Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlarrr bugün ancak gelebildim. ne güzel oruçluydum bugün. kalktığımdan beri dolap düzenledim mutfakta, odamda. birşeyleri yıka et zaman geçti. tam oturacağım akşam üzeri 17.00 gibi benim hala geldi tabi oruç gitti. sinir oldum. akşam iftardan sonra gel bari de mi duş aldım falan oturdum tabi.

evet canım 89.6 a kadar kısacası 90 a kadar çıkmıştım. moralim çok bozuktu. çok şükür az da olsa kilo verdim. devam inşallah şu 1-2 gün de geçsin de.

seni de bekliyoruz artık sahalara kafanı güzelce toplayıp vakit kaybetmeden gel buraya.

Şimdilik 3 kilo için sarma. 79 daki hedefim altın bikezik

Wuhuuu

Hadi yaa bayağı almışsın fulya
Şimdi kaç kilosun

şimdi 83 canım. pazartesi 82 ydim. regl öncesiydim bir de tabi iştah açıldı yedim. 83 üm ama. bugün regl ucundan geldi.
E çok iyi vermişsin o zaman aferin
Sen calisiyomusun bu dönem de benn gecen haftadan beri evdeyim yarından itibaren evden çalışacağım

E çok iyi vermişsin o zaman aferin
Sen calisiyomusun bu dönem de benn gecen haftadan beri evdeyim yarından itibaren evden çalışacağım
arada 1 veya 2 gün gidiyorum. 3-5 saat durup geliyorum. gerisi evden.
evet canım 2 öğün beslenmenin yanında leslie falan da yapınca sıkılaştım da. iyi oldu. azcık da olsa toparlandı vücudum. eski 3 pantalonumu giyebiliyorum. leslie karnımı sıkılaştırdı. 83 kilodayken o pantalonların düğmesi kapanmıyordu. çok sevindim. bu hafta az bozdum düzeni. yarın sadece kuru meyveli (erik-cennet hurması-incir), cevizli, tarçınlı kek yapacağım. ununu da özel un koyabilirim yulaf veya tapyoka karışımı falan tam karar vermedim. ondan 1-2 dilim yerim. sonra devam yine. 5 gündür leslie de yapmadım. içimden gelmedi. ama yarından itibaren onu da yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…