Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

öğlen 7 adet de zahterli yeşil zeytin vardı. yazmayı unutmuşum.

İyi geceler kızlar. Liste için çok teşekkür ederim Mthn83 . Apacılar çok güzel kilo vermişsnz. Tebrik ederm. Bu süreçte kilo vermek çık zor bütün ev halkı evde olunca sürekli bişeyler hazırlanp yeniliyor. Diyette olmasaydnz en az 2.3 kilo alacaktnz. 60kiloyum 6 kilo vermişsn bikaç kilo alsaydn 10 kilo fark olcaktı yoksa. Seni de ayeıca tebrik ediyrm devamı gelir inş.

amin canım. Allaha çok şükür

O sopalık da ben mi oluyorum Bonus. Aşk olsun canm. Arada böyle tökezlemeler oluyor işte

sen de toparlarsın canım. son dönemde ben de öyleydim. yanlışım olmasın ortalama Kasımdan itibaren seviyelere başlayıncaya kadar 80.5-81 den 89.6 ya kadar çıktım çok sinir bozucuydu. bir türlü toparlayamıyordum. tabi demirin düşük olmasının da payı çok büyüktü. demir düşük olunca hücrelere oksijen taşınmasında sorun çıkıyormuş. bu da kilo verme dahil pek çok şeyi engelliyor. neyse yani oydu buydu olmadı. seviyeler öncesi de çok sıkmadım kendimi. canım istemesin diye ayarlı olarak herşeyi yedim. yeni motive oldum yani. darısı sana Allahın izniyle

Benim de şu anda demirim çok düşük. Doktor 3 4 ay ilaç kullan dedi. Düşük yapınca kan vermekten kanm azaldı. Günde 10 tüp kan vetdğim oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…