Yavrum yaaNe olacak halimiz.gecen hafta oğlanın ödevi vardi.zit anlamalı kelimeler.zayif kelimesinin zıttı ile cümle kuracaktı.annem şişmandır yazsam uzulurmusun anne dedi :) yok oğlum yaz allahın bildiğini saklayacak halimiz yok dedim :)
Allahım aciz kulların olarak senden gönülden diliyorum,ramazana kadar sabırla vücudumu fazlalıklardan arındırmak istiyorum.sonrasinda aynı niyetle devam edip bayrama kavuşmayı diliyorum.bu zor günlerde bana ve tüm kullarına öncelikle sağlık,sonrasında sabır ve irade ver ya rabbim.AMiNEvet duyanlar duymayanlara duyursun. İlk niyet ramazana kadar.
Allahım hem beden hem ruh sağlığım için sağlıklı beslenmeye niyet ediyorum. Bizi sağlıkla ramazana kavuştur. Amin. Hepiniz gönlünüzdekini söyleyin içinizden. Niyetimiz 10 günü kapsıyor. Hadi bismillah
Hepimiz aynı durumdayız.artik hamur yoğurmaktan tatli yapmaktan midem bulandı allahın gücüne gitmesin çok şükür halimize ama dediğin gibi çare bulacaksak yine kendimizde o çareIyi geceler kızlar tüm ev halkı malum evdeler herkes gibi, biz sürekli yiyip içiyoruz bugünde zorla lahmacun yaptırdılar malaesef herkesten fazla ben yedim ,kızlarım dedi anne çok şişmanladın halbuki zayıflamıştın çok güzeldin ustunede eşim dedi hatun senin göbek ne oldu öylevalla çok biktim kendimden aynaya bakıyorum halim hal değil bu işe bir çare bulmalıyım
Hadi :) yarim litre suyu dikleyip içtim bence iyi bir başlangıç:)Hadi başlayalım
Bugün canım o kadar çok pasta istedi ki. Alsak bana 1 dilim belki düşecekti. Eşim dedi ki senin diyet ne oldu. Şaka yollu sen şişman mı diyorsun filan dedim ama üzüldüm. Aslında amacı motive etmekti. Silkelenmek gerek ya bazen. Hep destek oldu sağolsun. Ama insanın içi buruk olunca karşıdakinin söyleme şeklide amacı da anlamını yitiriyor ne yazıkkiIyi geceler kızlar tüm ev halkı malum evdeler herkes gibi, biz sürekli yiyip içiyoruz bugünde zorla lahmacun yaptırdılar malaesef herkesten fazla ben yedim ,kızlarım dedi anne çok şişmanladın halbuki zayıflamıştın çok güzeldin ustunede eşim dedi hatun senin göbek ne oldu öylevalla çok biktim kendimden aynaya bakıyorum halim hal değil bu işe bir çare bulmalıyım
Çok olmuş gerçekten ama son olsun diyelim.ben bayağı alıştım lokma lokma yiyip kendimi frenlemeyeBen de bugün bir pide yaptm. Tadı muhteşemdi Baya yedim.oruçluydum.kocaman bir pideyi eşimle Bitirdik. Yanında çorva salata balık yedim. Bunubls kalsam iyidir. Dün yaptpm pudingli bisküviden de 2 d yedim. Şimdi kalkıp bin adım yürüyüp uyuyacam. Neye yarayacaksa.
Benim eşim bana destek olsa belki şimdiye çoktan zayıflardım.sen sibel canımsın benim diyor hep böyle kal :) sibel can acaba benim kilima çıktimi hiç oda muamma :)Bugün canım o kadar çok pasta istedi ki. Alsak bana 1 dilim belki düşecekti. Eşim dedi ki senin diyet ne oldu. Şaka yollu sen şişman mı diyorsun filan dedim ama üzüldüm. Aslında amacı motive etmekti. Silkelenmek gerek ya bazen. Hep destek oldu sağolsun. Ama insanın içi buruk olunca karşıdakinin söyleme şeklide amacı da anlamını yitiriyor ne yazıkki
Ben akşam dan aksama yazıyorum elimden geldiğince.kendini frenleyemedigin anda hemen gel buraya dök içini cik yemeden vakit geçir derim.artik tatli kaşığı ve çatalı ile yiyorum yaklaşık 1 hafta oldu.1 kural ne yiyorsak yazalım.. Belki 3 d yiyeceğimize 1 d yeriz. En önemli kuralımız menü
Tabii beğeniyorlar ama göbeksiz daha da beğenirler emin ol :) çünkü kilo ve depresif haller özel hayatımıza da etki ediyorBende benim göbeğiyle ugrasma dedim ben seni böyle beğeniyorum dedi hem öyle söyle hem böyle de hıhhh
Aslında miktarı kontrol etsek yine veririz. Ben bir dönem herşeyi yiyordum diywtimde kilı da veriyrdm.Ben akşam dan aksama yazıyorum elimden geldiğince.kendini frenleyemedigin anda hemen gel buraya dök içini cik yemeden vakit geçir derim.artik tatli kaşığı ve çatalı ile yiyorum yaklaşık 1 hafta oldu.
Yeter ısılduru daha ne yiyecen. 95 olup mu başlayacan. Yoksa 100 mü olacanHer gün gözleme, kek, kurabiye, tava böreği, pan kek ,muhallebi vs vs vs yapıyorum yemiycem diyorum olmuyor eski iradem nerede onu arıyorum bulan varsa geri getirsin zira 90 kiloyu devirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?