saglikli seyler yiyip bol su icmeye calisiyorum. ama mesela bi tabak yemekle doymuyorum. ama 2.tabagi yemiyorum kendimi tutuyorum. cok acikinca yogurt yiyorum.Nasıl bir yöntem izliyorsun
hangi takimmm olur vallaBuseyi bizim takıma kaçıralım
hangi takimmm olur valla
hangi takimmm olur valla
Busenin bohça hazırmış
Cuma Zayıflama Yarışması - 10. Takım
Yarışma tarzı olmaması iyi olmuş yine hafta da 2 kere pazartesi ve cuma olarak tartılıp cuma gunu baskül ün üzerine ismimizi yazıp paylaşıyoruz demi evet tartılıyoruz kuzum ama not yazmak zor gelebiliyor o sebeple tartı fotosu yeterli.www.kadinlarkulubu.com
10. takıma gel canım. bu linke tıkla.
İki takımda çok sıcak çok candan emin ol.hangi takimmm olur valla
Geçen sene eline bıçak alıp bi yerini kestin mi?Geçen sene burada tam 30 kilo verdim ben..şimdi 1 verip 3 alıyorum.. lütfen biri beni gazlasın..
Yok..sağlıklı beslendim ,spor yaptım ama böyle kriz anlarım olmadı hiç..6 ayda 30 kilo verdim..şimdi o irademden eser yok.Geçen sene eline bıçak alıp bi yerini kestin mi?
Programın neydi. Neleri çıkardın. Ne tür sporlar yaptın.Yok..sağlıklı beslendim ,spor yaptım ama böyle kriz anlarım olmadı hiç..6 ayda 30 kilo verdim..şimdi o irademden eser yok.
Muhteşem kahvaltilar yaptım.. yumurtalı cevizli yeşillikli falan..Programın neydi. Neleri çıkardın. Ne tür sporlar yaptın.
Peki sence bugün bunları yapmanı engelleyen ne? Ne eksik. İçinde hayatında?Muhteşem kahvaltilar yaptım.. yumurtalı cevizli yeşillikli falan..
Öğlen yoğurt veya meyveyle ara öğün yaptim
Aksam en geç 6 da yemek işini bitirdim
Abur cubur,ekmek hayatımdan çıkardım
Bol su içtim
Muhakkak 50 mekik geçtim
Yarım saatte tempolu kostum
Vala onu bi bilsem zaten toparlanacagimPeki sence bugün bunları yapmanı engelleyen ne? Ne eksik. İçinde hayatında?
Geçmiş mesajlarına baktım hızlıca.Vala onu bi bilsem zaten toparlanacagim
Ne diyorsun ?Vala onu bi bilsem zaten toparlanacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?