Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Anlamadim canim ?
apa yı diyorum. 1. seviye olmadan olmaz dedi. sonra şifa için herkes 4 seviye yapacak dedi. hani olmuyordu. geçen korona konuşmasında çok geç değil önümüz ramazan 1 seviyeden başlayın dedi. dört dedi dokuz dedi yani.
dediğiniz gibi ayetle yazılı değil sonuçta

Nedenki canim..açikcasi bende dört dörtlük yapamiyorum artik..daralma geldi..benimde ufak tekek kaçamaklarim oldu sma yola devam..birakmak yok
yok tatlım bırakmadım. sonuçta bunu kendim için yapıyorum. sağlığım için. apa ya körü körüne bağlanmak istemiyorum sadece. farklı yollarlada aynı sonuca çıkabiliyorum. apa beni geriyor. ama niyetim iyi yolum eskiye nazaran kısa ama kendi içinde uzun.

Anladim canim tesekür ederim, nasilsin sen

Apayi dinleme ozmn srviyeleri okusan yeter , onu bende dinleyemiyorum :)

Günaydın ❤

Kusura bakmayın gelemedim. 2-3 gündür biraz kötüydüm. Bozuldu benim diyetim toparlayamamaktan korkuyorum.

Ama bırakmıycam peşini 3 gündür midem bulanıyor hiç çok yemedim az az yasaklı yedim sadece. Onlarda kötü yaptı midemi.

Kaldığım yerden devam hiç yorulmamış gibi

geçmiş olsun canım. hepimiz sıkıldık, canımız birşeyler istiyor falan ama kaçak göçek devam ediyoruz. ben şimdi eksik oruçlarımı tutuyorum. iyi geliyor. ben de ilk kaçağımda korktum bozdum diye ama sonra yok ya niye bozulsun ki devam ediyorum dedim. arada başka kaçaklarım da oldu özellikle geçen hafta. ama şimdi daha iyiyim. bugünden itibaren daha dikkatli olacağım. orucum zaten.

Allah kabul etsin canm. Dün akşamki insanlara hayret ettim. Sanki bir yıl çıkmayacaklar gibi. Alt tarafı 48 saat ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…