Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İ
İyiyiz cok şükür geçirdik. Sen nasilsin nerelerdeydin :)

Sagim makinan yokmu? Benim yusra da oylr oldu pompa almadigima cok pisman oldum. Simdi bende hep bir savas halindeyim. Doydu mu ac mi ay sütüm var mi. Eslem kuvozdeyken ve covit olduğumuz da bile sadece düşündüğüm suttü baska sansimiz yoktu

İyi diyelim iyi olalım yaa evet kk nın yolunu unuttum. Senelerce burda olunca bir uzaklık hasıl oldu ☺

Çocuklar büyümüştür senin . Mesleğe döndün mü yoksa evdemisin hala
Büyüdüler şükür bu yıl Eylül gibi başlayabilirim ana durumlar ne olur bilmiyorum. Hayırlısı hakkımızda oğlum 2.5 olacak Eylül de belki 1 yıl daha beklerim
Teşekkür ederim canım

Kargo şirketleri hep öyle bir tek UPS den memnunum
Aldım canım pastalar tatlılar mahvetti beni.
Sen ne durumdasın. Kilon nasıl

Ben dikkat etmediğim de alıyorum Ama çok dikkatliyim canım sporu bırakamıyorum hiç..
Senin başını az sisirmedim yeni opluyken 3 sene oldu bile..
Sen kaç seneyi devirdin .
İ

İyiyiz cok şükür geçirdik. Sen nasilsin nerelerdeydin :)

Çok sevindim canım Allah beterinden esirgesin.. ben de öyle takiliyom işte
Büyüdüler şükür bu yıl Eylül gibi başlayabilirim ana durumlar ne olur bilmiyorum. Hayırlısı hakkımızda oğlum 2.5 olacak Eylül de belki 1 yıl daha beklerim ☺

Teşekkür ederim canım

Herşey tepe taklak oldu dimi mevcut durumdan ..
Düzelsin artık inşallah bir an önce

İyi olda canın sağolsun herzaman ara
Ben 2015

Arasla ilgili hiç hoş anım yok

yurtiçi ve aras kargo ile aldığım ürünler hızlı ve düzgün bir şekilde teslim edildi. iadelerim de gayet düzgün yapıldı çok şükür. paketim çok yoğun dönemde bile maksimum şubeye ulaştığı 2. gün teslim edildi.
gerçi sürat kargoyla 3-5 alışverişim oldu geçen yıllarda maksimum 2. gün teslim edildi.

sadece 1-2 yıl önce aldığım bir ürün bana teslim edilmeden şubeden kişi adreste bulunamadı yazılıp iade edilmişti. şubeyi arıyorum cevap vermiyorlar. çok da yoğunum çıkıp gidemedim. ben de n11 den firma sahibinin telefonunu alıp aradım konuştum. kargoya ikaz çekilmiş sanırım. taaa gönderildiği istanbul şubeden aradılar beni. niye bizi aramadınız diye. dedim ne bileyim aklıma bile gelmedi. ben buradaki şubeyi aradım ulaşamadım. çok da yoğunum çıkamadım. ama nasıl gelmedikleri halde bu not yazılıp sisteme iade edilir. satıcıya da yazık. neyse bir daha da sipariş etmedim. kaldı öylece.

Sorma bu yıl ikisinde göndermeye cesaret edebilir miyim hiç bir fikrim Yök ama bakalım hayırlısı

Bu akşam davul gibi şiştim.salatayi bitirmediler ziyan olmasin diye yedim o şişirdi heralde.aksam uzeri evi süpürsün için sabretmedi.bu kadar toz nerden geliyor delireceğim yakında.

Sahur
5 acve hurma
Su

Iftar
Yarim kase mercimek
3 top soslu firin köfte
Yesil salata
Kücük parca ev yapimi pide
Karpuz ( sonunda kavustuk )
Dondurma 3 4 catal muhallebili kadayif ( bu hesapta yoktu )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…