Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yok kilo olayını çıkaralım aklımızdan sonuçta hepimiz kilo vereceğiz ama yakın olsun derseniz ben hemen liste yaparım

Yakın olmsa nolur elektiriği tutsun yeterli.

Bence önce hergün düzenli menü yazmayı oturtalım birbirimizi az çok görelim öyle daha iyi olur sanki

Yakın olmsa nolur elektiriği tutsun yeterli.

Bence önce hergün düzenli menü yazmayı oturtalım birbirimizi az çok görelim öyle daha iyi olur sanki
ramazan sonuna kadar alışma devresi olsun. çünkü bayram sonu karantina olayları biraz gevşeyecek rahatlar herkes. aynen menü. bugün netleştirin kim kiminle. elektrikmi alırsınız şarteremi bağlanırsınız

Ne hevesli bir gebe :)) hele bi doğur kırkın çıksın sağ salim
He ya böyle herkesi canla başla kilo vermek için cabaladigini gördükçe aşka geliyon sıkıldım snrm göbekli halden bı an önce sağlıkla doğsun da bı hafifleyim istiyorum

He ya böyle herkesi canla başla kilo vermek için cabaladigini gördükçe aşka geliyon sıkıldım snrm göbekli halden bı an önce sağlıkla doğsun da bı hafifleyim istiyorum
sende gel arada hani menüler diye toplumsal hitabet yap. ara gazı ver. aramızda ol yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…