Aynı yayla bende de mevcut,beeyle uçsuz bucaksızKarantina Her gün stres canım. Geçtiğini sanıyorsun. Bilinç altı diye birşey var biliyorsun. Be nde bi bilinç altı var mübarek yayla
Aynı yayla bende de mevcut,beeyle uçsuz bucaksız
Sen farklısın sankiOvadır belki
Kendi bilinç altınızı bulun bu benim kiSen farklısın sanki
Hepimiz bilinç altı magduruyuz o yüzden şişmanız deyip bilimsel vurgu yapim
Şimdilik 3 kilo için sarma. 79 daki hedefim altın bikezikHedef sarmamı ☺
Banada alsanaŞimdilik 3 kilo için sarma. 79 daki hedefim altın bikezik
Hayırlı ramazanlar
Genel bir kilo alma verme verememe bıkkınlığı var üstümde. Diyet yapmadığım zamanlarda buraya yazacak yüzüm de olmuyor. Zaman zaman burayı okuyorum. Yazmasam da günlük hayatımda bile aklıma geliyorsunuz çoğu zaman...
@aijoo Tekrar geçmiş olsun canım..
60kiloyum Menülerin çok iyi gidiyor, sen de öyle, 90lara çıkmıştın yanılmıyosam, epey vermişsin..
@Hepfitim Geçenlerde seni düşündüm, oğlunu merak ediyordum, seninle aynı yollardan geçtim, inşallah herşey daha güzel olacak, inanmayı asla bırakma..
Mthn83 sana hep dua ediyorum inanır mısın, oğlunun güzel günlerini gör inşallah kuzum, mükafatın çok büyük olacak, zorlanıyosun seni anlamamız imkansız belki ama çok özel bi annesin..
Daha yazacaklarım vardı...
Buranın bana kattığı çok özel insanlar var senelerimiz geçti birlikte, yanılmıyosam 6 sene..
Bonus Başta sen.. Alınganlıkta uzay olan 2 kişiyiz, en çok sana alınıyorum ama bendeki yerin öyle derinki.. İyiki tanıdım seni... Bi gün başarıcaz bu zayıflama işini, birlikte... Sonra oturup kahvemizi içicez karşılıklı, yürekten inanıyorum... Bizi dibe çekenlere inat...Sonra daha çok gülücez, daha güçlü olucaz..
YENA Naif ablam
@y.o.l.c.u
Hepinizi çok seviyorum...
Şimdilik 3 kilo için sarma. 79 daki hedefim altın bikezik
evet canım 89.6 a kadar kısacası 90 a kadar çıkmıştım. moralim çok bozuktu. çok şükür az da olsa kilo verdim. devam inşallah şu 1-2 gün de geçsin de.
seni de bekliyoruz artık sahalarakafanı güzelce toplayıp vakit kaybetmeden gel buraya.
Wuhuuu
Hadi yaa bayağı almışsın fulya
Şimdi kaç kilosun
E çok iyi vermişsin o zaman aferinşimdi 83 canım. pazartesi 82 ydim. regl öncesiydim bir de tabi iştah açıldı yedim. 83 üm ama. bugün regl ucundan geldi.
Herkes eve dönüyor ben işe gidicemE çok iyi vermişsin o zaman aferin
Sen calisiyomusun bu dönem de benn gecen haftadan beri evdeyim yarından itibaren evden çalışacağım
Senin değiştimi çalışma sisteminHerkes eve dönüyor ben işe gidicem
Aynen canımSenin değiştimi çalışma sistemin
Evde hasta bakımı idi degilmi bir dönem
arada 1 veya 2 gün gidiyorum. 3-5 saat durup geliyorum. gerisi evden.E çok iyi vermişsin o zaman aferin
Sen calisiyomusun bu dönem de benn gecen haftadan beri evdeyim yarından itibaren evden çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?