Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Salondan tost siparişi geldi
yuh artık o saatte. gerçekten
60kiloyum adet sonrası süreç olmasın.
benim genelde regl öncesi başlar iştah artışım. reglin 4. günü normale dönmeye başlar. bu sefer regl başında ve reglde yemediğim için mi oldu bilmiyorum
Fulyacim bende regl sonrası bozmuştum seviyeleri dikkatli ol iştah patlaması geliyor regl bitişi
valla perşembe akşamı kaçamak yaptım zaten. ama cuma normal devam ettim. geriye bakmadım. baksam seviyeler giderdi. bırakmak istemiyorum.
beni biraz da wc etkiledi. 2 haftadır devam eden wc sıkıntısı canımı sıkıyor. ruh halimi de etkiledi. daha fazla kilo verebilecekken yavaşladı. moralimi bozdu. leslie bile yapmak istemedim. gerçi yaptım. bir gün ara verdim. dün iş dönüşü 1 saat yürüdüm. bugün de leslie yaptım çok şükür.
Ben artıdayım yaa
aynen ben de. ödem ve wc
bugün magnezyum sülfat içtim.

Biz toplu başladık herkes diyette arada bazı sopa isteyenler var ama geneli iyi
Süpersiniz ben o moda giremiyorum. Hani bozunca pişman olursun 1 lokmayı yiyemezsin vicdanin el vermez uzun yillar bunu sürďürmüs biri olarak simdi aylardir yapamiyorum. Bugun basladim ama oldu yine kacamak . Ins pazartesi sporada basliycam

canım sporla devam et. motive oluyorsun.

öğlen 12.45
tereyağda 1 yumurtadan pastırmalı peynirli baharatlı omlet
3 çeri domates, 2 köy biberi
1 tk fındıklı tahin
çiğ olarak 5 badem, 3 kaju, 8-10 kayısı çekirdeği

ara
1 kupa filtre kahve
1 kupa yeşil çay

akşam 19.00
etli kereviz yemeği
4 çatal ciğer
2 çatal sumaklı soğan ve marul-havuç-turp salatası
1 tk fındıklı tahin

az sonra 1 kupa yeşil çay ve 1 kupa bitki çayı içerim.
yatana kadar 2 lt su

akşam üzeri 30 dk leslie yaptım.

Buralardayim aslında ama takipteyim..bebiş çok şükür iyi 3 aylık oldu bakalım.. büyük kızım babasına benziyordu,bu bana benzedi nasıl mutluyum anlatamam
Sen nasılsın nasıl gidiyor seviyeler???

Seviyeler dur hele daha 1.yi bitirmedik :)) 4 kilocuk oldu benim

Anası olmasa açtı evladı napsın gadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…