Iyi diyelim iyi olalım canım çok şükür sen nasılsın kac kilosunIsilcim ne haber nasılsın??
90 kiloyla sana rakibim var mısın,kapışalım mi yine:)
Çok şükür iyi olmaya çalışıyorum diyelim..tam 90 kilo oldum,o canımı sıkıyor..yemin ettim başladım bugün vazgeçmek yok..hedef 70..Iyi diyelim iyi olalım canım çok şükür sen nasılsın kac kilosun
Ben çok stresliyim yarın iş başı koskoca 3 ay bir nefes gibi geçti
Ölünce soracaklarmış dünyada ne kadar kaldın diye. Günün bir parçası kadar denecekmiş. Koca ömürden kalan bir parlarken 3 aydan ne olacak
Gerçekten Cok fark var, benim de senden geri kalır yanım yok. Diyette iken iyi, yediğim zaman hoop aliveriyorum. Bunu çözmemiz lazım.Kızlar bir haftadır tartlmyrdm. Biraz önce tartldm şookkklardaym. Yarın tekrar diyete başlıyorum. Geçem cuma 85. 2 şimdi 91.6 fark 6. 4 kilo ohaaa çüşş pesss nasıl oluyor böyle. Rekorlar kitabina geçecem en hızlı kilo alan diyee. 85 direncimi kıramayınca kendimi kilolu kabul ettm ve pes ettm önüme geleni yedim. Artı olması normaldi Ama bu kadar nasıl oluyor anlamış değilim.
Gelir yakında.bonus bize takılmıyoo gidiyoo başka sayfalarda bana takılıyoooo
Sen cok almamisindir heraldeGerçekten Cok fark var, benim de senden geri kalır yanım yok. Diyette iken iyi, yediğim zaman hoop aliveriyorum. Bunu çözmemiz lazım.
Sen cok almamisindir heralde
Almasına aldım ama sorun şu ki veremiyorum bir başlayıp bir bırakıyorumSen cok almamisindir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?