Canım 74 e inmişken 89 a neden çıktın tekrardan..O kadar nasıl kaçtı ipin ucu..sağlıkla eski haline dönersin umarim.
Buralardayim aslında ama takipteyim..bebiş çok şükür iyi 3 aylık oldu bakalım.. büyük kızım babasına benziyordu,bu bana benzedi nasıl mutluyum anlatamamNerdesin sen :) bebiş nasıl?
yuh artık o saatte. gerçektenSalondan tost siparişi geldi
benim genelde regl öncesi başlar iştah artışım. reglin 4. günü normale dönmeye başlar. bu sefer regl başında ve reglde yemediğim için mi oldu bilmiyorum60kiloyum adet sonrası süreç olmasın.
valla perşembe akşamı kaçamak yaptım zaten. ama cuma normal devam ettim. geriye bakmadım. baksam seviyeler giderdi. bırakmak istemiyorum.Fulyacim bende regl sonrası bozmuştum seviyeleri dikkatli ol iştah patlaması geliyor regl bitişi
aynen ben de. ödem ve wcBen artıdayım yaa
Süpersiniz ben o moda giremiyorum. Hani bozunca pişman olursun 1 lokmayı yiyemezsin vicdanin el vermez uzun yillar bunu sürďürmüs biri olarak simdi aylardir yapamiyorum. Bugun basladim ama oldu yine kacamak . Ins pazartesi sporada basliycamBiz toplu başladık herkes diyette arada bazı sopa isteyenler var ama geneli iyi
Kızlar uçuk gibi şeyler oluyor demişti ya apa. Sanki kışın soğukta kalırsınız yada çok tuzlu çekirdek yersiniz ya kabuk kabuk oldu. Krem bile etkilemiyor
Süpersiniz ben o moda giremiyorum. Hani bozunca pişman olursun 1 lokmayı yiyemezsin vicdanin el vermez uzun yillar bunu sürďürmüs biri olarak simdi aylardir yapamiyorum. Bugun basladim ama oldu yine kacamak . Ins pazartesi sporada basliycam
InsaAllah canim
canım sporla devam et. motive oluyorsun.
Buralardayim aslında ama takipteyim..bebiş çok şükür iyi 3 aylık oldu bakalım.. büyük kızım babasına benziyordu,bu bana benzedi nasıl mutluyum anlatamam
Sen nasılsın nasıl gidiyor seviyeler???
Senin için büyük bi sayı bonusum..sen hep 1 ileri 1 geri yapıyordun..sevindim inan,hadi bakalım takipteyim..sağlıkla kal,evde kalSeviyelerdur hele daha 1.yi bitirmedik :)) 4 kilocuk oldu benim
Senin için büyük bi sayı bonusum..sen hep 1 ileri 1 geri yapıyordun..sevindim inan,hadi bakalım takipteyim..sağlıkla kal,evde kal
Daha bugün sabah gittilerSenin kv gelmiş okudum çok sinir oldum kız ne işi var ortalık hastalık doluyken
Daha bugün sabah gittiler
Açık açık virüs bitene kadar gelmeyin dedim ama pek ise yarayacağını sanmıyorum bakalım..Daha ne kadar açık olabilirim ki
Kız kapıyı da açmasam bin türlü şey söyler arkamdan biliyorum içeride biri mi vardı falan diye.. O potansiyel var yani.Kapıyı açmayarak
Kız kapıyı da açmasam bin türlü şey söyler arkamdan biliyorum içeride biri mi vardı falan diye.. O potansiyel var yani.
Çocuklarımı alır kız o zaman da..yani hatun yapışık,oğluna bu kadar düşkün olanlar evlendirmesin vallahi..dizinin dibinde oturtsunlar.sabah benden önce alarm kurup 6 da kalkmış eşime kahvaltı hazırlamış düşün gerisini..Grip oldum de
Çocuklarımı alır kız o zaman da..yani hatun yapışık,oğluna bu kadar düşkün olanlar evlendirmesin vallahi..dizinin dibinde oturtsunlar.sabah benden önce alarm kurup 6 da kalkmış eşime kahvaltı hazırlamış düşün gerisini..Grip oldum de
Çocuklarımı alır kız o zaman da..yani hatun yapışık,oğluna bu kadar düşkün olanlar evlendirmesin vallahi..dizinin dibinde oturtsunlar.sabah benden önce alarm kurup 6 da kalkmış eşime kahvaltı hazırlamış düşün gerisini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?