Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu 2-3 gündür çok karışık yiyorum onu farkettim. karışık yiyince de metabolizmam alt üst oluyor hissediyorum. menülerimi sadeleştirmem lazım.

Hoşgeldiniz..bebeğinizi sağlıkla büyütün. Dikjat edersnz az az da olsa gider inş.

Merhaba hanımlar beni de aranıza alın lütfen. 1.58 boyum ve 96 kiloyum 70 kiloyla evlendim kim o da hayatım boyunca gördüğüm en yüksek kiloydu şimdi 2 çocuktan sonra tartılara küstüm. Bazen aman boş ver napim beni seven böyle sevsin diyorum ama artık sevilme sevme boyutunu geçtim çabuk yoruluyorum, kendimi yorgun hissediyorum. Göbüşüm sarktı, aynalara küstüm Şu koronadan beri 92 kiloydum 4 kilo aldım hareketsizlikten sürekli homilimi gırtlak. Ah artık sağlıkla kilo vermek istiyorum.

Gel gel hoşgeldin. Sen seni böyle sevmedikten sonra başkası seni nasıl severse sevsin. Önce sen kendini sev.
Anlat bakalım ne yapıyorsun genel olarak hayatta. Sonra diyet yada beslenme planın nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…