- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Asla eşime saçlarımı emanet etmem :) Ama yıllardır ense terasını ben yaparim bayağı ustalastim bu dönemde daha da iyi oldu.hatta bu hafta sonu videolar izleyip netten daha detaylı calisacam :)Saçınızı kestiniz mi kızlar. Eşime desem keser mi acaba
Bak bende bıraktım seviyeleri ama yemedim sen de yeme kendi düzenimizle devam edelim el birligiyle
Maşallah azmine oğlunun ne güzel.darisini basına diyelim :)Benim yuzum yok yazmaya
Ama mazeretim var gurbettryim malum. Bi aydirda esim gorevlendirmeyle baska sehirdeydi. 2 cocukla yalnizdım. Bitti ve geldi esim cok sukur.
Ben tam bir dana oldum bu arada 82 yim
Ama beni cok mutlu eden birsey oldu oglum 12 yasinda sayilir boyu 1.56 fln 68 kilo plmusdu diyete ve spora basladi evde 65 suan anne olarak ona diyet ve spor arkadasi olmaliyim diye dusunuyorum. Ilk kez boyle birseyr giristi cok uzuluyodum kilosuna ins vazgecmez
Amin insaAllah ben bi sebat edemedim adepte olamadim.Maşallah azmine oğlunun ne güzel.darisini basına diyelim :)
Ne güzel oğlun başlıyor sen ona destek olunca daha dikkat edersn emin ol. Eşin de gelmiş bahanen kalmamş. İsteuince çabuk veriyorsun zatenBenim yuzum yok yazmaya
Ama mazeretim var gurbettryim malum. Bi aydirda esim gorevlendirmeyle baska sehirdeydi. 2 cocukla yalnizdım. Bitti ve geldi esim cok sukur.
Ben tam bir dana oldum bu arada 82 yim
Ama beni cok mutlu eden birsey oldu oglum 12 yasinda sayilir boyu 1.56 fln 68 kilo plmusdu diyete ve spora basladi evde 65 suan anne olarak ona diyet ve spor arkadasi olmaliyim diye dusunuyorum. Ilk kez boyle birseyr giristi cok uzuluyodum kilosuna ins vazgecmez
Bu saatte. Bizim salondada şu anda çayın yanında bir sürü cıs var ama dokunmadım bike BonusSalondan tost siparişi geldi
Saç yokki bende sıcan kuyruğu gibi azıcıkAsla eşime saçlarımı emanet etmem :) Ama yıllardır ense terasını ben yaparim bayağı ustalastim bu dönemde daha da iyi oldu.hatta bu hafta sonu videolar izleyip netten daha detaylı calisacam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?