Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İçim daralıyor diye dışarı çıktım ama rahatlamadım. Açlık yok ama birşeyler yemeyi düşünüyorum.
Açlık yok diyenlere hayret ediyordum gerçekten açlık yok

hem sürekli evde olmak, virüs gerginliği hem de ufaklık seni daraltıyor

açılışı yapıyorum ilk gün tarifi benden

Pırasalı Bulgur Pilavı

1 küçük kase bulgur
2 sap pırasa (beyaz kısmı) ince ince kıyılmış halde
1 küçük havuç küçük küçük doğranmış
5 adet sıcak suya bekletilip yumuşatılmış kurutulmuş domates
2 diş sarımsak ezilmiş
1 adet kuru soğan kıyılmış
salça
kayatuzu, karabiber, kırmızı acı biber
zeytinyağı, tereyağ

biraz zeytinyağında soğanları ve havuçları çevirip, içine sırasıyla doğranmış kuru domatesleri, pırasa ve sarımsak, salçayı ekleyip iyice çeviriyoruz. tereyağ ilave ediyoruz. malzeme solunca yıkanmış bulguru ve baharatları içine atıp karıştırmaya devam ediyoruz. sonra üzerine su koyup pişmeye bırakıyoruz.
tadı harika oluyor. bulgur pilavının içine değişik sebzeler koyup çeşitlendirebilirsiniz. hem lezzetli hem de çok besleyici oluyor. afiyet olsun

afiyet olsun. tahmin edebiliyorum. bak baharatla fırında sebze yapsaydın daha lezzetli olurdu.

bu arada önceki güne göre 36 saatlik açlık orucuyla ne kadar vermişsin merak ettim?

Iyi aksamlar kızlar.kandilimiz mübarek olsun.
Sabah 1 haşlanmış yumurta kahvaltı tabağı yeşil salata
Ara 1 lokma muz
Saat 3 gibi dünden kalan kapuska yi yedim yoğurtla
5 gibi de beyaz peynir domates
Gece kahve soda içerim
Bugün çok su içemedim inşallah yarına arayı kapatırım

Midem kötü. Açlık mideme iyi ruhuma kötü geldi. Anladığım o ki ilk 3 gün bağımlılık krizleri oluyor. O dönemde çevrende kimse olmamalı. Sonra dinginleşiyor beden ruh. Tüm yorumlar bu yönde. Vücut hem ruhsal hem fiziksel savaş veriyor. İnsan oğlu değişime açık bir varlık. Sonra alışıyor bu düzene. Ama bu savaş günlerinde kıracağın kırılacağın kimse olmamalı.

Ben gep pirinçli yaparm ama dwnwyeceğim bunu da. Teşekkürker tarif için

Benim menü
Kah. Sucuklu yumurta 2 3 d. Kepekli ekmek peynirr zeytin köz biber yoğurt dom sal
Akşam mehir (kabaklu yoğurtlu çorba) fırında tavuk bikaç patates ve biberli. Yarm kase bulgur pilavı cacık 1 d ekmekk taze soğan.
Ara 1 bardak ballı süt
Diğer günler daha az yedim. Bugün 2 öpün dışında çok yemrdim tek kötü tarafı ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…