Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Amine Busra yavaş yavaş kuzum kendine eziyet etme zor zamanlar şu an evde küçük bebek ve çocuk sığınma alanı yok bi kaçış ortamı yok bi şekilde bastırıyosun içindekileri yiyerek.
Aynı zamanda da kilondan rahatsızlığının tavan yapacağı zamanlar.
Bunu bizden iyi anlayan olamaz.

İyi tarafından bakacağın bi durum var emzirmek. Durduğun yerde kalori yakıyosun bunu avantaja çevirebilirsin.
Kendine yüklenmeden azar azar çabalalar göster

İnşallah bakalim 3 beyazdan kurtulabilsem ilk olarak baya faydasi olurda en cok onlara saldiriyorum :/

bugün çok yorulmuşum. eve gelince direk duşa girdim. hepten mayıştım.

Senden tarif alayım canim varsa
kusura bakma unutmuşum.
12 adet iri incirin iç çekirdeklerini alıp inciri minicik minicik doğruyoruz. istersen rondodan geçir. 1 kilo ılık süte karıştırıp kaselere bölüyoruz ve üstlerini kapatıp 4 saat yoğurt gibi mayalanmalarını bekliyoruz. ılık ortamda tabi. buzdolabında soğuttuktan sonra servis ederken ben üstlerine tarçın ekleyip bolca ceviz serpiyorum. çok güzel oluyor.

sahur 02.00
5 irili ufaklı hurma
1 kupa kabuk tarçın çayı

saat 02.30
5 tk tahinli çiğ kuruyemiş karışımı
1 omega3 jel kapsül

iftar 20.15
1 kepçe sebze çorbası
1 servis kaşığı kıymalı karalahana yemeği
1 servis kaşığı karışık sebze kızartma
5 yk sarımsaklı sulu ev yoğurdu
kuzukulağı
1 dilim ekmek

az sonra çay içerim.
sahurda dahil yatana kadar 2 lt ye yakın su içerim.

toplamda 60-70 dk yürüyüş

Nasıl gidiyor canım diyet, kilolarımızı tokuşturacak hale geldik malesef
Çok fenayım.ben 75 olmayı beklerken senle 90 lara çıktık tekrar Balon balık gibi hissediyorum kendimi.yedikçe yiyesim geliyor saçma şekilde. Dün yürüyüşe başladım tekrar. Yaval yavaş artıracağım. Bayramdan sonra tam gaz devam ederm. Sen nasılsın? Ne yapmayı düşünüyorsun??

Hoşgeldiniz azminiz daim olsun kendinizi tanıtabilirsiniz. Hedefiniz. Kaç? Ne kadar sürede nasıl kilo verdnz?

bayramdan sonraya erteleme. hemen başla. ertelendikçe başlanmıyor. sahurda ve iftarda ayarlı ye. tatlı çok istersen bu tarifini verdiğim incir uyutmasını yap ya da hurma incir yersin sayılı şekilde. yürüyüşe ve lesliye devam et. inan farkında olmadan kilolar tıkır tıkır gidecek.

İncir uyutması ne zamandr aklımdaydı. Bir ara deneyeym..bikaç güne pırsiyonlarım daha kontrollü olacak inş. Yürüyüş yapyrm şimdilik günde yarım saat. Yürüyüş yapınca az da yiyorum. Leslie dikişler engelliyor

tamam yürüyüş de çok iyi geliyor.

Saol canım neden incirlerin çekirdeklerini çıkarıyoruz malum minnaklar nasil çıkar ki komple rondo yapsam hiç çıkarmadan üstüne süt ve 4 saat uyutma olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…