- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Bebiş nasılHastanedeyiz hâla haber bekliyoruz belki cikariz diye bekliyorum işte
Daha iyi belki bugun cikis olur diye bekliyoruz. Testi negatif geldi ama birakmadilar hemenBebiş nasıl
Olsun o da birşey. En azından rahatlamışındır. Bak eve gitme durumuda varmış. Enerjini topla lazım olacakDaha iyi belki bugun cikis olur diye bekliyoruz. Testi negatif geldi ama birakmadilar hemen
Evet evde tatli cadım beni bekliyo :) hayirlisiyla bizde negatif alsak rahat bir nefes alsak. Zaten artik negatife donmusuzdue diye dusunuyorum cunku temas olali 12 gun olduOlsun o da birşey. En azından rahatlamışındır. Bak eve gitme durumuda varmış. Enerjini topla lazım olacak
Dayan annesi kavuşacaksın yavruna.ahh bu analıkEvet evde tatli cadım beni bekliyo :) hayirlisiyla bizde negatif alsak rahat bir nefes alsak. Zaten artik negatife donmusuzdue diye dusunuyorum cunku temas olali 12 gun oldu
Kaldığın yerden devam canım.evde pizzalar börekler tatlılar hava da uçuşuyor.catalla tatlarına bakıp düzene devam.nefsimiz terbiye olmuyorsa biraz torpuleyecegiz başka yolu yok.Günaydın
Niyet tazeleyelim nolur yoksa emeğim gidicek 5 gün yetti bana
Kabak kavuşmuştum dün onu yedim şimdi.tam niyetlenmedigimden acıktım.su içtim bu saate kadar bol bol.cikista da devam ettirirm akşam da bi acı kahve midemi dinlendireyum birazCanim deneyebilirsin cok zorlsnirsan su orucuna cevirirsin :)
Ben artık cumadan cumaya aralarda tartilmayi bıraktım.etkileniyorum çünkü boşuna stres olmamış oluyorum.günaydın kızlarrr
cuma 84.1
bugün 84.2
fark +0.1
Ben de cumadan cumaya tartılacam ek i olunca rahat olup yiyorum. Artı olunca da pes edip yiyorum. Tamamen bırakıyorum:)Ben artık cumadan cumaya aralarda tartilmayi bıraktım.etkileniyorum çünkü boşuna stres olmamış oluyorum.
tazeleyelim canım. ben dün akşam yemeğinden sonra kararlıydım zaten. tamam dedim artık. kaçak bitti. bonus bugün tartıl ve yaz. tamam artık geriye dönüp bakmayacağız. hergün buraya menü, su ve spor yazacağız. anlaştık mı?Günaydın
Niyet tazeleyelim nolur yoksa emeğim gidicek 5 gün yetti bana
sürekli ılık birşeyler iç. su olur, bitki çayı olur. 20 dk bir boğazdan sıvı geçsin diyor doktorlar.Günaydin kizlar..iyice paranoyak olduk artik..en ufak bir rahatsizlikta acebami diye kafamizda soru işareti oluşuyo..2 günden beri hafif boğazim ağriyo..umarim çiddi bir durum değildir
biz takımda bildiriyoruz ya canım tartılmışken buraya da yazıyorum. yoksa pazartesi tartısı beni de geriyor. hele artıysamBen artık cumadan cumaya aralarda tartilmayi bıraktım.etkileniyorum çünkü boşuna stres olmamış oluyorum.
Slm kizlar, bugün oruc cok ici gecmiyo ac ve susuz degilim.ama aptal gibiyim tabiri caizse bi ara canim cok sütlü kahve cekti nerdeyse icecektim.sonra oglumu uyuturken uyuya kaldim aptallik 2 ye katlandi
Ne olacak halimiz.gecen hafta oğlanın ödevi vardi.zit anlamalı kelimeler.zayif kelimesinin zıttı ile cümle kuracaktı.annem şişmandır yazsam uzulurmusun anne dedi :) yok oğlum yaz allahın bildiğini saklayacak halimiz yok dedim :)Ben de cumadan cumaya tartılacam ek i olunca rahat olup yiyorum. Artı olunca da pes edip yiyorum. Tamamen bırakıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?