İçim daralıyor diye dışarı çıktım ama rahatlamadım. Açlık yok ama birşeyler yemeyi düşünüyorum.
Açlık yok diyenlere hayret ediyordum gerçekten açlık yok
Slm kizlar, valla bugün oructan daha zordu devam oruc tutsaydim daha iyiydi dedim resmen
Sabah
Limonlu su
Ögle
Yesil salata tuzsuz
Aksam
Renkli biberli mantar sote tuzsuz
Yesil salatanin devami.
Doymadim ama icim almiyor tizsuz kuscak gibi oluyorum.
Alisveris yapamadim firinlik sebzem yoktu :)afiyet olsun. tahmin edebiliyorum. bak baharatla fırında sebze yapsaydın daha lezzetli olurdu.
bu arada önceki güne göre 36 saatlik açlık orucuyla ne kadar vermişsin merak ettim?
Alisveris yapamadim firinlik sebzem yoktu :)afiyet olsun. tahmin edebiliyorum. bak baharatla fırında sebze yapsaydın daha lezzetli olurdu.
bu arada önceki güne göre 36 saatlik açlık orucuyla ne kadar vermişsin merak ettim?
Ben gep pirinçli yaparm ama dwnwyeceğim bunu da. Teşekkürker tarif içinaçılışı yapıyorumilk gün tarifi benden
Pırasalı Bulgur Pilavı
1 küçük kase bulgur
2 sap pırasa (beyaz kısmı) ince ince kıyılmış halde
1 küçük havuç küçük küçük doğranmış
5 adet sıcak suya bekletilip yumuşatılmış kurutulmuş domates
2 diş sarımsak ezilmiş
1 adet kuru soğan kıyılmış
salça
kayatuzu, karabiber, kırmızı acı biber
zeytinyağı, tereyağ
biraz zeytinyağında soğanları ve havuçları çevirip, içine sırasıyla doğranmış kuru domatesleri, pırasa ve sarımsak, salçayı ekleyip iyice çeviriyoruz. tereyağ ilave ediyoruz. malzeme solunca yıkanmış bulguru ve baharatları içine atıp karıştırmaya devam ediyoruz. sonra üzerine su koyup pişmeye bırakıyoruz.
tadı harika oluyor. bulgur pilavının içine değişik sebzeler koyup çeşitlendirebilirsiniz. hem lezzetli hem de çok besleyici oluyor. afiyet olsun
Ben gep pirinçli yaparm ama dwnwyeceğim bunu da. Teşekkürker tarif için
Ben sahur yapıyorum yeşil çay eşliğindeherkes uyudu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?