Sahur
5 acve hurma
Su
Iftar
Yarim kase mercimek
3 top soslu firin köfte
Yesil salata
Kücük parca ev yapimi pide
Karpuz ( sonunda kavustuk)
Dondurma3 4 catal muhallebili kadayif ( bu hesapta yoktu )
İyiyim yenacım teşekkürler. Kızım da iyi çok şükür yaramazlıpa tam gaz devam her gün uyanınca dolabından bir elbise seçip giyiniyor tüllü kabarık falan ççok süslü.:)senin kızınla ışlun nasıl? Kaçıncı sınıfta.? Akerjisi nasıl? Evde olduğu için daha rahattır belki? Kilon ne durumda??İyiyim Bengisu hanım siz nasılsınız
Prenses nasıl
Hoşbuldum canım .Seni burda görmek çok güzel.. kilomu aldın yoksa mevcut kilondan daha az olmayamı çalışıyorsun.
Ben de özledim mefkuş ♥
Fulya nasılsın canım..mücadele devam dimi ?
Kesinlikle emzirmeye devam bonusun dediği gibi damlası şifa.. takma çevrenin ne dediğini .. Aslında doyup doymadigini bez kontrolüyle anlayabilirsin.. Bol emişler
Dün çatladı ağrıdan başım benim de.. umarım bugün rahat geçer..
Aaa üzüldüm canım . İnşallah yaniliyorsundur farklı bir yerden çıkar..
Canım geçmiş olsun nasılsınız
Gülbe cim nasılsın nasıl gidiyor hayat
Hasibecim kolay gelsin.. umarım çok yakında tamamen biter vaka sayısı
Canım süt içün kesinlikle rezene ve su içmeni öneririm. Bence sütü yapann %80 i.su.gerisi beslenme. Günlük yumurta ye. Çok faydalı. 2.5 litreyi muhakkak tamamla. 3 litre iç ve gör sütün miktarını Çok şaşıracaksınSagim makinan yokmu? Benim yusra da oylr oldu pompa almadigima cok pisman oldum. Simdi bende hep bir savas halindeyim. Doydu mu ac mi ay sütüm var mi. Eslem kuvozdeyken ve covit olduğumuz da bile sadece düşündüğüm suttü baska sansimiz yoktu
Canım emziriyorsun zaten tutma. Bir de geçen bir prof. Covidi atlatıp 3 hafta geçmediyse tutmayın diyordu. Namaz kıl kuran oku dinle. Oruç sabrı öğretir. Zaten vşr bebeğe bakmak sabır işi :) senib ihtiyacın yok Allah izin vermiş tutmamak için niye zorluyorsun kendiniAllah affetsin bende oruc yok bu sene Ramazan la namaza baslicaktim onuda iki gundur lekelenme ve kan geliyor az az. 3 haftadir böyle anlamadim gitti
Bir de adet 10 günden sonra özür olur. 0gün bitince bütün ibadetler yapılabilir. Önce gusül alınır. Sonra herr vakit için bir noröal namaz abdesti alınır. Ezan okununca abdestliysen bozulmuşsayılır tekrar alırsın.Allah affetsin bende oruc yok bu sene Ramazan la namaza baslicaktim onuda iki gundur lekelenme ve kan geliyor az az. 3 haftadir böyle anlamadim gitti
Doğumdan sobra normal vanm.doktorum bana yeşil sarı kötü kokulu olmadığı sürece sorun yok. Özellikle açırı koku olunca fel demişti. Benim bir düşük bile 3 ay olan regli hep uzun sürdü leke gibi. Burda böyle herşeyi de yazyrYok gitmedim en son bandaj cikarildiginda gorustuk doktorla
Hoşgeldin canım. Geçen aklıma geldin unuttum yazmayı. Sen beni unutmuşsun ama ben seni unutmadımHayırlı ramazanlar
Genel bir kilo alma verme verememe bıkkınlığı var üstümde. Diyet yapmadığım zamanlarda buraya yazacak yüzüm de olmuyor. Zaman zaman burayı okuyorum. Yazmasam da günlük hayatımda bile aklıma geliyorsunuz çoğu zaman...
Amine Busra Tekrar geçmiş olsun canım..
60kiloyum Menülerin çok iyi gidiyor, sen de öyle, 90lara çıkmıştın yanılmıyosam, epey vermişsin..
