Sağım yapıp dolaba attım,stokladım resmen..sonra sıkılınca bıraktım ama deneyecem birazdan uyandırıp.
Aynen ilk iftar ne huzurlu olur rabbim nasip edecek inşallah bu yılda.kocalar ne isterse artık.erkekler açlığa pek dayanamadigi için onların hevesini kırmamak adına isteğine gore biseyler yaparimAyyy iftar sofralarına bayılırım,hele ki ilk haftalar çok özenli oluyor..siz neler yapacaksınız,var mı plan??
Iyi dinlenmeler canim.herkese hayırlı sahurlarÇok yoruldum bugün evi süpürürken belimi ağrıttım uzanmadan geçmiycek az yatayım kalkarım tekrar.
İyi geceler hayırlı sahurlar şimdiden
Tekrar sağmaya çalış. Keşke mamayı kaşıkla verseydin.sütünü biberona koysan içmez miydi acaba? Kaç aylık şimdi çok ermen olmuş amaYa bonusum hep bizimkilerden oldu..doymuyor diye diye mama verildi,eee sıpa da alıştı biberona..memeyi ağzına verince kendini yırtıyor resmen..1 haftadır uğraştım yok malesef,o emmeyince sütte bitti,memişler boş.
Uykuluyjen ver emzik niyetine çekince gelirIşte boşa dememişler nerde çokluk orada b.kluk...erva da tektim 15 ay sadece emzirdim topaç gibi olmuştu.. bu gece de deniyim bakim.
Anlamyrm milleti ben de sütüm yetiyor diyordum yine de mama ver diyorlardı. Bir de kızım tombişti baya. Çok şükür 26 ay verdm. Daha dün bile bana diyor ki anne süt ver bana :)Boş deme boş değildir o daha tam anlamıyla gebelik hormonunu bile atamadın vucudundan.
O sizinkilere allah akıl versin nerde varsa doyuramadık bi çocukları analar olarak.
Aklı başında biri mamaya teşvik edermi anneyi besler dinlendirir süt gibi nimet tepilir mi? Emzirmeye devam et mamanın yanında emzik gibi olsun sadece gece bile tutsa uyku arasında damlası şifa ona.
Emziriyorsun küçük bebeğin var tutmayabilirsin. Dinde kolaylık vardr.. Valla brn emzirirken dayanamafm tutmadım 3. 5 gün tuttum.Kız ben büyükte de tuttum sanki,tutmadım mi yoksa
Ben kullaniyorum,cok memnunumNe kargoymuş be. Ne istemiştin özel değilse?? Tekrar isterim demişsin ya ısrarla ne bekliyorsun kız?? Ya kargo dedin aklıma geldi ben de dyson süpürge düşünüyorum. Kullanan mı var mı içinizde. Şu şarjlı olanlardan
Yaa ben de bayadr almayı düşünüyorum. Han i serisi canm? Şarjla bütün evi süpürebiliyor msn?Ben kullaniyorum,cok memnunum
Aa değerli bişey mi?, sanrm kaybolma değil çalınma gibi düşünüyorsun. İyice arasaydın farklı bir yerden çıkmasın?? O kadar gizledin eksini:) merakla bekliyotduk:)Saglikli huzurlu mutlu ramazanlar, hayirli olsun insallah
Bugün biseyimin kayboldugunu farkettim, cok moralim bozuldu, bütün gün basim agridi
Ama yapicak bisey yok, neyseki öbür dunya var :))
Pazartesi cok guzel eksi görmüştüm
Malesef arkasi gelmedi, devam edemedim
Bugunde can sikintisindan Allaah ne verdiyse oldu
Umarim sizler güzel eksiler görürsünüz
Cekim gücüne göre süresi degisiyor ben ekonomide kullanoyorum 45 dk yaziyo, seriyi bilmiyorum canim esim almis :)Yaa ben de bayadr almayı düşünüyorum. Han i serisi canm? Şarjla bütün evi süpürebiliyor msn?
Yaa ben de bayadr almayı düşünüyorum. Han i serisi canm? Şarjla bütün evi süpürebiliyor msn?
Bende hurma yiyeyim dedim 3.den sonra yiyemedim.ustunede 1 lt su içtim.Evett ilk hurnami yedim , yedim.yemesinede acayipp baydi , 4.serbet gibiydi sünnet diye 5.ciyi zorla yedim , 3 yeticekmis yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?