Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlarrr

sabah
1 kupa bitki çayı

öğlen 12.30
küçük kase bulgur pilavı
2 yk soğanlı acı biber kavurması
3-4 yk kırmızı lahana maydanoz salatası
3 yk ev yoğurdu

ara
1 kupa rezene çayı

akşam 19.15
küçük kase bulgur pilavı
1 servis kaşığı soğanlı biberli kuzu eti kavurma
sarımsaklı yoğurtlu brokoli havuç salatası

az sonra 1 kupa detoks çayı
yatana kadar 2 lt su

sabah 45 dk akşamüzeri 45 dk yürüyüş

tarifleri ben de isterim canım.

Tarif bunlar kizlar ..

Un olarak daha sağlikli unlardan tercih edebilirsiniz..şekeride beyaz yerine kahverngi şeker daha iyi olur....ben ama normal un ve şekerden yapmiştim mutvağimda onlardan olduğu için..birdahaki sefere daha sağlikli un ve şekerlen denicem

Maşallah spor sahane

Gulhan1 kilon gayet iyi.oncesi nasildi.biraz anlat bakalim nerden nereye geldin.moral olur:)
Ben bikaç kere kilo alip verdim ne yazikki o yüzden bu konularda bayaği bi tecrübe edindim...hamileliklerimde bebek gida alsin bahanesiyle elime ne geçtiyse yedim..sütüm artisn diye ayni hatayi yine yaptim...halbuki sağlikli beslenerek hem kendimize hem bebeğimize daha büyük bit iyilik yapiyormuşuz çok geç anladim....neyse en son küçük oğlumdan sonra zayiflama yarişmasina katilmiştim..yine şu anki kiloma gelmiştim...çok mutlu olmuştum ama bu mutluluğum uzun sürmedi...birkaç ay sonra sinsi bir şekilde yavaş yavaş eski kiloma yaklaşiyordum..sebebine gelirse..herşeyden azar azar yiyebilirim dengeli bir şekilde düşüncesindeydim..ama bu azar azar dengesini bozmaya başladi zaman ilerledikce...tekrar buraya katildim..yine kilo verdim ve ayni durumu yine yaşadim...bu en son buraya katilmamda artik yeter dedim..hayatimda birşeyler değişmeli..evet gerçektende değişmeliydi..ayrica yaşimda ilerledikce kilo vermekte zorlaşiyordu..ve spora başladim aralik ayinda..menümde değişikliler yaptim...daha sağlikli beslenmeye başladim..sağlikli beslenme ile ve sporla ilgili araştirmalar yaptim.. bir videoda anlatilan bi konu benim kulağima küpe oldu...bağirsaklarimizda yillardir beslediğimiz sağliksiz bakteriler beyine sinyal gönderiyormuş ve bizi sağliksiz beslenmeye yönlendiriyormuş..o bakterileri yok etmekte bizim elimizdeymiş sağlikli beslenerek..o videoyu dinledikten sonra karar verdim daha dikkatli ve sağlikli beslenmeye..aylar oldu eşime çocuklarima neler yapiyorum özelikle bu karantina günlerinde ..inanin nefsim zorlanmiyor eskisi gibi..1 lokma dahi yemiyorum...ileriki zamanlarda seviyeleri tamamladiktan sonra eşim ve çocuklarimada sağlikli yemekler yapip beraber ssğlikli besleneceğiz nasip olursa...demem oki..erinde gecinde mutvağimizi değiştirmemiz şart yoksa kilo ver kilo al ..bu kisirdöngüden kurtulamayiz..

En fazla kac kiloya yükseldin.insallah yeme alışkanlığını ailene aktarma konusundaki hedefine ulaşırsın canim

En fazla kac kiloya yükseldin.insallah yeme alışkanlığını ailene aktarma konusundaki hedefine ulaşırsın canim
Aslinda tam aliştirmak üzereydim bu diyete başladim ..eşimde bu korona yüzünden kilolarca un almiş ..onlar bitsin yavaştan aliştiracağim tekrar çocuklara sağlikli beslrnmeye..okadar güzel sağlikli tarifler varki inşallah ileriki zamanlarda sağliksiz olanlara ihtiyac duymayacağiz...bende denedikce artik hem burda paylaşirim hem bizim takimda...ben en son 69 kilo ile başladim buraya...ama bi aralar 81 kiloyu bile görmüştüm hamilelik sonrasi...en üst kilo sinirim 58....bu kiloya gelince hemen tedbirimi alacağim artik. .60 kiloyu birdaha tartida görmek istemiyorum.

Kizlar hedef kilonuza yakin sizlerde spora başlayin..sporsuz olmuyor geŕçekten..hem vücudunuzda sıkılaşma olur...toparlanir heryeriniz :)
Istediğimiz kiloya gelsek bile sporu birakmayalim..hayatimizin bir parçasi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…