İnsallah sagolasin. Emmesi icin neler yaptik. Uzuntuden sutum gitmesin diye paso yedim iste sonucu bu oldu...Benimki emmedi malesef..1 aydır mama veriyorum..kıymetini bil sık sık emzir..bol bol suyunu iç.. biliyorsun zaten bunları caNim..nol bol sütün olsun inşallah
Yok canim resmen kurudu malesef.İnsallah sagolasin. Emmesi icin neler yaptik. Uzuntuden sutum gitmesin diye paso yedim iste sonucu bu oldu...
Sagma imkanin yokmu emmiyorsa da öyle takviye versen az da olsa tamamen bitti mi
Evet oyle dogru ama yusra da benim hic sütüm yokmuş bunda anladim. 3 aylikken tamamen memeyi birakmisti. Sagsam bile 10 ml gelmiyodu benimde. Bunda da ayni seyi yasama korkusu şu corona durumlari tuz biber ektiYok canim resmen kurudu malesef.
Ilk bebeğin değil sende biliyorsun ki çok yemek değil,kaliteli yemek ve su süt yapıyor.. sağlığına dikkat et.saglicaklaa büyüt prenseslerini
Diyetisyensiz de verirsin canm. Geeçekten ekmek çok etkikyor azalt bildiğn şeyleri uygula gider. Emzirmek de kalori yaktırıyor zatenGunaydin. Ben yine baslayamadim. Emzirirken diyetisyen desteksiz cok zor gibi...
Tekrar sağmaya çalış gece uyurken ver emsin. Emzik niyetine gelir tekrar. Evlatlık alıp doğum yapmadan emzirenler var. Arkadaşm çocuğu emmeyi bırakmıştı 2 ay sonra hastaneye yatrdıklarında ordaki bi teyze demşiş.kızım pes etme tekrar ver diye uğraştım diyor bir hafta sonra yine sütüm geldi. Aylarca daha emzirdim diyorYok canim resmen kurudu malesef.
Ilk bebeğin değil sende biliyorsun ki çok yemek değil,kaliteli yemek ve su süt yapıyor.. sağlığına dikkat et.saglicaklaa büyüt prenseslerini
herkes düzenli gelse sürekli bir akış olur. bence herkes elini taşın altına koymalı.Malesef eski 90 lar ruhu yok,bende pek buraya uğramıyorum o yüzden.. kendi kendine konuşuyormuş gibi oluyor
nerelerdesin efser? niye gelmiyorsun, beğenmiyor musun artık bizi
Estağfirullah! beğenmemek ne hatime Hiç öyle şey olur muherkes düzenli gelse sürekli bir akış olur. bence herkes elini taşın altına koymalı.
nerelerdesin efser? niye gelmiyorsun, beğenmiyor musun artık bizi
Estağfirullah! beğenmemek ne hatime Hiç öyle şey olur mu
Diyette biraz serbest takıldım12 kg kilo serbest hareketlerle yolladım
88.4
sonbaharda 100 görmüştüm
65.9 ile mezun oldumbir zamanlar ne güzel 70 lere inmiştin değil mi? hatta 67 falan mıydı?
65.9 ile mezun oldum
ah ahhhh ben de bir zamanlar 65 e inmeyi başarmıştımburaya üye olmadan önce ama
yine oluruz
Gencen sene 85 ile izin almıştımbaşlamayı düşünüyor musun? 10. takıma da devam et. şu an güzel gidiyoruz. hadi sen de gel.
Gencen sene 85 ile izin almıştım
85 düşmeyi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?