Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oldu bitti deyip devam ediyoruz. hadi bonus şu 2 gün çok dikkat edip cumaya güzel bir eksi ile gelelim. benim wc yok zira artıdayım. şu 2 günü iyi planlayalım moral olsun bize
Günaydin kizlar,
Dün aksam kötü oldum elim kolum kalkmafi gözümü acamadim bacaklarim v.s agridi okuduguma glre iyi biseymis toksinler atiliyomus uyumadim.bayildim resmen , olan kandile oldu
36 saatlik açlık kolay değil canım. ilk defa yapıyorsun bir de. üstelik ertesi gün ot çöp yiyorsun tuzsuz. ondan da olmuştur. geçmiş olsun. şifa olsun inşallah

Gunaydin kızlar.sabah çok erken uyandi çocuklar.pek canim yemek istemedi onlarla.dun aşure yapamaya niyet etmiştim.oglene doğru aşure mi yaptım ve bir kase yedim karina.bugun bisey yememeye çalışacağım başarabilirim sanırım.bol bol sıvı ile yarın sabaha kadar idare edebilirim umarım.

Kızlar ben grubunuza dahil değilim ama eminim ki hepiniz istediğiniz kiloya sahip olacaksınız sadece kendinize güvenin sağlıklı beslenin . Sağlıcakla kalın

çok teşekkür ederiz canım. sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…