Neden canım yenili birşey mi dedi ben dinleyemedimben 36 saatlik açlık için niyet edemiyorum. o zaman kaldı. niyet edemeyenler su orucu falan yapsın diyo ama zannetmiyorum. uygun olursam haftaya tutarım. nasip
Bugün bende poğaça yaptımIyi geceler hatunlar
Sabah 1 yumurta kahvaltı tabağı ve yarim dilim ekmek
3 gibi evdekiler tutturdu herkes ekmek yapiyo sen niye yapmıyorum diye.yaptim.1 avuç ici sıcak ekmeğe tereyağ sürüp yedim.gunu kapattım.simdi kahvemi içiyorum.ardindan da soda içerim heralde çünkü acıkmaya başladım.
Canim bu ara öğünlere ben çok karşiyim ..benim katilmiş olduğum sağlik grubunda bu ara öğünlerle ilgili çok önemli bilgiler verilmişti dün....kesinlikle doğru değilmiş..karatay hanimda karşiydi zatenKızlar diyet listelerine bakınca sizede çok görünüyor mu artık.
Sabah ye ara öğün öğlen ye 2 ara öğün akşam ye ara öğün yat
Kızlar diyet listelerine bakınca sizede çok görünüyor mu artık.
Canim bu ara öğünlere ben çok karşiyim ..benim katilmiş olduğum sağlik grubunda bu ara öğünlerle ilgili çok önemli bilgiler verilmişti dün....kesinlikle doğru değilmiş..karatay hanimda karşiydi zaten
Ama eskiden hepimize verilen normal beslenme şekli bu işte. Anlatırken bile ne kadar yorucuymuş diye düşünüyor insanCanim bu ara öğünlere ben çok karşiyim ..benim katilmiş olduğum sağlik grubunda bu ara öğünlerle ilgili çok önemli bilgiler verilmişti dün....kesinlikle doğru değilmiş..karatay hanimda karşiydi zaten
Ama eskiden hepimize verilen normal beslenme şekli bu işte. Anlatırken bile ne kadar yorucuymuş diye düşünüyor insan
Doymuyorlar allah herkese alim yapım gücü versin evde cocuk oyalamak zor ve maliyetli.allah yardımcımız olsunBugün bende poğaça yaptım
Sanki hiç yememişler gibi yemeğin üstüne yarım tepsiyi yediler
Her gün neden tartılıyorsun ki.zaten çok yemiyorsun ölçüsun.günlük değisimler tabi oluyor.yemekteki iradeni tartılma konusunda da göster bence canimSabah çay
Öğlen süt
Akşam biber dolması yoğurt
Tahin ceviz
Kilom 78.2 cumadan beri 1 kg artıdayım
Listeler genelde böyle ama artık yeni nesil diyetisyenler açlık saatlerini daha uzun tutuyor.Kızlar diyet listelerine bakınca sizede çok görünüyor mu artık.
Aynen canim kopyalayip başka yerde paylaşmak yasak olmasaydi paylaşirdim burda ...orda detayli anlatiyorlardi..yani doktor diyetisyen diye insanlar güveniyo sonra daha çok hasta ediyorlar insani...ara öğün sürekli insülinle oynuyor. insülin sürekli aktif oluyor.
Teşekkürler canm bilgilendirdğn için. Dikkat ediyrm ilacımı da içiyrm. Biterse de gidip tekrar alacam.normalde çok şükğr değerlerim hep iyi olur dengeli beslenmeye çaöışyrm. Ama düşüktwn dolayı oldu benimki
ooo senin de çok düşükmüşbenim gibi olmuşun.
tatlım belki doktorun da söylemiştir ama yine diyeyim. ferritinin yükselmesi için depo demiri hapı kullanman lazım. onun dışında beslenmene çok dikkat etmen lazım. hergün 1 porsiyon mutlaka kırmızı et olacak bir öğününde. onu bol yeşillikli limonlu salatayla tüketeceksin. hangi formda yersen ye. köfte, haşlama, kavurma, sote, ızgara, biftek ya da sebze yemeğinin içinde bol kıyma-et vs bir de ciğer. sabahları 1 yumurta olsun. öğünlerle süt, yoğurt, çay, kahve ve aşırı karbo yemiyorsun. demiri tutuyor çünkü. ama öğün dışı da çay ve kahveyi aşırı tüketme. yine besinlerle gelen demiri ve hapla aldığın demiri kullandırmamak için direniyormuş. C vitamini demirin kullanımını yükseltiyor belki biliyorsundur.
Doğru diyorsun bonus. Seni biliyorym canm kırılnadm hiç mesajdan öyke anladıysan kusura bakma canımOlur canım olmaz mı bana mı diyon bunu :))
Sen yapmak isteyip yapamayıp dertlenince biz biraz ittirelim diyoruz. Siz tanımıyomusunuz beni?
Diyorum ya bırak yapma bişey kafanı topla
akşam üzeri kuzenle konuştum. napıyorsunuz dedim. kek yiyorum dedi güldü. evde poğaça, kek, pizza, lahmacun, krep istekleri havada uçuşuyor diyor. hergün birini yapıyoruz diyor. eyvah dedim kendileri de çocuklar da habire hamurişi istiyormuşDoymuyorlar allah herkese alim yapım gücü versin evde cocuk oyalamak zor ve maliyetli.allah yardımcımız olsun
bırak normal kilolu insanları, diyabetli kilolulara bile ekmekli bol bakliyatlı meyveli öğünler veriyorlarAynen canim kopyalayip başka yerde paylaşmak yasak olmasaydi paylaşirdim burda ...orda detayli anlatiyorlardi..yani doktor diyetisyen diye insanlar güveniyo sonra daha çok hasta ediyorlar insani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?