Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonus Kuzum sen haftalarca zaten bu seviyeyi beklemedin mi nedir ya beş gün kaçamak başta niyetini sağlam yapmadın mı senin bilinçaltına verdiğin bu sinyal Yarın bir gün senin çocukların da etkileyecek onlarda birşeyler de eksik olsa üzülmez misin lütfen toparlan artık ye ye nereye
Kadar Niye kilo ile herşeyden esirgeyelim kendimizi zaten adam serberst gün vermiş hiç
Yok değil ki bu kadar yemenin anlamı ne çok üzülüyorum böyle söylediğinde İnan niyeti sağlam ol ki seninle birlikte olanlarında buna inancı arttırsın sen başar ki çocukların da başarsın sen annesin

Olsun o da birşey. En azından rahatlamışındır. Bak eve gitme durumuda varmış. Enerjini topla lazım olacak
Evet evde tatli cadım beni bekliyo :) hayirlisiyla bizde negatif alsak rahat bir nefes alsak. Zaten artik negatife donmusuzdue diye dusunuyorum cunku temas olali 12 gun oldu

Günaydın

Niyet tazeleyelim nolur yoksa emeğim gidicek 5 gün yetti bana
tazeleyelim canım. ben dün akşam yemeğinden sonra kararlıydım zaten. tamam dedim artık. kaçak bitti. bonus bugün tartıl ve yaz. tamam artık geriye dönüp bakmayacağız. hergün buraya menü, su ve spor yazacağız. anlaştık mı?
Günaydin kizlar..iyice paranoyak olduk artik..en ufak bir rahatsizlikta acebami diye kafamizda soru işareti oluşuyo..2 günden beri hafif boğazim ağriyo..umarim çiddi bir durum değildir
sürekli ılık birşeyler iç. su olur, bitki çayı olur. 20 dk bir boğazdan sıvı geçsin diyor doktorlar.
Ben artık cumadan cumaya aralarda tartilmayi bıraktım.etkileniyorum çünkü boşuna stres olmamış oluyorum.
biz takımda bildiriyoruz ya canım tartılmışken buraya da yazıyorum. yoksa pazartesi tartısı beni de geriyor. hele artıysam

sabah
1 fincan açık çay

öğlen 12.50
1 yumurtadan mantarlı, biberli, sucuklu, dil peynirli, baharatlı omlet
3 çeri domates
12-13 kayısı çekirdeği

ara
1 kupa yeşil çay
1 kupa filtre kahve

akşam 18.50
2 yk bezelye yemeği
3-4 yk bulgur pilavı
2,5 yk soğanlı acıbiber kavurması
kırmızı lahana maydanoz salatası
2 yk ev yoğurdu

az sonra 2 kupa yeşil çay
yatana kadar 2 lt su

akşamüzeri 45 dk leslie yaptım.

Iyi geceler kızlar.nasilsiniz.bugun keyfim iyi işe gidince kendimi iyi hissettim.simdi yine karantina başlıyor bir haftalık.taze fasulyede yoktu gittiğim markette hevesim kursağımda kaldı.oglen yediğim kabaktan sonra akşam yarim kase cacık ile 3 kaşık bulgur pilavi yedim.ramazana kadar kilo verebilsek biraz ne iyi olacak.su ve soda içiyorum şimdi de gurultuyu bastırmak lazim

Ben de cumadan cumaya tartılacam ek i olunca rahat olup yiyorum. Artı olunca da pes edip yiyorum. Tamamen bırakıyorum:)
Ne olacak halimiz.gecen hafta oğlanın ödevi vardi.zit anlamalı kelimeler.zayif kelimesinin zıttı ile cümle kuracaktı.annem şişmandır yazsam uzulurmusun anne dedi :) yok oğlum yaz allahın bildiğini saklayacak halimiz yok dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…