apa yı diyorum. 1. seviye olmadan olmaz dedi. sonra şifa için herkes 4 seviye yapacak dedi. hani olmuyordu. geçen korona konuşmasında çok geç değil önümüz ramazan 1 seviyeden başlayın dedi. dört dedi dokuz dedi yani.Anlamadim canim ?
Nedenki canim..açikcasi bende dört dörtlük yapamiyorum artik..daralma geldi..benimde ufak tekek kaçamaklarim oldu sma yola devam..birakmak yokProgramı bozdum
yok tatlım bırakmadım. sonuçta bunu kendim için yapıyorum. sağlığım için. apa ya körü körüne bağlanmak istemiyorum sadece. farklı yollarlada aynı sonuca çıkabiliyorum. apa beni geriyor. ama niyetim iyi yolum eskiye nazaran kısa ama kendi içinde uzun.Nedenki canim..açikcasi bende dört dörtlük yapamiyorum artik..daralma geldi..benimde ufak tekek kaçamaklarim oldu sma yola devam..birakmak yok
Anladim canim tesekür ederim, nasilsin senapa yı diyorum. 1. seviye olmadan olmaz dedi. sonra şifa için herkes 4 seviye yapacak dedi. hani olmuyordu. geçen korona konuşmasında çok geç değil önümüz ramazan 1 seviyeden başlayın dedi. dört dedi dokuz dedi yani.
dediğiniz gibi ayetle yazılı değil sonuçta
Apayi dinleme ozmn srviyeleri okusan yeter , onu bende dinleyemiyorum :)yok tatlım bırakmadım. sonuçta bunu kendim için yapıyorum. sağlığım için. apa ya körü körüne bağlanmak istemiyorum sadece. farklı yollarlada aynı sonuca çıkabiliyorum. apa beni geriyor. ama niyetim iyi yolum eskiye nazaran kısa ama kendi içinde uzun.
wc eğitimine takıldım. nette araştırıyorum hala.Anladim canim tesekür ederim, nasilsin sen
Allah yardimcin olsun canim, zor bi sürecwc eğitimine takıldım. nette araştırıyorum hala.
sağol canım. kendi için hayatı değişecekAllah yardimcin olsun canim, zor bi sürec
Ah bi anlasalar :)sağol canım. kendi için hayatı değişecek
GünaydınAkşam listeye bakarım gündüz rahat olmuyor
Ben o dediğini yapıyorumEvde is bitmiiiyooorr bu nasıl bisey ya valla en iyisi hiç bise yapmamak
geçmiş olsun canım. hepimiz sıkıldık, canımız birşeyler istiyor falan ama kaçak göçek devam ediyoruz. ben şimdi eksik oruçlarımı tutuyorum. iyi geliyor. ben de ilk kaçağımda korktum bozdum diye ama sonra yok ya niye bozulsun ki devam ediyorum dedim. arada başka kaçaklarım da oldu özellikle geçen hafta. ama şimdi daha iyiyim. bugünden itibaren daha dikkatli olacağım. orucum zaten.Günaydın ❤
Kusura bakmayın gelemedim. 2-3 gündür biraz kötüydüm. Bozuldu benim diyetim toparlayamamaktan korkuyorum.
Ama bırakmıycam peşini 3 gündür midem bulanıyor hiç çok yemedim az az yasaklı yedim sadece. Onlarda kötü yaptı midemi.
Kaldığım yerden devam hiç yorulmamış gibi
Allah kabul etsin canm. Dün akşamki insanlara hayret ettim. Sanki bir yıl çıkmayacaklar gibi. Alt tarafı 48 saat yageçmiş olsun canım. hepimiz sıkıldık, canımız birşeyler istiyor falan ama kaçak göçek devam ediyoruz. ben şimdi eksik oruçlarımı tutuyorum. iyi geliyor. ben de ilk kaçağımda korktum bozdum diye ama sonra yok ya niye bozulsun ki devam ediyorum dedim. arada başka kaçaklarım da oldu özellikle geçen hafta. ama şimdi daha iyiyim. bugünden itibaren daha dikkatli olacağım. orucum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?