Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

B busefit busecim aktif şekilde ve yüksek motivasyonla kilo vermek istiyorsan takımlara katılmanda fayda var. biz de takımdayız ama aynı zamanda buraya da yazıyoruz. istersen bizim 10. takıma gel sen de. 90+ lara da yazarsın yani buraya. biz hem takıma hem buraya yazıyoruz. motivasyon daha yüksek oluyor. orası daha aktif.

hangi takimmm olur valla

10. takıma gel canım. bu linke tıkla.

Programın neydi. Neleri çıkardın. Ne tür sporlar yaptın.
Muhteşem kahvaltilar yaptım.. yumurtalı cevizli yeşillikli falan..
Öğlen yoğurt veya meyveyle ara öğün yaptim
Aksam en geç 6 da yemek işini bitirdim
Abur cubur,ekmek hayatımdan çıkardım
Bol su içtim
Muhakkak 50 mekik geçtim
Yarım saatte tempolu kostum

Peki sence bugün bunları yapmanı engelleyen ne? Ne eksik. İçinde hayatında?

Vala onu bi bilsem zaten toparlanacagim
Geçmiş mesajlarına baktım hızlıca.
Hiperaktif bir kızın ve anne delisi bi minnağın var.
Sen hangi arada yemek yiyorsun. Otur ve şöyle düşün. Kızlarımda yarın benim gibi olacak.
Büyük kız az daha büyüsün. Seni beğenmeyecek. Sen neden şişman annes in diyecek. Çocuklar çok daha acımasız oluyor.
Görümcemin 1 yaşında kızı var 38 beden biraz kasıyor. Koşu bandı alacak. Annesi biraz söylendi. Ben senin gibi şişman olmak istemiyorum dedi. Aynı şeyleri evladından duyduğunu düşün.
Günlük tut burada paylaşmasan da iğneden ipliğe yaz. En çok hangi saatlerde ana öğün yaptığını ve hangi saatlerde arttırdığına bak. Denemek istermisin?

İyi haftasonları kızlar dün gelemedim, geçtimiz hafta yarı yarıya kendimi frenliyebildim yavaş yavaş işede gidiyorum 2 gün gittim yanii, gitmediğim günde onlayn çalışıyorum çok hamlanmışım çok yoruldum birde sebebini bilmediğim bir keyifsizlik hali var ....

Geçtiğimiz hafta 118.5 idim
Dün 116.1 gösterdi biraz şişkinliğimi atmışım

2 gündür geç kahvaltılar yapıp fazla kaçırıyorum akşam hafif geçiyor evde olup uyku düzenim bozulunca böyle oldu dengeyi sağlamam lazım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…