Yok cok sukur. Negatif sonucumuzu aldik gecen sali. Zaten biz hasta olmadik tasiyici olduk. Herkes böyle atlatir İnşallahAynen bizde öyle nasıl iyisiniz dimi? Hastalık kalıntısı var mı?
İyiyiz cok şükür geçirdik. Sen nasilsin nerelerdeydin :)İyiyim Bengisu hanım siz nasılsınız
Prenses nasıl
Hoşbuldum canım .Seni burda görmek çok güzel.. kilomu aldın yoksa mevcut kilondan daha az olmayamı çalışıyorsun.
Ben de özledim mefkuş ♥
Fulya nasılsın canım..mücadele devam dimi ?
Kesinlikle emzirmeye devam bonusun dediği gibi damlası şifa.. takma çevrenin ne dediğini .. Aslında doyup doymadigini bez kontrolüyle anlayabilirsin.. Bol emişler
Dün çatladı ağrıdan başım benim de.. umarım bugün rahat geçer..
Aaa üzüldüm canım . İnşallah yaniliyorsundur farklı bir yerden çıkar..
Canım geçmiş olsun nasılsınız
Gülbe cim nasılsın nasıl gidiyor hayat
Hasibecim kolay gelsin.. umarım çok yakında tamamen biter vaka sayısı
İste buna cok güldüm yazsonu bende buralardayim insallahBurasi da baba evi gibi he,dönüp dolaşan geliyor yine
Sagim makinan yokmu? Benim yusra da oylr oldu pompa almadigima cok pisman oldum. Simdi bende hep bir savas halindeyim. Doydu mu ac mi ay sütüm var mi. Eslem kuvozdeyken ve covit olduğumuz da bile sadece düşündüğüm suttü baska sansimiz yoktuYa bonusum hep bizimkilerden oldu..doymuyor diye diye mama verildi,eee sıpa da alıştı biberona..memeyi ağzına verince kendini yırtıyor resmen..1 haftadır uğraştım yok malesef,o emmeyince sütte bitti,memişler boş.
Büyüdüler şükür bu yıl Eylül gibi başlayabilirim ana durumlar ne olur bilmiyorum. Hayırlısı hakkımızda oğlum 2.5 olacak Eylül de belki 1 yıl daha beklerimİyi diyelim iyi olalımyaa evet kk nın yolunu unuttum. Senelerce burda olunca bir uzaklık hasıl oldu ☺
Çocuklar büyümüştür senin . Mesleğe döndün mü yoksa evdemisin hala
Teşekkür ederim canım
❤ +90 GRUBU KİLO TABLOSU ❤
HATUNLAR EN YÜKSEK KİLO 1.HAFTA FARK 2.HAFTA FARK 3.HAFTA FARK 4.HAFTA FARK AYLIK FARK SEVİYE SONUCU @Bonus 113,5 109.7 -3,5 @eboe 101 @mefkurem 91.6 98.5 96.8 -1,7 +5,2 +5,2 Ak kelebek 101,5 0,8 100.5 1 99.6 0,9 -2,7 -7,1 60kiloyum 89.6 84.1 +0,5 83 1,1 83 0 -0,6 -6,6 Mthn83 120 76.8 0,4 78,9 +2,1 78,2 0,7 +1,0 -3,9 @Sozen 94,3 +1 92.7 1,6 91.2 -1,5 -2,1 -4,6 maralgozlu 85.5 0,9 85.2 0,3 84.9 0,3 -1,5 -1,5 @ISILDURU 86,5 @nisan34 85,2 0,2 84.5 +0,3 +0,1 -3,3 MuMu85 85.3 1,1 83.8 1,5 84.1 +0,3 2,3 -7,0 @y.o.l.c.u 115 84,4 -1,1 @bengisu022 85.8 0,4 87.9 +2,1 85.2 2,7 -1 -1 @plasticwoman 105,4 @huzurunmeraklisi 93.5 0,8 94.5 +1 +0,2 +0,2
bir an önce başlamalısın. sahurda glisemik indeksi düşük bir meyve, 15-20 dk sonra yumurta, peynir zeytin vs li sahur yemeği, akşam iftarda da hamurlu çorbalar hariç 2 kepçe çorba, proteinli sebze yemeği ya da protein, bulgur pilavı, salata, yoğurtlu -porsiyon ayarlı tabi- bir öğün yesen sahura kadar da bol su, sıcak içecek. bence güzel bir başlangıç olur. yaz geliyor canım. bıngıl bıngılızince kıyafetler giyince, üstte ceket olmayınca yağlar çok belli oluyor
iyiyim canım çok şükür. sen nasılsın? kilon kaç? koruyor musun?
mücadele başarıyla bitti. kargom geldiama aynı kargo şirketiyle 9 gün önce burada aktarmaya gelip şubeye iletilmeyen paketim hala ortalarda yok. 9 gündür hareket de yok. ödemem de satıcıya aktarılmış. alışveriş sitesinden müşteri hizmetlerinden iade istedim. şimdi de onunla uğraşıyorum o kargo şirketi çok ekşınlı
Aldım canım pastalar tatlılar mahvetti beni.
Sen ne durumdasın. Kilon nasıl
İ
İyiyiz cok şükür geçirdik. Sen nasilsin nerelerdeydin :)
Büyüdüler şükür bu yıl Eylül gibi başlayabilirim ana durumlar ne olur bilmiyorum. Hayırlısı hakkımızda oğlum 2.5 olacak Eylül de belki 1 yıl daha beklerim ☺
Teşekkür ederim canım
İyi olda canın sağolsun herzaman araKargo şirketleri hep öyle bir tek UPS den memnunum
Ben dikkat etmediğim de alıyorum Ama çok dikkatliyim canım sporu bırakamıyorum hiç..
Senin başını az sisirmedim yeni opluyken3 sene oldu bile..
Sen kaç seneyi devirdin .
Çok sevindim canım Allah beterinden esirgesin.. ben de öyle takiliyom işte
Herşey tepe taklak oldu dimi mevcut durumdan ..
Düzelsin artık inşallah bir an önce
Kargo şirketleri hep öyle bir tek UPS den memnunum
Arasla ilgili hiç hoş anım yokyurtiçi ve aras da çok iyi. ama sürat
Sen de iyi ol , hepimiz iyi olalımİyi olda canın sağolsun herzaman ara
Ben 2015
Arasla ilgili hiç hoş anım yok
Sorma bu yıl ikisinde göndermeye cesaret edebilir miyim hiç bir fikrim Yök ama bakalım hayırlısıKargo şirketleri hep öyle bir tek UPS den memnunum
Ben dikkat etmediğim de alıyorum Ama çok dikkatliyim canım sporu bırakamıyorum hiç..
Senin başını az sisirmedim yeni opluyken ☺ 3 sene oldu bile..
Sen kaç seneyi devirdin .☺
Çok sevindim canım Allah beterinden esirgesin.. ben de öyle takiliyom işte
Herşey tepe taklak oldu dimi mevcut durumdan ..
Düzelsin artık inşallah bir an önce
Normaldir canim doğum sonrası 40.Gün kontrolüne gidebildin mi.devam ederse gidersin tekrarAllah affetsin bende oruc yok bu sene Ramazan la namaza baslicaktim onuda iki gundur lekelenme ve kan geliyor az az. 3 haftadir böyle anlamadim gitti
Yok gitmedim en son bandaj cikarildiginda gorustuk doktorlaNormaldir canim doğum sonrası 40.Gün kontrolüne gidebildin mi.devam ederse gidersin tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?