Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tabii beğeniyorlar ama göbeksiz daha da beğenirler emin ol :) çünkü kilo ve depresif haller özel hayatımıza da etki ediyor
Doğru söylüyorsun bu aralar çok asabi oldum kendimle olan barışıklığımı kaybettim kendime olan güvenimde zedelendi kendimi beğenmiyorum kısacası

Doğru söylüyorsun bu aralar çok asabi oldum kendimle olan barışıklığımı kaybettim kendime olan güvenimde zedelendi kendimi beğenmiyorum kısacası
Hepimiz yaşıyoruz inan buna.gececek.yarindan itibaren daha sık gel.yaz çiz burada.hem sen rahatla hem birbirimize destek olalım.

Bagimliyiz iste.yemege bagimliyiz.ozellikle karbonhidrat.sonrasindaki mide yakmaları da çabası.sen şimdi icebildigin kadar suyunu iç.yine yap evdekiler yerse yesin.kucuk kaşık çatal kullan.ben çok faydasını gördüm.gozumun açlığını minik yiyerek bastırdım.birde belli saaten sonra mutfağa çok girmiyorum.anlayacagin kendimi terbiye etmekle meşgulum bu ara

Günaydınlar . Niyet tazelemek güzel olmus. Bende geçen hafta 1-2gun fena dagildim . Geri toparladım kendimi .36saatlik açlık orocu yaptım haftasonu . Ama kendi yorumumu katarak yaptım . Cok mu motiveydim yada bol bol su yesil cay ictigim icin mi bilmiyorum ama çok zorlanmadım. Emzirdigim icin sudan fedakarlik edemem ben. Iyi hissettirdi bu oruç .

Günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum
Yüzüm dudaklarım bileklerim boğum boğum ödem. Tartı 80 kg diyor nasıl ama
Niyet sağlık için. Kızlar. Hangi beslenme şeklini isterseniz onu seçin. Vücut kendini niyete göre hazırlıyormuş.
Aslında deney yapsak mı? Bu 10 günde şu kadar kilo vercem diye niyet alsak vücut bunu kabullenir mi acaba?
Hımm mesela ben 74.5 kg olcam diyim. 10 gün için imkansız bir rakam değil. En son 76 küsürdü.

Bitanem zayıf olmanın hafifligine güzelliğine alışmışken neden eskiye dönmek istiyorsun..lutfen silkelen kendine gel..kendin için ve seni ikaz eden çocukların için.

Tabii beğeniyorlar ama göbeksiz daha da beğenirler emin ol :) çünkü kilo ve depresif haller özel hayatımıza da etki ediyor
Şu fantazi iç çamaşırlarından giymek istemiştim bikac sene önce yemin ederim ipleri gömülmüştü resmen yağlarımın ıçine..eşim gormeden yok ettim hemen,utandım cunku..herşeyimizi etkiliyor kilolarimiz malesef.

Canim bende nerdeyse hergün hamur işi yapiyorum..burnumada öyle güzel kokuyorki ama herşeyin başi irade..1 hafta önce bende lahmacun yaptim sma 1 lokma dahi yemedim..sadece nefsimi köreltmek için 1 kaşik kadar kiymasini sürdüm yağli kağit üstüne piştikten sonra sadece onu yedim ..nefsimize hakim olur sabirli olursak yemeyiz o kilo yapan yiyecekleri...

Kizlar size bir önerim var..herşeyden azda olsa yiyelim yanliş bir düşünce...biz tamamen o hamur işleri kek kurabiyelerden uzak durmaz iseniz sonraki zamanlarda patlama oluyor 1/2 yiyeceğinize 2-3 tane belki daha fazlasini yiyorsunuz..bağirsaktaki zararli bakteriler çünkü o kilo yapan sağliksiz yiyeceklerden azlan yetinmiyor o bakteriler sizi sonra zorluyor fazla yemeye...bağirsaklarin bizim 2 ci beynimiz olduğunu unutmayalim ve daha tedbirli adimlarla ilerleyelim...

Tabi ki haklisin.hic yemesek en güzeli.ama su ev ortamında geçen sürelerde dediğin patlamaları daha çok yaşıyor insan hiç yemeyerek.hayatin geneline baktığımız zamanda pasta kek börek bizim kültürün icind3 ve sürekli evlerimizde yaptığımız şeyler.yarin öbürgün karşımıza çıktıklarında onları hapur bulur yemek yerine nefsimizi koreltecek kadar yemek daha doğru geliyor bana.keske hiç yemesek ama bu gerçekten çok ama çok zor

Insan alişinca okadar zor olmuyor canim patlama falanda olmuyor. Ben aylar oldu ne hamur işi ne kek nede kurabiye yiyorum..en son oğlumun doğumgünü pastasini yemiştim ocak ayinda oda çok ince 1 dilim....ilerde hiçmi yemicez..evet yiyeceğiz ama ben evdekilerede sağlikli pasta kek ve daha sağlikli hamur işleri yapmayi düşünüyorum..mesela 1 ci seviyeye başlamadan önce güzel 2 çeşit pasta yapmiştim..hem gönül rahatliği ile 1 dilim yedim hem çocuklar ve eşimde severek yediler..benim taklmdaki kizlarada yazmiştim..sağlikli tarifler paylaşacağim diye ama Apa beyin diyetine başlayinca sözümü tutamadim..kaldi öyle şimdilik...istersen o yaptiğim pasalarin tarifini buraya atayim..Seviye diyetinde olmayanlar yapip deneyebilir

Son düzenleme:
Sağ ol canım.denerim tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…