Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın mefkurem nasılsın
Sagolasin cnm
Evde olunca iş güç ugrasiyom :)
Her gün bi yeri yapiyorum, dün mutfak dolaplarini temizledim
Bi taraftan teras, bahcede tadilat yapiyoruz

Sen nasilsin, dinleniyomusun evde olunca :))

O sopalık da ben mi oluyorum Bonus. Aşk olsun canm. Arada böyle tökezlemeler oluyor işte

Olur canım olmaz mı bana mı diyon bunu :))

Sen yapmak isteyip yapamayıp dertlenince biz biraz ittirelim diyoruz. Siz tanımıyomusunuz beni?

Diyorum ya bırak yapma bişey kafanı topla

Sagolasin cnm
Evde olunca iş güç ugrasiyom :)
Her gün bi yeri yapiyorum, dün mutfak dolaplarini temizledim
Bi taraftan teras, bahcede tadilat yapiyoruz

Sen nasilsin, dinleniyomusun evde olunca :))
Kolay gelsin canm. Ben de azar azar temizlik yapyrm. Kızım küçük olunca baya vaktimi alıyor zaten. Bir de yemek bulaşık hiç bitmiyor zaten

Kan seviyem çok düşmüştü.hgb 9 çıkmıştı. Ferritin kutu ilaçtan sonra tahlil yaptrdm. 8 çıkmştı

ooo senin de çok düşükmüş benim gibi olmuşun.

tatlım belki doktorun da söylemiştir ama yine diyeyim. ferritinin yükselmesi için depo demiri hapı kullanman lazım. onun dışında beslenmene çok dikkat etmen lazım. hergün 1 porsiyon mutlaka kırmızı et olacak bir öğününde. onu bol yeşillikli limonlu salatayla tüketeceksin. hangi formda yersen ye. köfte, haşlama, kavurma, sote, ızgara, biftek ya da sebze yemeğinin içinde bol kıyma-et vs bir de ciğer. sabahları 1 yumurta olsun. öğünlerle süt, yoğurt, çay, kahve ve aşırı karbo yemiyorsun. demiri tutuyor çünkü. ama öğün dışı da çay ve kahveyi aşırı tüketme. yine besinlerle gelen demiri ve hapla aldığın demiri kullandırmamak için direniyormuş. C vitamini demirin kullanımını yükseltiyor belki biliyorsundur.

öğlen yemeğini yedikten sonra rahatladım. kafamı toplamaya çalıştım. sakinledim. şimdi yeşil çayımı içiyorum veeeee yeni yeni aklıma yattı. belki de hazırımdır büyük ihtimal 36 saatlik orucu tutacağım akşama kesin kararımı yazarım

Masallah kizlar cok guzel sonuclar gordum. Insallah daha da devami gelecek ❤❤❤

❤ Bende başladım ufaktan bugün lesli yapıcam inş. 2 mi yapıyosun?

canım önceki haftalar leslie 3 yaptım. 40-45 dk. ama ben de üst beden büyük olduğu için kalbin üzerine çok baskı yapmak istemedim. bir gün sol tarafım ağrıdı çünkü. şimdi leslie 2 yani 30 dk yapıyorum. hadi ben kalkayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…