- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Süper kilo alımın. Az almışsın ben de 6 kiloyla doğuma gitmiştimAmin canım insAllahay insAllah ya emzirme dönemini avantaja çevirenlerden olurum insAllah 84le başlamıştım sabah tartıldım 90.5 çıktım canım 6.5 kg almışım 8-8.5 kiloyla tamamlayabilirim insAllah
insAllah daha fazla almadan bitiririm saol cnm yaaa MasAllah sen çok iyi gitmişsin doğuma benim daha var alirim garanti 1-2 kg dahaSüper kilo alımın. Az almışsın ben de 6 kiloyla doğuma gitmiştim
Slmlarr kızlar bayadir gelemiyorum buraya nasıl gidiyor diyetle araniz benimde tekrar diyet moduna geçmeme az kaldı sanki☺
Amin cnm saolasin insAllahbebişin sağlıkla gelsin canım Alalhın izniylegel buraya da özletme kendini
Amin cnm saolasin insAllahnasıl gidiyor cnm hedefe ne kadar var
MaşAllah cnmben 1. hedefime ulaştım. şimdi 2. hedefe yaklaştım. son hedefim 60. daha yolum var Allahın izniyle.
Harika bir fikir
Ve menülere lütfen yorum yazalım
Sonuçta bilgimiz var motivasyon yok
Belki bizde aşka geliriz dimi
Dün regl dönemim bitti
Yeniden oruca başladım
güncel kilomu bu hafta yazmak istemiyorum
Zira çok mutsuzum
3gundur diyet yapıyorum bende 3gun önce 87.3 gördüm tartida hayatimda gördüğüm en yüksek kilo
Biseyler yapalımBonus
Pek fazla bir bilgim yok ama gecen gün gruplarda karsilikli yarışmalarını okudum bizde yapabilirmiyiz
Slmlarr kızlar bayadir gelemiyorum buraya nasıl gidiyor diyetle araniz benimde tekrar diyet moduna geçmeme az kaldı sanki☺
Keyfim yok iki gündür giremedim pek.
Dün hep aklımdaydı diğer topiklerde etiket yapıyor arkadaşlar hergün herkesi toplamak adına iyi oluyor.
Mesele kk ya girmiş ama bildirim görmemiş konuya girmemiş etiket sayesinde geliyor.
Burda hiç yapmadık isteyen zaten sorunsuz geliyo diye ama bundan sonra günlük etiket yapıcam.
İnş faydası olur.
@eboe
@74FRIDA
60kiloyum
@ISILDURU
@Tgcervanne0133
Mthn83
MuMu85
@mefkurem
@nisan34
@Gulbe seker
@Beyazkugu87
geçen hafta 80.8
bugün 80.0
fark -0.8
Hoh howw bayrama 7 lerdesin demek
Elimden geleni yaparim canimevet yedik içtik doyduk. gözümüz açıldı. şimdi. programımızı belirleyelim. ramazanda hafif şekilde başlayalım. mesela60kiloyum ve MuMu85 kilo olarak da fikir olarakda yakınlar. ama ikiside diyete güzel devam ediyorlar. hem kilosu yakın olsun. hem motivasyonu düşük olsun.
biz türk halkı kendimize merhem olamayız ama başkasının yarasını sararız. o yüzden motivasyonunuz düşükde olsa. zayıflayan arkadaşlara çok iyi destek olacağınızı düşünüyorum.
bana kim bakacak. gönüllü arıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?