İyiyiz cok şükür. Cocuklarla koşturmâya devam. Sizler nasılsınız :)Nassınız büş?
Çok seviyesiz olduk sormaKızlar herkes Bıraktı mi ya seviyeleri
Ay devam edin zaten en uzun seviye 1 idi bence yaparız hep birlikteÇok seviyesiz olduk sorma
Kızlar herkes Bıraktı mi ya seviyeleri
canım doğruyu söyleyeyim ben geçen ay ve bu sefer reglde kaçamak yaptım ama bırakmadım. kaldığım yerden devam ediyorum. ama 2. seviyeye başlamadım daha. regl 1-2 güne gelir. belki bu hafta yumurtalı kahvaltıya devam ederim, sonraki hafta hurma kuruyemişe geçerim. 2 öğün iyi geldi bana. hasarlı ama devam yaniAy devam edin zaten en uzun seviye 1 idi bence yaparız hep birlikte
Ay ne bileyim bu motivasyonunuzu düşürmeyecek mi birde niyetiniz nasıldı başlarken böyle herkes bozunca çok üzülüyorum ciddencanım doğruyu söyleyeyim ben geçen ay ve bu sefer reglde kaçamak yaptım ama bırakmadım. kaldığım yerden devam ediyorum. ama 2. seviyeye başlamadım daha. regl 1-2 güne gelir. belki bu hafta yumurtalı kahvaltıya devam ederim, sonraki hafta hurma kuruyemişe geçerim. 2 öğün iyi geldi bana. hasarlı ama devam yani
Ay ne bileyim bu motivasyonunuzu düşürmeyecek mi birde niyetiniz nasıldı başlarken böyle herkes bozunca çok üzülüyorum cidden
Yikilmadim ayaktayimmmKızlar herkes Bıraktı mi ya seviyeleri
nasılsın hasibecim. yoğunsundur.
Sagolun kizlar. 23 nisan tatil 24 nisan idari izinliyim haftasonuylada birlesince 4 gunluk bosluk iyi gelecek. Bu ara hasta sayimizda azalma var biraz. Insallah bu sekilde yeni bir dalga gelmeden devam eder ve biter gider.Hoşgeldin tatlım
Sen nasılsın
Listenizi ben de merak ediyorum kimler ne durumdlar insallah iyi gidiyorsunuzdur hepiniz ❤Bura niye böyle sessiz. Bu gece listeye bakmaya çalışırım. Biri hayrına geçmişten listeyi bulsa.
Sagolun kizlar. 23 nisan tatil 24 nisan idari izinliyim haftasonuylada birlesince 4 gunluk bosluk iyi gelecek. Bu ara hasta sayimizda azalma var biraz. Insallah bu sekilde yeni bir dalga gelmeden devam eder ve biter gider.
Listenizi ben de merak ediyorum kimler ne durumdlar insallah iyi gidiyorsunuzdur hepiniz ❤
Benimde iftar iyiydi.sahurda hurmayı zor yedim ama gün boyu açıkta hissetmedim.tabi halsizlik oluyor.sabahin 7de uyandık çocuklarla.simdi 1.5 litrelik suyum bitmek üzere.ustune de 1 kahve içeceğim.Sahur
5 hurma
Limonlu yesil cay ( az ictim )
Iftar
Mercimek corba
Ispanak yogurt
Coban salata
1 parvmca et
Findik 1 avuc
Susamadigim icin önce yemegimi yedim yarim saate basliycam icmeye
Aynen her hafta önemli:) su ramazan böyle giderse vaka sayısı yönünden sonrasında da millet çıldırıp kendini salmazsa dışarı inşallah bitmeye yüz tutar iyice.bence bayramda da sokağa çıkma yasağı gelmeli.emekler boşa gitmemeli1 hafta sonrası 10 gün sonrası çok önemli
Afiyet olsun canim, halsizlik bendede vardi uykusuzluktan bas agrim v.s olmadi sükürBenimde iftar iyiydi.sahurda hurmayı zor yedim ama gün boyu açıkta hissetmedim.tabi halsizlik oluyor.sabahin 7de uyandık çocuklarla.simdi 1.5 litrelik suyum bitmek üzere.ustune de 1 kahve içeceğim.
8 mayıstan itibaren kademeli avm ler açılacakmışAynen her hafta önemli:) su ramazan böyle giderse vaka sayısı yönünden sonrasında da millet çıldırıp kendini salmazsa dışarı inşallah bitmeye yüz tutar iyice.bence bayramda da sokağa çıkma yasağı gelmeli.emekler boşa gitmemeli
Aradim cnm, zaten baska biyere koymadigimi biliyorumAa değerli bişey mi?, sanrm kaybolma değil çalınma gibi düşünüyorsun. İyice arasaydın farklı bir yerden çıkmasın?? O kadar gizledin eksini:) merakla bekliyotduk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?