hamurişi yapmasan o bile kâr canım.Sorma şu pandemide bende içime giren aşçıyı çıkartmaya çalışıyorum yeter artık. son 2 yılda yapmadığım yemekleri yaptım iş durumların bir an önce sağlıkla düzelir inşallah, benimkide durdu mağlesef. evde hareketsizlikten sürekli mutfakta ayakta kalmaktan benimde bacaklarım ve belim ağrıyor bu gidişata bir dur demek lazım ...
Umarım başarılı oluruz
yüklerinden kurtulursun iyi olur. insan kilo verdikçe kendini iyi hissediyor.Çok şükür iyi olmaya çalışıyorum diyelim..tam 90 kilo oldum,o canımı sıkıyor..yemin ettim başladım bugün vazgeçmek yok..hedef 70..
Fulyacim menü cok güzel afiyet olsunsabah
1 kupa çay
öğlen 13.05
1 hurma
13.30
1 yumurtadan pastırmalı biberli baharatlı omlet
2 kk peynir
5 yeşil zeytin
domates, salatalık, biber
7 çiğ badem
ara
1 kupa filtre kahve
akşam 19.30
1 adet etli bulgurlu enginar dolması
5 küçük etli bulgurlu sarma
salata
3 yk ev yoğurdu
1 küçük kase çekirdek
az sonra 1 kupa çay
yatana kadar 2 lt su
akşam üzeri hızlı seriden 30 dk leslie yaptım
Bonus can nerelere gittin sen
Gunaydin. Ben yine baslayamadim. Emzirirken diyetisyen desteksiz cok zor gibi...
Benimki emmedi malesef..1 aydır mama veriyorum..kıymetini bil sık sık emzir..bol bol suyunu iç.. biliyorsun zaten bunları caNim..nol bol sütün olsun inşallahGunaydin. Ben yine baslayamadim. Emzirirken diyetisyen desteksiz cok zor gibi...
Evet az cok biliyoruz ama diyetisyen olunca takip oldugu icin daha sıkı ilerliyor. O moda henuz giremedim ve hâla yemekte care ariyorumKızım 4 aylıkken gittim uyamadım listeye büşra öylr düşünme listeye uymadıktan sonra gitsen ne yazar.
Bende hiç ek bişey yoktu emziriyorum diye sık 3 ana 3 ara öğün vardı gece acımması olursa diye bide gece öğünü 11 de malt içeceği idi.
Ne yememen gerektiğini çok iyi biliyosun sen onları kes başlangıç olarak yada sınırla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?