- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Olur olur . Bir kez yapan yine yapar ..Herkese hayırlı sahurlar ♡♡♡♡♡
Yaralı ceylan misali oturuyorum köşemde
Korona belası yüzünden 1.5 aydır sadece 2 kere çıkabilir oda zorunluluktanhiçte zevkli değildi aksine gerilim yaşadım sanki
Neyse bu süreç de geçsin daha rahat çıkarız
Beslenme konusunda hala ayniyim maalesef
Bir ara ne güzel 85e düşmüştüm ama maalesef yine aldım kiloları geriNeyse bu da geçer ve yine veririm
Olur olur . Bir kez yapan yine yapar ..
Allah kabul etsin canım..İnşallah canım inşallah bir kendime bir gelsem de tekrar odaklanmaÇok şükür en azından Orucumu iki gündür sikintisiz tutabiliyorum
4 5 litre içtiğim oluyo ama bazi günler az oluyo malesef beslenmede cok önemli. Asiri kg aliyorum ame yeterki sutum olsun ne yapaykmCanım süt içün kesinlikle rezene ve su içmeni öneririm. Bence sütü yapann %80 i.su.gerisi beslenme. Günlük yumurta ye. Çok faydalı. 2.5 litreyi muhakkak tamamla. 3 litre iç ve gör sütün miktarını Çok şaşıracaksın
Anlamadimki regl gibide degil. Her hafta 2 gun lekelenme oluyo. Avuc ici bile yok. Huzursuz ediyo sadece tam regl olsam dicemki regl oldum. Yarin gelmezse baslarim inşallahDoğumdan sobra normal vanm.doktorum bana yeşil sarı kötü kokulu olmadığı sürece sorun yok. Özellikle açırı koku olunca fel demişti. Benim bir düşük bile 3 ay olan regli hep uzun sürdü leke gibi. Burda böyle herşeyi de yazyr
Strese bağlı da olabilir. İlaç kullandıysan daAnlamadimki regl gibide degil. Her hafta 2 gun lekelenme oluyo. Avuc ici bile yok. Huzursuz ediyo sadece tam regl olsam dicemki regl oldum. Yarin gelmezse baslarim inşallah
Hayırlı ramazanlar
Genel bir kilo alma verme verememe bıkkınlığı var üstümde. Diyet yapmadığım zamanlarda buraya yazacak yüzüm de olmuyor. Zaman zaman burayı okuyorum. Yazmasam da günlük hayatımda bile aklıma geliyorsunuz çoğu zaman...
Amine Busra Tekrar geçmiş olsun canım..
@60kiloyum Menülerin çok iyi gidiyor, sen de öyle, 90lara çıkmıştın yanılmıyosam, epey vermişsin..
@Hepfitim Geçenlerde seni düşündüm, oğlunu merak ediyordum, seninle aynı yollardan geçtim, inşallah herşey daha güzel olacak, inanmayı asla bırakma..
Mthn83 sana hep dua ediyorum inanır mısın, oğlunun güzel günlerini gör inşallah kuzum, mükafatın çok büyük olacak, zorlanıyosun seni anlamamız imkansız belki ama çok özel bi annesin..
Daha yazacaklarım vardı...
Buranın bana kattığı çok özel insanlar var senelerimiz geçti birlikte, yanılmıyosam 6 sene..
Bonus Başta sen.. Alınganlıkta uzay olan 2 kişiyiz, en çok sana alınıyorum ama bendeki yerin öyle derinki.. İyiki tanıdım seni... Bi gün başarıcaz bu zayıflama işini, birlikte... Sonra oturup kahvemizi içicez karşılıklı, yürekten inanıyorum... Bizi dibe çekenlere inat...Sonra daha çok gülücez, daha güçlü olucaz..
YENA Naif ablam
@y.o.l.c.u
Hepinizi çok seviyorum...
İlac kullanmiyorum. Aslinda stresli zamanlari gecirdim artik rahatimStrese bağlı da olabilir. İlaç kullandıysan da
İlac kullanmiyorum. Aslinda stresli zamanlari gecirdim artik rahatim
Stres var tabiki surekli evdeyiz, yusra cok kiskaniyo disari cikamiyor. Surekli bi gerilim var. Eslem surekli emmek istiyor, ev isleri yetişmiyor. Bunlar gunluk stresdemek stressizsin voy
Stres var tabiki surekli evdeyiz, yusra cok kiskaniyo disari cikamiyor. Surekli bi gerilim var. Eslem surekli emmek istiyor, ev isleri yetişmiyor. Bunlar gunluk stresüzüntüm yok anlaminda soyledim. Eslem kuvizdeyken de, hastane de kaldigimiz zaman da hep süt icin cabaladim
Hedef sarmamıGünaydın
Bugün oruç tutabildim çok şükür. 2 gündür gevşetmişm biraz ama bugünden sonra daha dikkatli olacam.kaç zamandır sarma aklımda ama 3 kilo daha eksi görmeden yapmayacam. Kısa kısa hedefler koydum kendime.
Karantina Her gün stres canım. Geçtiğini sanıyorsun. Bilinç altı diye birşey var biliyorsun. Be nde bi bilinç altı var mübarek yaylaİlac kullanmiyorum. Aslinda stresli zamanlari gecirdim artik rahatim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?