sıkı tut beni ama kaçmayımElimden geleni yaparim canim
ben bakarım diyecektim amaevet yedik içtik doyduk. gözümüz açıldı. şimdi. programımızı belirleyelim. ramazanda hafif şekilde başlayalım. mesela60kiloyum ve MuMu85 kilo olarak da fikir olarakda yakınlar. ama ikiside diyete güzel devam ediyorlar. hem kilosu yakın olsun. hem motivasyonu düşük olsun.
biz türk halkı kendimize merhem olamayız ama başkasının yarasını sararız. o yüzden motivasyonunuz düşükde olsa. zayıflayan arkadaşlara çok iyi destek olacağınızı düşünüyorum.
bana kim bakacak. gönüllü arıyorum.
bence gayet güzel menün canım. afiyet olsun.Sahur 1 haşlanmış yumurta. Domates salatalık
İftar tavuk pirzola 1 tane. Şakşuka. Cacık
Bugün çok su içmem gerek
mübarek gün milleti azdırcanhaydin kızlarrrrhareketleninnnn
sana bonus baksın. içimden geldi.Bana kim düşüyo yarista
Bugün öyle yorgunum kiboya badana öncesi hazırlık var
Balkona yorganlari attım havalandirdim kısliklardan eski olanlari ayirdim
Koltuk takımı yemek masası sparisi verdik haziranın 10da gelecek yazarken yoruldum
başlamış kızlar takip edecek varsaSlm kizlar
Yarin instada baris muslunun istah-kilo vermeyle ilgili calismasi var
Katilmak isteyenler olursa...
Eki Görüntüle 2635260
sana bonus baksın. içimden geldi.
senden büyük şehir belediyesi kapasitesi bekliyoruz canım.Sana belediye baksın der gibi
Etiketini gördüm mutlu oldumSana belediye baksın der gibi
2 kişilik koçluk süreci çok güzel bir düşünce, aylık olsa koçlar değişimli olsa çok güzel olur. bu süreci de biri yönetse ilan etse
Kilolar yakın kişiler koçluk olsun denmiş ama ben en kilolunuzum herhalde bana kim koç olur ....
sende birini seç tatlım.Ben geçtiğimiz hafta işe başladım çok yoğun geçti dün akşam saat 22:30 da eve geldim. yediklerine dikkatte edemedim bu sabah 116.8 di
700 gr artım vardı
Kolay gelsin derinlemesine bir bahar temizliği oluyor anlaşılan. yeni aldığın cicilerini güle güle kullan sağlıklı günlerdeBana kim düşüyo yarista
Bugün öyle yorgunum kiboya badana öncesi hazırlık var
Balkona yorganlari attım havalandirdim kısliklardan eski olanlari ayirdim
Koltuk takımı yemek masası sparisi verdik haziranın 10da gelecek yazarken yoruldum
yok kilo olayını çıkaralım aklımızdan sonuçta hepimiz kilo vereceğiz ama yakın olsun derseniz ben hemen liste yaparım2 kişilik koçluk süreci çok güzel bir düşünce, aylık olsa koçlar değişimli olsa çok güzel olur. bu süreci de biri yönetse ilan etse
Kilolar yakın kişiler koçluk olsun denmiş ama ben en kilolunuzum herhalde bana kim koç olur ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?