oldu bitti deyip devam ediyoruz. hadi bonus şu 2 gün çok dikkat edip cumaya güzel bir eksi ile gelelim. benim wc yok zira artıdayım. şu 2 günü iyi planlayalım moral olsun bizeGünaydın ❤
Dün diyetimi sekteye uğrattım iyi olmadı ama pişmanda değilim garip bi şekilde.
Kaldığım yerden devam edicem inşallah etmek zorundayım.
İş güç temizlik çok gelemem bugün heralde.
36 saatlik açlık kolay değil canım. ilk defa yapıyorsun bir de. üstelik ertesi gün ot çöp yiyorsun tuzsuz. ondan da olmuştur. geçmiş olsun. şifa olsun inşallahGünaydin kizlar,
Dün aksam kötü oldum elim kolum kalkmafi gözümü acamadim bacaklarim v.s agridi okuduguma glre iyi biseymis toksinler atiliyomus uyumadim.bayildim resmen , olan kandile oldu
Pırasayı şehriye ile deneyin normal zamanlarda çok yakisiyorpırasalı bulgur pilavı bu canım. yoksa biz de normalde zeytinyağlı pırasa yemeğine pirinç koyarız. bu bulgur pilavı. afiyet olsun.
Pırasayı şehriye ile deneyin normal zamanlarda çok yakisiyor
Günaydin kizlar,
Dün aksam kötü oldum elim kolum kalkmafi gözümü acamadim bacaklarim v.s agridi okuduguma glre iyi biseymis toksinler atiliyomus uyumadim.bayildim resmen , olan kandile oldu
Allaha sükür daha iyiyim , sadece cok uyudugum icin sersemlik varşimdi nasılsın?
Bugday salatasievet bugün kim tarif yazacak?
Bugday salatasi
Göz karari bugday haslanmis
Rende havuc
Yesil sogan
Dere otu
Marul
Kirmizi lahana
Kornison tursu
Zeytinyag
Limon tuz
Ben cok seviyorum :)hımmm lezzetli olur
Imkansiz degil bence, ramazanda daha cok verilir gibime geliyorSabah beri nerde yazdım acaba diye baktım ama bulamadım. Yaş günümde 75 oluyum dedim. Ve bugün 75.8 gördüm. Mayıs 5 e kadar 72 olurum inşallah 70 olmak biraz imkansız geliyor. Ama neden olmasın dimi
bende takimlardan 83.4 le izine ayrilmistim bi an önce o rakami görmek istiyorum cok yaklastimmmşu 83 lü rakamın bir an önce eksi olarak değişmesi lazım. motivasyonumu düşürüyor
bende takimlardan 83.4 le izine ayrilmistim bi an önce o rakami görmek istiyorum cok yaklastimmm
dünle ayni 84.8 asil yarin önemli bugün normal beslenince bakalim fark olucak mi ,olmiycani umuyorum amakaçsın bugün?
dünle ayni 84.8 asil yarin önemli bugün normal beslenince bakalim fark olucak mi ,olmiycani umuyorum ama
Kızlar ben grubunuza dahil değilim ama eminim ki hepiniz istediğiniz kiloya sahip olacaksınız sadece kendinize güvenin sağlıklı beslenin . Sağlıcakla kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?