aynen. hiç mi yiyecek bir şeyin yok. kaç zamandır bu durum var. eve insan biraz erzak alır. ha çok yoksulsundur çok alışveriş yapamamışsındır tamam. yoksa bu zamanda temel ihtiyaçlar evde bulundurulmalı. kuru baklagiller, makarna, pirinç, bulgur, un, şeker, maya, temizlik malzemeleri vs. biz de abartı stok yapmadık ama gerekli şeyleri yedekledik. dün akşam hiç de telaşa düşmedik. evde var lüzumlu ihtiyaçlar çünkü. zaten 2 gün.Allah kabul etsin canm. Dün akşamki insanlara hayret ettim. Sanki bir yıl çıkmayacaklar gibi. Alt tarafı 48 saat ya
hepsi de zararlı ve bağışıklığı düşüren besinlerEn çok alınan kola cips ve luppoymuş
Meraba. Bebekle ben 3 gündür hastanedeyiz. Yusra ile babasi evde. Buraya anca gelip derdimi yazıyorum uzuluyorumda. Birden 2021e isinlansak diyorum bazen. Cok bunaldim, bir odaya hapsolduk. Yusrayi cok ozluyorum o da beni ozluyor. Zaten bebeğide kiskaniyordu. Dua istiyorum ne olur ferahlamaya ihtiyacjm var duvarlar üzerime geliyo
Carsamba aksami eslemin öksürüğü arttigi icin ambulansla hastaneye bgeldik. Kucuk oldugu icin birakmadilwrcanım dualarımız sizinle. Rabbim tez zamanda Şafi ismiyle şifa versin. nefes darlığı mı başladı? biz dua ederiz sen de dua et.
Carsamba aksami eslemin öksürüğü arttigi icin ambulansla hastaneye bgeldik. Kucuk oldugu icin birakmadilwr
Fiziksel olarak iyiyim. Ruhum paramparca cok bunaldim, yusrayi cok ozledimyavrum minicik zatenkıyamam. bu zor günler çarçabuk geçer inşallah. senin durumun nasıl?
Fiziksel olarak iyiyim. Ruhum paramparca cok bunaldim, yusrayi cok ozledim
Amin inşaallahdoğrudur. evde olsanız bir derece. hem yüsrayı görürsün hem eşin yanında olur hem evde rahat olursun. hastane zor bir de bu şartlarda. Rabbim kolaylık versin kuzum.
Rabbim tez zamanda şifa versin hastane her türlü zor. İyiykende zor hastaykende zaman geçmez oralarda. Rabbim yavruna evine kavuştursunAmin inşaallah
Çok geçmiş olsun canim.yavrunnda seni özlüyor tabi ama ihmale gelmeyecek bir durum.sabirla geçecek bügunleriniz inşallah.allah yardımcın olsun.Meraba. Bebekle ben 3 gündür hastanedeyiz. Yusra ile babasi evde. Buraya anca gelip derdimi yazıyorum uzuluyorumda. Birden 2021e isinlansak diyorum bazen. Cok bunaldim, bir odaya hapsolduk. Yusrayi cok ozluyorum o da beni ozluyor. Zaten bebeğide kiskaniyordu. Dua istiyorum ne olur ferahlamaya ihtiyacjm var duvarlar üzerime geliyo
Nasılsınız kızlar.bugun bir garip geçiyor.pazar günlerini zaten sevmem öncesinden başladı ağırlığı.ulkenin durumu zaten başlı başına sıkıntı.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.yememeye çalışma cabalarimla bir gün geçti.bugun gözüm açtı.lokma lokma istediklerimden yedim.tartiya da çıkmadım illa artıya geçmiştir.biraz spor yaptım evde yapabildiğim kadar kendimi daha iyi hissettim.simdi koca bir bardak su ile günü bitireceğim.yarına ya kısmet..
