Hoşgeldin buseemerhaba arkadaslar ben buse. 83 kiloyum ama 80 kilo icin grup bulamadim katilabilir miyim araniza
Çocukluğuna indimTugce varimmmmm diyor
Çocuklarım en büyük zaaflarım doğru yerden girdin brooo..yarın yeni bi başlangıç yapıyorum ve bu kilolardan kurtuluyorum..hadi bakalim
hoşgeldin canımhadi hayırlı olsun sana 10. takım
azalttim doruktayim acliktan basim agriyor inanİlk etapta azaltmaya başla bir diyete bağlama canm kendini ben öyle yaptım. Yoksa bıkıyor ve birakiyorsun
Hoşgeldiniz..bebeğinizi sağlıkla büyütün. Dikjat edersnz az az da olsa gider inş.hosbulduk 30 yasindayim.5 yillik evliyim 27 aylik oglum var. boyum 1.60 58 le evlendim 61 ile hamile kaldim. dogumdan sonra 68 kiloydum ama dogum sonrasi sagliksiz beslenme ve hareketsizlikten 84.1 kiloya kadar ciktim. suan 83.1 kiloyum. carsambadan beri diyetteyim. kilo vermekte cok zorlaniyorum. kilo verebilecegime inancim dusuk o yuzden. ama basarmak zorundayim insallah basaricam.
Senin gelin adayı buse vardı sanki?? Ne oldu??Hoşgeldin busee
Gel gel hoşgeldin. Sen seni böyle sevmedikten sonra başkası seni nasıl severse sevsin. Önce sen kendini sev.Merhaba hanımlar beni de aranıza alın lütfen. 1.58 boyum ve 96 kiloyum70 kiloyla evlendim kim o da hayatım boyunca gördüğüm en yüksek kiloydu şimdi 2 çocuktan sonra tartılara küstüm. Bazen aman boş ver napim beni seven böyle sevsin diyorum ama artık sevilme sevme boyutunu geçtim çabuk yoruluyorum, kendimi yorgun hissediyorum. Göbüşüm sarktı, aynalara küstüm Şu koronadan beri 92 kiloydum 4 kilo aldım hareketsizlikten sürekli homilimi gırtlak. Ah artık sağlıkla kilo vermek istiyorum.
Vallahi azmine hayranım...maşallah sanaSabah 15 dk lesli yaptım hızlı tempo sonra bölgesel yaptım 10 dk. Duş kahvaltı araç bekliyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?