?
Bi yanlışlık var. Atıyorum 1 dilim börek yedin bu +2 yapmaz
Bir akşam çayın yanında gönlüm ve biskevit yedim bir ısırık çikolatalı gofret. Diğer sabah kah Ekmek fazla yedim. Onun dışında yanlış bişey yemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?