Canım Allah yardmcnz olsun. İyi olursunuz çabucak inş. Bebeğe ilaç veriyorlar mı? Sen kullanyr msn?,baban annen de evde demi?? Gönlünü ferah tut canm Allahın izniyle çabucak atlayrsnz. Hem tedbir amaçlı tutuyorlar. Emin ol doktorlar da kısa sürede eve göndermeye çalışıyor. Bak benim kızım da seninkiyle yaşıt. Ben de 2 ay önce 15 gün hastanedeydm ona durumu anlat sürekli görüntülü konuş hemen çıkarsn zaten.. Benim kızım 3.4 günden sonra zorlandı o zamana kadsr tutnazlar zaten. Bebeğide sık sık emzir sev gül oyna kızınls duygulsrından çok etkikenir o. Şu anda en çok ona odaklan.Carsamba aksami eslemin öksürüğü arttigi icin ambulansla hastaneye bgeldik. Kucuk oldugu icin birakmadilwr
Kıyamam kelimeler yetmiyor bunu anlatmaya rabbim yar ve yardımcınız olsunFiziksel olarak iyiyim. Ruhum paramparca cok bunaldim, yusrayi cok ozledim
Canım inanki geçen gün oruçluyken sana ailene dua ettim. Hastamedeki bütün hastalara sağlık çalışanlarımıza. Bu zamanfifa darda zorda kalana. Biraz sabırlı ol geçecek canm.Allahın elinde herşey. Hastalıka sabretmenin bir dakikası bir senelik ibadet hükmündedirFiziksel olarak iyiyim. Ruhum paramparca cok bunaldim, yusrayi cok ozledim
Oyle yapiyorim bol bol emziriyorum her mik dediginde. Özlüyoruz işte elde degilkiCanım Allah yardmcnz olsun. İyi olursunuz çabucak inş. Bebeğe ilaç veriyorlar mı? Sen kullanyr msn?,baban annen de evde demi?? Gönlünü ferah tut canm Allahın izniyle çabucak atlayrsnz. Hem tedbir amaçlı tutuyorlar. Emin ol doktorlar da kısa sürede eve göndermeye çalışıyor. Bak benim kızım da seninkiyle yaşıt. Ben de 2 ay önce 15 gün hastanedeydm ona durumu anlat sürekli görüntülü konuş hemen çıkarsn zaten.. Benim kızım 3.4 günden sonra zorlandı o zamana kadsr tutnazlar zaten. Bebeğide sık sık emzir sev gül oyna kızınls duygulsrından çok etkikenir o. Şu anda en çok ona odaklan.
Allah razi olsun ancak dua var elimizden gelenCanım inanki geçen gün oruçluyken sana ailene dua ettim. Hastamedeki bütün hastalara sağlık çalışanlarımıza. Bu zamanfifa darda zorda kalana. Biraz sabırlı ol geçecek canm.Allahın elinde herşey. Hastalıka sabretmenin bir dakikası bir senelik ibadet hükmündedir
Allah yardımcınız olsun canım, bebeğine sana ve tüm ailene şifa diliyorum tüm hastalara rabbim şifa versin hemen evinize dönmeyi nasip etsin inşallah aminnnMeraba. Bebekle ben 3 gündür hastanedeyiz. Yusra ile babasi evde. Buraya anca gelip derdimi yazıyorum uzuluyorumda. Birden 2021e isinlansak diyorum bazen. Cok bunaldim, bir odaya hapsolduk. Yusrayi cok ozluyorum o da beni ozluyor. Zaten bebeğide kiskaniyordu. Dua istiyorum ne olur ferahlamaya ihtiyacjm var duvarlar üzerime geliyo
Canim çok geçmiş olsun ..moralini yüksek tutnaya çaliş bugünleride geride burakacağiz Allahin izniyle..Oyle yapiyorim bol bol emziriyorum her mik dediginde. Özlüyoruz işte elde degilki
Annemler evde izolasyonda. Disari hic cikmiyolardi bakkali ariyolardi. Simdi zaten yasak geldi.. esimle yusrada evde babannesiyle. Bebege ilac veriyorlar damardan ve agizdan. Bende hap aliyorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?