Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Inşallah toparlarsın canim

Selam kızlar
Geçen hafta 86.2
Bugün 85.8
Spor. 40.700 adım
Daha çok eksi bekliyordym. Gerçekten dikkat ettm. Haftaya inş. yansır. Günde ort 30ile 40 dk yürüyorum.
Bende bölgesel hareket çalışmaya başladım.bugun yanlarımın ağrısından ev işi yapamadım.daha çok spor yapmamız lazım bu bi gercek

Sabah tartıştıktan sonra 1 kase aşure yedim kahvaltı niyetine.simdi de ekmek yapmıştım minik bir dilim üzerine beyaz peynir domates salatalık yiyorum.daha da yemem sabaha kadar.suya devam.

Bu wc işi zaten bizi bitiren o :)
wc çok yordu beni. fazlaca yedim de yalan yok. aslında artım yok gibi. sabitim. sabah öyle çıkıyor. ama bu hafta eksi gelmem gerek.
Programı bozdum
canım benim de kaçağım var bonusun da kaçağı var. ama devam ediyoruz. iki öğüne devam. yediysen yedin unut onu devam et.

Aynen öyle yapıyorum canım.
Önce milleti azarladı öyle olmaz diye. Sonra 4 seviye dedi. Zaten önümüz ramazan

Aynen öyle yapıyorum canım.
Önce milleti azarladı öyle olmaz diye. Sonra 4 seviye dedi. Zaten önümüz ramazan
dün oruçtum. bugün cumaydı ondan tutmadım zaten işe gittim. ama yarından itibaren Allahın izniyle yine tutacağım. dün çok rahat tuttum çok şükür. ne açlık ne susuzluk.... iki öğün iyi oldu. vücut da adapte oldu.

Azmim kırılmadı değil. Ama devam edecem. Ramazana kadar 1 kilo bile gitse iyidir. Ramazan 84 ile girsem bayrama 4 kilo gitse ah ahh
Aynen yapabildiğimiz kadar devam etmek lazım başka yolu yok bu işin.dengeli kendimizi sıkmadan ve bence çok tartılmadan devam edelim.her gün tartı da stres sebebi

Devam et canım.ben etmedim kendimce sürdürüyorum bu hafta daha güzel geçti kendi adıma.sen de yılmadan devam et.ayetle yazılı değil sonuçta kendini bildikten sonra her sey güzel olur buna inan öncelikle
aynen. hatta şu sokağa çıkma yasağı muhabbetine evde hoş bir ortam yaratayım istiyorum. ama eriniyorum. tüm yemeklerden gönül gezdirdim. hiç birşey yapmamaya karar verdim

aynen. hatta şu sokağa çıkma yasağı muhabbetine evde hoş bir ortam yaratayım istiyorum. ama eriniyorum. tüm yemeklerden gönül gezdirdim. hiç birşey yapmamaya karar verdim
Aynen yapma :) bi çorban olsun yeter.benim evde ortam pek hoş olmuyor ev ahalisi tepemde.allah sağlıkla geçirmeyi nasip etsin bu günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…