Sanırım Önümüzdeki hafta diyetisyenim muahanesini acacaktakıma gel ama. orada motive olup maksimum 2 haftaya 85 olursun.
Sanırım Önümüzdeki hafta diyetisyenim muahanesini acacakölcümlerimi ve liste mi alayım bakayım canım
tamam canım
Süoersin tebrik wderm. Devamı da gelir inş88.4
sonbaharda 100 görmüştüm
Nasıl gidiyor canım diyet, kilolarımızı tokuşturacak hale geldik malesefSüoersin tebrik wderm. Devamı da gelir inş
İnşallah bakalim 3 beyazdan kurtulabilsem ilk olarak baya faydasi olurda en cok onlara saldiriyorum :/Amine Busra yavaş yavaş kuzum kendine eziyet etme zor zamanlar şu an evde küçük bebek ve çocuk sığınma alanı yok bi kaçış ortamı yok bi şekilde bastırıyosun içindekileri yiyerek.
Aynı zamanda da kilondan rahatsızlığının tavan yapacağı zamanlar.
Bunu bizden iyi anlayan olamaz.
İyi tarafından bakacağın bi durum var emzirmek. Durduğun yerde kalori yakıyosun bunu avantaja çevirebilirsin.
Kendine yüklenmeden azar azar çabalalar göster
kusura bakma unutmuşum.Senden tarif alayım canim varsa
Çok fenayım.ben 75 olmayı beklerken senle 90 lara çıktık tekrarNasıl gidiyor canım diyet, kilolarımızı tokuşturacak hale geldik malesef
Hoşgeldiniz azminiz daim olsun kendinizi tanıtabilirsiniz. Hedefiniz. Kaç? Ne kadar sürede nasıl kilo verdnz?selam herkese bol eksiler cok sayfa var ilk sayfayı okuyabildim sadecekasımda 106 ile başladıgım yolculuğa 83 le devam ediyorum bu zaman zarfındas 2 ay yapmadım diyet spor daha vermem gereken 25 kg flan var boy 165 civarı herseke selam
Çok fenayım.ben 75 olmayı beklerken senle 90 lara çıktık tekrarBalon balık gibi hissediyorum kendimi.yedikçe yiyesim geliyor saçma şekilde. Dün yürüyüşe başladım tekrar. Yaval yavaş artıracağım. Bayramdan sonra tam gaz devam ederm. Sen nasılsın? Ne yapmayı düşünüyorsun??
İncir uyutması ne zamandr aklımdaydı. Bir ara deneyeym..bikaç güne pırsiyonlarım daha kontrollü olacak inş. Yürüyüş yapyrm şimdilik günde yarım saat. Yürüyüş yapınca az da yiyorum. Leslie dikişler engelliyorbayramdan sonraya erteleme. hemen başla. ertelendikçe başlanmıyor. sahurda ve iftarda ayarlı ye. tatlı çok istersen bu tarifini verdiğim incir uyutmasını yap ya da hurma incir yersin sayılı şekilde. yürüyüşe ve lesliye devam et. inan farkında olmadan kilolar tıkır tıkır gidecek.
İncir uyutması ne zamandr aklımdaydı. Bir ara deneyeym..bikaç güne pırsiyonlarım daha kontrollü olacak inş. Yürüyüş yapyrm şimdilik günde yarım saat. Yürüyüş yapınca az da yiyorum. Leslie dikişler engelliyor
Saol canım neden incirlerin çekirdeklerini çıkarıyoruz malum minnaklar nasil çıkar ki komple rondo yapsam hiç çıkarmadan üstüne süt ve 4 saat uyutma olurmukusura bakma unutmuşum.
12 adet iri incirin iç çekirdeklerini alıp inciri minicik minicik doğruyoruz. istersen rondodan geçir. 1 kilo ılık süte karıştırıp kaselere bölüyoruz ve üstlerini kapatıp 4 saat yoğurt gibi mayalanmalarını bekliyoruz. ılık ortamda tabi. buzdolabında soğuttuktan sonra servis ederken ben üstlerine tarçın ekleyip bolca ceviz serpiyorum. çok güzel oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?