Sende bendensinSelam kızlar
Geçen hafta 86.2
Bugün 85.8
Spor. 40.700 adım
Daha çok eksi bekliyordym. Gerçekten dikkat ettm. Haftaya inş. yansır. Günde ort 30ile 40 dk yürüyorum.
Inşallah toparlarsın canimGünaydınlar
Bu hafata çok zor geçti benim için . Ilk 4 gün hergun spor yaptım seviyelere uydum ama artı geldim sonra canim sıkıldı . Dünde tum gun bozdum akşam üzeri yedikçe yedim . Saçma bi şekilde dağıldım resmen . Bugün kaldığım yerden devam edicem .
Geçen hafta 93.3
Bugün 94.3
+1 kilo
Bende bölgesel hareket çalışmaya başladım.bugun yanlarımın ağrısından ev işi yapamadım.daha çok spor yapmamız lazım bu bi gercekSelam kızlar
Geçen hafta 86.2
Bugün 85.8
Spor. 40.700 adım
Daha çok eksi bekliyordym. Gerçekten dikkat ettm. Haftaya inş. yansır. Günde ort 30ile 40 dk yürüyorum.
wc çok yordu beni. fazlaca yedim de yalan yok. aslında artım yok gibi. sabitim. sabah öyle çıkıyor. ama bu hafta eksi gelmem gerek.Bu wc işi zaten bizi bitiren o :)
canım benim de kaçağım var bonusun da kaçağı var. ama devam ediyoruz. iki öğüne devam. yediysen yedin unut onu devam et.Programı bozdum
Aynen öyle yapıyorum canım.wc çok yordu beni. fazlaca yedim de yalan yok. aslında artım yok gibi. sabitim. sabah öyle çıkıyor. ama bu hafta eksi gelmem gerek.
canım benim de kaçağım var bonusun da kaçağı var. ama devam ediyoruz. iki öğüne devam. yediysen yedin unut onu devam et.
dün oruçtum. bugün cumaydı ondan tutmadım zaten işe gittim. ama yarından itibaren Allahın izniyle yine tutacağım. dün çok rahat tuttum çok şükür. ne açlık ne susuzluk.... iki öğün iyi oldu. vücut da adapte oldu.Aynen öyle yapıyorum canım.
Önce milleti azarladı öyle olmaz diye. Sonra 4 seviye dedi. Zaten önümüz ramazan
Azmim kırılmadı değil. Ama devam edecem. Ramazana kadar 1 kilo bile gitse iyidir. Ramazan 84 ile girsem bayrama 4 kilo gitse ah ahhSende bendensin
Azmim kırılmadı değil. Ama devam edecem. Ramazana kadar 1 kilo bile gitse iyidir. Ramazan 84 ile girsem bayrama 4 kilo gitse ah ahh
Aynen yapabildiğimiz kadar devam etmek lazım başka yolu yok bu işin.dengeli kendimizi sıkmadan ve bence çok tartılmadan devam edelim.her gün tartı da stres sebebiAzmim kırılmadı değil. Ama devam edecem. Ramazana kadar 1 kilo bile gitse iyidir. Ramazan 84 ile girsem bayrama 4 kilo gitse ah ahh
Devam et canım.ben etmedim kendimce sürdürüyorum bu hafta daha güzel geçti kendi adıma.sen de yılmadan devam et.ayetle yazılı değil sonuçta kendini bildikten sonra her sey güzel olur buna inan öncelikleProgramı bozdum
aynen. hatta şu sokağa çıkma yasağı muhabbetine evde hoş bir ortam yaratayım istiyorum. ama eriniyorum. tüm yemeklerden gönül gezdirdim. hiç birşey yapmamaya karar verdimDevam et canım.ben etmedim kendimce sürdürüyorum bu hafta daha güzel geçti kendi adıma.sen de yılmadan devam et.ayetle yazılı değil sonuçta kendini bildikten sonra her sey güzel olur buna inan öncelikle
Aynen yapma :) bi çorban olsun yeter.benim evde ortam pek hoş olmuyor ev ahalisi tepemde.allah sağlıkla geçirmeyi nasip etsin bu günleriaynen. hatta şu sokağa çıkma yasağı muhabbetine evde hoş bir ortam yaratayım istiyorum. ama eriniyorum. tüm yemeklerden gönül gezdirdim. hiç birşey yapmamaya karar verdim
Anlamadim canim ?Aynen öyle yapıyorum canım.
Önce milleti azarladı öyle olmaz diye. Sonra 4 seviye dedi. Zaten önümüz ramazan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?