Çok geçmiş olsun en çok bebeği merak ediyorum direnci düşük ziraBugun ogrendik daha ilac kullanmıyoruz suan.
Babamla daha temas ettigimiz gun orda öğrendik. Tabi ilk birkac gun zor oldu. Cuma aksamida pozitifi duyunca yikildik. Suan daha iyiyim kabullendim. Sadece dua ediyoruz ayakta gecirelim negatif sonucu alalkm 14 gun sonra.. dua edin bize
Banada iki kadil regl idim bu sefer çok istiyordum berat diye çok şükür nasip oldu namaz dua Allah hepimizi beratını alanlardan eylesin aminnHayirli kandiller, Rabbim beraatini alanlardan eylesin insallahh
Bana bu sene kandil nasip olmuyo 3 dür hastayim
Şimdilik iyiyiz hafif oksuruk var hepimizde gun sayiyoruz negatif sonuc almak icin
Ispanaga da koyuyorum canım.daha diri göründüğü için çocuklar seviyor ikisindede.pirincli ne ıspanağı ne pırasayı sevmiyorlar.hımmm denemek lazım
Tam tarif değil ama brokoli ve karnabaharı tavuk suyunuz varsa onda haşlayın.benim damak tadıma çok uygun oldu bir arkadaşım tavsiye etmişti.evet bugün kim tarif yazacak?
Rabbim herkesi korusun.bu kabus günlerden sağlıkla çıksın herkesHastanede iyileşen hastalardan alınan bilgiler :
1. Vit C-1000'i alın.
2. E Vitamini.
3. 10:00 - 11:00 güneş ışığı 15-20 dakika boyunca. 4. Yumurta bir öğün.
5. Dinlenin / 7-8 saat.
6. Günde 1,5 L su için ve
her öğün ılık (soğuk değil) olmalıdır.
Hastanede yaptığımız şey bu.
Bu, hepimize koroner virüs
için pH'ın 5.5 ila 8.5 arasında değiştiğini söylemek içindir.
Koroner virüsü yenmek için yapmamız gereken, virüsün pH seviyesinin üzerinde daha fazla alkalin
gıda tüketmektir.
Onlardan bazıları:
* Limon - 9.9 pH.
* Kireç - 8.2 pH.
* Avokado - 15.6 pH.
* Sarımsak - 13.2 pH
* Mango - 8.7pH.
* Mandalina - 8.5pH.
* Ananas - 12.7 pH.
* Karahindiba - 22.7 pH.
* Turuncu - 9.2 pH.
Bir koronavirüsünüz olduğunu nasıl bildiniz?
1. Boğazda kaşıntı.
2. Kuru boğaz.
3. Kuru öksürük.
4. Yüksek sıcaklık.
5. Nefes darlığı.
6. Koku ve tat kaybı.
Yani bunlara dikkat ettiğinizde, hızlı bir şekilde limonlu ılık su ve içecek alın.
Bu bilgileri kendinize saklamayın. Tüm ailenize
ve arkadaşlarınıza verin.
Bugünlük hedefime ulaştım.öğlen kendime koyduğum kotadan fazlasını yemedim.simdi kahve mi pisiriyorum açlık oluşmaya başladı.60kiloyum kabizliginda içtiğim suyun da etkeni olabilir mi.kimi suların pt dengesi bile etkilermiş.bu hafta içtiğim sudan farklı bir marka icip deneyebilirsin.
Tam tarif değil ama brokoli ve karnabaharı tavuk suyunuz varsa onda haşlayın.benim damak tadıma çok uygun oldu bir arkadaşım tavsiye etmişti.
Ispanaga da koyuyorum canım.daha diri göründüğü için çocuklar seviyor ikisindede.pirincli ne ıspanağı ne pırasayı sevmiyorlar.
Kabizlik zor.sindirim boşaltım olmayınca kilo vermek daha zor maalesefevde arıtıcıdan içiyorum canım. işyerinde de sebil. hatta şimdi marketten su alıp gidiyorum.
Yakın kilolarmz ben de bugün 85. 8 çıktm. 1 kilo fark var aramızdadünle ayni 84.8 asil yarin önemli bugün normal beslenince bakalim fark olucak mi ,olmiycani umuyorum ama
Ben de bugün ıspanak yaptm. Bulgurlu nohutku sumaklı ve sarimsaklı çorba tarzı ama suyu az koyu yaptm. Çok lezzetli oldu. Bugün canm hep tatlı çekti.. Yiyemedğm yulaf ezmem vardı.içine 3 hurma kuru incir be juru üzüm koydum. Bir de ceviz fındık ekledm. Tadıçok iyiydi. Kurabiye niyetine yedim. Kalorisi düşük en azndan.Ispanaga da koyuyorum canım.daha diri göründüğü için çocuklar seviyor ikisindede.pirincli ne ıspanağı ne pırasayı sevmiyorlar.
Bende oructan önce ordaydimYakın kilolarmz ben de bugün 85. 8 çıktm. 1 kilo fark var aramızda
Ben de tartılmıyorum 1 hafta olacak nerdeyse.en son 86.4tuYakın kilolarmz ben de bugün 85. 8 çıktm. 1 kilo fark var aramızda
Yarın dikjat edersek biraz eksi görürüz inş.Ben de tartılmıyorum 1 hafta olacak nerdeyse.en son 86.4tu
Inşallah Yarın öbürgün derken kış bitti yaz geldi yerimizde sayan bizYarın dikjat edersek biraz eksi görürüz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?