Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

60kiloyum senin menüleri okuyunca gözüm doyuyo

sen de uygula. bak görüyorsun yiyorum yani. az da değil. gerçi çok karışık yememek gerek. ben bu ara çok karışık yiyorum. sade ve az çeşit yemek lazım. hani geçen yıl yazmıştım ya kafe tabakları şeklinde yiyorum. hepsinden tabağıma alıyorum. o zaman neyden ne kadar yediğini de görüyorsun. hem karnın hem gözün doyuyor. bonuscum 2 öğünden asla vazgeçme. seviyeleri bıraktıysan bile 2 öğüne devam et. meyveni öğünlerde 20-25 dk önce ye. inan tıkır tıkır gidecek kiloların.

Ramazan bitincede bırakmıycam 2 öğünü şimdi zaten 2 yiyoruzda arada iftar ve sahur arasıda yediğim oluyo

Ramazan bitincede bırakmıycam 2 öğünü şimdi zaten 2 yiyoruzda arada iftar ve sahur arasıda yediğim oluyo

ben dün sağlıklı helva yaptım. iftardan kalkınca gittim hemen 1 küçük parça yedim. sonra yemedim yani birleştirdim. öyle doymuşum ki hiç ama hiç acıkmadım.
tamam en azından ramazandan sonra da devam et. zayıflayalım artık kuzum ya

Diyeti sormadım canım işe başladın diye işini sordum :) spor maşallah devamsa
İş bu hafta taşımadaydım
Taşıma personeli olduğu için çok etkilemedi beni. Yarın nöbetin var. Bakayım nasıl geçecek.
Ev çok etkilendi. En çok eşim etkilendi. O etkilenince bende kötü oluyorum. Filler tepişince olan çimenlere oluyor haliyle

Hoşgeldin buse
Kendinden bahsetsene
hosbulduk 30 yasindayim.5 yillik evliyim 27 aylik oglum var. boyum 1.60 58 le evlendim 61 ile hamile kaldim. dogumdan sonra 68 kiloydum ama dogum sonrasi sagliksiz beslenme ve hareketsizlikten 84.1 kiloya kadar ciktim. suan 83.1 kiloyum. carsambadan beri diyetteyim. kilo vermekte cok zorlaniyorum. kilo verebilecegime inancim dusuk o yuzden. ama basarmak zorundayim insallah basaricam.

Canım kilo alalı çok olmamış. Yerleşik kilo değil. Biraz spor biraz düzenli beslenmeyle verirsin. Hele oğlunun tam hareketli günleri ooo

Canım kilo alalı çok olmamış. Yerleşik kilo değil. Biraz spor biraz düzenli beslenmeyle verirsin. Hele oğlunun tam hareketli günleri ooo
yerlesmedi yapisti sanki bana bu kilo. cok zorlaniyorum. surekli karnim ac. midem cok genislemis. diyete baslamadan once ne kadar yemek yedigimin farkinda degildim. simdi bi tabak yemekle doymayinca durumun vahametini anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…