Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benimki emmedi malesef..1 aydır mama veriyorum..kıymetini bil sık sık emzir..bol bol suyunu iç.. biliyorsun zaten bunları caNim..nol bol sütün olsun inşallah
İnsallah sagolasin. Emmesi icin neler yaptik. Uzuntuden sutum gitmesin diye paso yedim iste sonucu bu oldu...
Sagma imkanin yokmu emmiyorsa da öyle takviye versen az da olsa tamamen bitti mi

İnsallah sagolasin. Emmesi icin neler yaptik. Uzuntuden sutum gitmesin diye paso yedim iste sonucu bu oldu...
Sagma imkanin yokmu emmiyorsa da öyle takviye versen az da olsa tamamen bitti mi
Yok canim resmen kurudu malesef.
Ilk bebeğin değil sende biliyorsun ki çok yemek değil,kaliteli yemek ve su süt yapıyor.. sağlığına dikkat et.saglicaklaa büyüt prenseslerini

Ilk bebeğin değil sende biliyorsun ki çok yemek değil,kaliteli yemek ve su süt yapıyor.. sağlığına dikkat et.saglicaklaa büyüt prenseslerini
Evet oyle dogru ama yusra da benim hic sütüm yokmuş bunda anladim. 3 aylikken tamamen memeyi birakmisti. Sagsam bile 10 ml gelmiyodu benimde. Bunda da ayni seyi yasama korkusu şu corona durumlari tuz biber ekti

Tekrar sağmaya çalış gece uyurken ver emsin. Emzik niyetine gelir tekrar. Evlatlık alıp doğum yapmadan emzirenler var. Arkadaşm çocuğu emmeyi bırakmıştı 2 ay sonra hastaneye yatrdıklarında ordaki bi teyze demşiş.kızım pes etme tekrar ver diye uğraştım diyor bir hafta sonra yine sütüm geldi. Aylarca daha emzirdim diyor

öğlen 11.50
1 kuru incir
5 can erik

saat 12.20
1 yumurtadan pastırmalı peynirli soğanlı biberli baharatlı omlet
domates salatalık biber
1 omega3 jel kapsül

ara
1 kupa filtre kahve
1 kupa çay

akşam 18.40
1 kuru incir
7 can erik

saat 19.10
2 soslu tavuk baget
2-3 yk karışık sebze kızartma
5 yk bulgur pilavı
3 yk sulu ev yoğurdu
domates, salatalık ve acı biber
1 omega3 jel kapsül

az sonra 1 kupa çay ve 1 madensuyu
yatana kadar 2 lt su

öğlen 90 dk yürüyüş

herkes düzenli gelse sürekli bir akış olur. bence herkes elini taşın altına koymalı.
nerelerdesin efser? niye gelmiyorsun, beğenmiyor musun artık bizi
Estağfirullah! beğenmemek ne hatime Hiç öyle şey olur mu

Diyette biraz serbest takıldım 12 kg kilo serbest hareketlerle yolladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…