sen de uygula. bak görüyorsun yiyorum yani. az da değil. gerçi çok karışık yememek gerek. ben bu ara çok karışık yiyorum. sade ve az çeşit yemek lazım. hani geçen yıl yazmıştım ya kafe tabakları şeklinde yiyorum. hepsinden tabağıma alıyorum. o zaman neyden ne kadar yediğini de görüyorsun. hem karnın hem gözün doyuyor. bonuscum 2 öğünden asla vazgeçme. seviyeleri bıraktıysan bile 2 öğüne devam et. meyveni öğünlerde 20-25 dk önce ye. inan tıkır tıkır gidecek kiloların.
Diyeti bıraktım bugün. Ama spora devam.Mthn83 nasıl gidiyor?
Diyeti bıraktım bugün. Ama spora devam.
Yarın oruca başlarım sanırım
Sen nasılsın
Ramazan bitincede bırakmıycam 2 öğünü şimdi zaten 2 yiyoruzda arada iftar ve sahur arasıda yediğim oluyo
İş bu hafta taşımadaydımDiyeti sormadım canım işe başladın diye işini sordum :) spor maşallah devamsa
Hoşgeldin busemerhaba arkadaslar ben buse. 83 kiloyum ama 80 kilo icin grup bulamadim katilabilir miyim araniza
merhaba arkadaslar ben buse. 83 kiloyum ama 80 kilo icin grup bulamadim katilabilir miyim araniza
Karşılama ve uğurlama komitesi gibiyiztabiki. hoşgeldin aramıza.
hosbulduk 30 yasindayim.5 yillik evliyim 27 aylik oglum var. boyum 1.60 58 le evlendim 61 ile hamile kaldim. dogumdan sonra 68 kiloydum ama dogum sonrasi sagliksiz beslenme ve hareketsizlikten 84.1 kiloya kadar ciktim. suan 83.1 kiloyum. carsambadan beri diyetteyim. kilo vermekte cok zorlaniyorum. kilo verebilecegime inancim dusuk o yuzden. ama basarmak zorundayim insallah basaricam.Hoşgeldin buse
Kendinden bahsetsene
hosbuldumtabiki. hoşgeldin aramıza.
Canım kilo alalı çok olmamış. Yerleşik kilo değil. Biraz spor biraz düzenli beslenmeyle verirsin. Hele oğlunun tam hareketli günleri ooohosbulduk 30 yasindayim.5 yillik evliyim 27 aylik oglum var. boyum 1.60 58 le evlendim 61 ile hamile kaldim. dogumdan sonra 68 kiloydum ama dogum sonrasi sagliksiz beslenme ve hareketsizlikten 84.1 kiloya kadar ciktim. suan 83.1 kiloyum. carsambadan beri diyetteyim. kilo vermekte cok zorlaniyorum. kilo verebilecegime inancim dusuk o yuzden. ama basarmak zorundayim insallah basaricam.
yerlesmedi yapisti sanki bana bu kilo. cok zorlaniyorum. surekli karnim ac. midem cok genislemis. diyete baslamadan once ne kadar yemek yedigimin farkinda degildim. simdi bi tabak yemekle doymayinca durumun vahametini anladimCanım kilo alalı çok olmamış. Yerleşik kilo değil. Biraz spor biraz düzenli beslenmeyle verirsin. Hele oğlunun tam hareketli günleri ooo
Nasıl bir yöntem izliyorsunyerlesmedi yapisti sanki bana bu kilo. cok zorlaniyorum. surekli karnim ac. midem cok genislemis. diyete baslamadan once ne kadar yemek yedigimin farkinda degildim. simdi bi tabak yemekle doymayinca durumun vahametini anladim
Karşılama ve uğurlama komitesi gibiyiz
Buseyi bizim takıma kaçıralım
aynenkimsecikler yok baksana. senle ben varız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?