Hepfitim Geçenlerde seni düşündüm, oğlunu merak ediyordum, seninle aynı yollardan geçtim, inşallah herşey daha güzel olacak, inanmayı asla bırakma..
Mthn83 sana hep dua ediyorum inanır mısın, oğlunun güzel günlerini gör inşallah kuzum, mükafatın çok büyük olacak, zorlanıyosun seni anlamamız imkansız belki ama çok özel bi annesin..
Daha yazacaklarım vardı...
Buranın bana kattığı çok özel insanlar var senelerimiz geçti birlikte, yanılmıyosam 6 sene..
Bonus Başta sen.. Alınganlıkta uzay olan 2 kişiyiz, en çok sana alınıyorum ama bendeki yerin öyle derinki.. İyiki tanıdım seni... Bi gün başarıcaz bu zayıflama işini, birlikte... Sonra oturup kahvemizi içicez karşılıklı, yürekten inanıyorum... Bizi dibe çekenlere inat...Sonra daha çok gülücez, daha güçlü olucaz..
YENA Naif ablam
y.o.l.c.u
Hepinizi çok seviyorum...
Canım Allah razı olsun. Rabbim yüreğimize ferahlık versin inşallahHayırlı ramazanlar
Genel bir kilo alma verme verememe bıkkınlığı var üstümde. Diyet yapmadığım zamanlarda buraya yazacak yüzüm de olmuyor. Zaman zaman burayı okuyorum. Yazmasam da günlük hayatımda bile aklıma geliyorsunuz çoğu zaman...
60kiloyum Menülerin çok iyi gidiyor, sen de öyle, 90lara çıkmıştın yanılmıyosam, epey vermişsin..
Hepfitim Geçenlerde seni düşündüm, oğlunu merak ediyordum, seninle aynı yollardan geçtim, inşallah herşey daha güzel olacak, inanmayı asla bırakma..
Mthn83 sana hep dua ediyorum inanır mısın, oğlunun güzel günlerini gör inşallah kuzum, mükafatın çok büyük olacak, zorlanıyosun seni anlamamız imkansız belki ama çok özel bi annesin..
Buranın bana kattığı çok özel insanlar var senelerimiz geçti birlikte, yanılmıyosam 6 sene..
Bonus Başta sen.. Alınganlıkta uzay olan 2 kişiyiz, en çok sana alınıyorum ama bendeki yerin öyle derinki.. İyiki tanıdım seni... Bi gün başarıcaz bu zayıflama işini, birlikte... Sonra oturup kahvemizi içicez karşılıklı, yürekten inanıyorum... Bizi dibe çekenlere inat...Sonra daha çok gülücez, daha güçlü olucaz..
YENA Naif ablam
y.o.l.c.u
Aşkolsun unutur muyum seniHoşgeldin canım. Geçen aklıma geldin unuttum yazmayı. Sen beni unutmuşsun ama ben seni unutmadımkızın nasıl şimdi??
İnşallah tekrar adapte olursam gelmeye çalışacağım..Canım Allah razı olsun. Rabbim yüreğimize ferahlık versin inşallah
Gel buralara mutlaka
Yazdıkça olursun. Bak benim menüme. Ben bide gruplarda yarışıyorum. Gel gelAşkolsun unutur muyum seniiyi çok şükür artık tamamen yaşıtlarını yakaladı
İnşallah tekrar adapte olursam gelmeye çalışacağım..
İyiyim yenacım teşekkürler. Kızım da iyi çok şükür yaramazlıpa tam gaz devam her gün uyanınca dolabından bir elbise seçip giyiniyor tüllü kabarık falan ççok süslü.:)senin kızınla ışlun nasıl? Kaçıncı sınıfta.? Akerjisi nasıl? Evde olduğu için daha rahattır belki? Kilon ne durumda??
Hayırlı ramazanlar
YENA Naif ablam
y.o.l.c.u
Canım Allah razı olsun. Rabbim yüreğimize ferahlık versin inşallah
Gel buralara mutlaka
Onun fiziksel sıkıntıları var ne yazıkki
Fizik diye bir şey kalmadıOnun fiziksel sıkıntıları var ne yazıkki
Aha geldiFizik diye bir şey kalmadı
Ceyrekleri hazırlayın Maşallah yazısını taktım geldim
Gerci çeyrek de çok para yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?