yok kilo olayını çıkaralım aklımızdan sonuçta hepimiz kilo vereceğiz ama yakın olsun derseniz ben hemen liste yaparım
Tşk ederim canım ❤Kolay gelsin derinlemesine bir bahar temizliği oluyor anlaşılan. yeni aldığın cicilerini güle güle kullan sağlıklı günlerde
Aylık tablo yapılsa işte bu ayki bu ikili bu kadar kilo verdi diye ay sonunda açıklansa güzel olur
Bu aksam belli olsa yarin baslariz ne dersinizYakın olmsa nolur elektiriği tutsun yeterli.
Bence önce hergün düzenli menü yazmayı oturtalım birbirimizi az çok görelim öyle daha iyi olur sanki
ramazan sonuna kadar alışma devresi olsun. çünkü bayram sonu karantina olayları biraz gevşeyecek rahatlar herkes. aynen menü. bugün netleştirin kim kiminle. elektrikmi alırsınız şarteremi bağlanırsınızYakın olmsa nolur elektiriği tutsun yeterli.
Bence önce hergün düzenli menü yazmayı oturtalım birbirimizi az çok görelim öyle daha iyi olur sanki
ramazan sonuna kadar alışma devresi olsun. çünkü bayram sonu karantina olayları biraz gevşeyecek rahatlar herkes. aynen menü. bugün netleştirin kim kiminle. elektrikmi alırsınız şarteremi bağlanırsınız
He ya böyle herkesi canla başla kilo vermek için cabaladigini gördükçe aşka geliyonNe hevesli bir gebe :)) hele bi doğur kırkın çıksın sağ salim
sende gel arada hani menüler diye toplumsal hitabet yap. ara gazı ver. aramızda ol yaniHe ya böyle herkesi canla başla kilo vermek için cabaladigini gördükçe aşka geliyonsıkıldım snrm göbekli halden bı an önce sağlıkla doğsun da bı hafifleyim istiyorum
Tamam bana uyar insAllah fırsat buldukça gelirim cnmsende gel arada hani menüler diye toplumsal hitabet yap. ara gazı ver. aramızda ol yani
ne yersen ye sağlıklı ye. çocuğun kilo alımı son aylarda olur yani. çok kiloya takılma. sağlıklı olsun yeterTamam bana uyar insAllah fırsat buldukça gelirim cnm ☺yavaştan belki bende menü veririm utanır da az yerim belkim
Tamam bana uyar insAllah fırsat buldukça gelirim cnm ☺yavaştan belki bende menü veririm utanır da az yerim belkim
amin insAllah canım saolasinne yersen ye sağlıklı ye. çocuğun kilo alımı son aylarda olur yani. çok kiloya takılma. sağlıklı olsun yeter
insAllah cnm saolasinAbartmadan son ayının tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?