Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok geçmiş olsun en çok bebeği merak ediyorum direnci düşük zira hayırlı haberlerle gel
Hayirli kandiller, Rabbim beraatini alanlardan eylesin insallahh

Bana bu sene kandil nasip olmuyo 3 dür hastayim
Banada iki kadil regl idim bu sefer çok istiyordum berat diye çok şükür nasip oldu namaz dua Allah hepimizi beratını alanlardan eylesin aminn

Hastanede iyileşen hastalardan alınan bilgiler :

1. Vit C-1000'i alın.
2. E Vitamini.
3. 10:00 - 11:00 güneş ışığı 15-20 dakika boyunca. 4. Yumurta bir öğün.
5. Dinlenin / 7-8 saat.
6. Günde 1,5 L su için ve
her öğün ılık (soğuk değil) olmalıdır.
Hastanede yaptığımız şey bu.

Bu, hepimize koroner virüs
için pH'ın 5.5 ila 8.5 arasında değiştiğini söylemek içindir.
Koroner virüsü yenmek için yapmamız gereken, virüsün pH seviyesinin üzerinde daha fazla alkalin
gıda tüketmektir.

Onlardan bazıları:
* Limon - 9.9 pH.
* Kireç - 8.2 pH.
* Avokado - 15.6 pH.
* Sarımsak - 13.2 pH
* Mango - 8.7pH.
* Mandalina - 8.5pH.
* Ananas - 12.7 pH.
* Karahindiba - 22.7 pH.
* Turuncu - 9.2 pH.

Bir koronavirüsünüz olduğunu nasıl bildiniz?
1. Boğazda kaşıntı.
2. Kuru boğaz.
3. Kuru öksürük.
4. Yüksek sıcaklık.
5. Nefes darlığı.
6. Koku ve tat kaybı.

Yani bunlara dikkat ettiğinizde, hızlı bir şekilde limonlu ılık su ve içecek alın.

Bu bilgileri kendinize saklamayın. Tüm ailenize
ve arkadaşlarınıza verin.

Rabbim herkesi korusun.bu kabus günlerden sağlıkla çıksın herkes

Bugünlük hedefime ulaştım.öğlen kendime koyduğum kotadan fazlasını yemedim.simdi kahve mi pisiriyorum açlık oluşmaya başladı. 60kiloyum kabizliginda içtiğim suyun da etkeni olabilir mi.kimi suların pt dengesi bile etkilermiş.bu hafta içtiğim sudan farklı bir marka icip deneyebilirsin.

evde arıtıcıdan içiyorum canım. işyerinde de sebil. hatta şimdi marketten su alıp gidiyorum.

Ispanaga da koyuyorum canım.daha diri göründüğü için çocuklar seviyor ikisindede.pirincli ne ıspanağı ne pırasayı sevmiyorlar.

şehriye zaten makarna ya ondandır. makarnayı hepimiz seviyoruz. bence de güzel olur.

Ispanaga da koyuyorum canım.daha diri göründüğü için çocuklar seviyor ikisindede.pirincli ne ıspanağı ne pırasayı sevmiyorlar.
Ben de bugün ıspanak yaptm. Bulgurlu nohutku sumaklı ve sarimsaklı çorba tarzı ama suyu az koyu yaptm. Çok lezzetli oldu. Bugün canm hep tatlı çekti.. Yiyemedğm yulaf ezmem vardı.içine 3 hurma kuru incir be juru üzüm koydum. Bir de ceviz fındık ekledm. Tadıçok iyiydi. Kurabiye niyetine yedim. Kalorisi düşük en azndan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…