Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Olur olur . Bir kez yapan yine yapar ..

4 5 litre içtiğim oluyo ama bazi günler az oluyo malesef beslenmede cok önemli. Asiri kg aliyorum ame yeterki sutum olsun ne yapaykm

Anlamadimki regl gibide degil. Her hafta 2 gun lekelenme oluyo. Avuc ici bile yok. Huzursuz ediyo sadece tam regl olsam dicemki regl oldum. Yarin gelmezse baslarim inşallah

Gözüme toz kaçtı seninde bende yerin çok özel ❤

demek stressizsin voy
Stres var tabiki surekli evdeyiz, yusra cok kiskaniyo disari cikamiyor. Surekli bi gerilim var. Eslem surekli emmek istiyor, ev isleri yetişmiyor. Bunlar gunluk stres üzüntüm yok anlaminda soyledim. Eslem kuvizdeyken de, hastane de kaldigimiz zaman da hep süt icin cabaladim

Büşra o evin işi bitmiycek canom hiç düşünmr yetişemiyorum diye. Her daim sepette çamaşırın ütü olucak tezgahta bulaşığın bebek emziriyosun kolay değil onun başında durmak yetiyor. 5 dk bile boşun olsa bi çay al kendine 5 dk büyük zaman yoklukta.
Saçımı duştan duşa taradığımı bilirim.

Alt değişirken krem falan sürse ablası bişeyler yapmış olur kıskanmayı hafifletir belki

Günaydın
Bugün oruç tutabildim çok şükür. 2 gündür gevşetmişm biraz ama bugünden sonra daha dikkatli olacam.kaç zamandır sarma aklımda ama 3 kilo daha eksi görmeden yapmayacam. Kısa kısa hedefler koydum kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…