Fikri ben verdim ben ortada kaldım.verin fikrimi küstüm oynamıyorumBeni de alır msn grubuna. Ne oluuuuur çook başarılı olurum.
Babam hep öyle der sen diyet yapacaksın diye ben mahrum mu kalayım diye. Şükür eşim öyle değilaile genelde öyle olur: hem zayıflamanı isterler hem de alırlar, yaparlar, yaptırırlar
ahahhahahaalırım alırım gel
Darılma canım farketmez nerde olduğumuz. Hepimiz aynı gemide farklı kamaralardayız. Senin gruba da gelebilirim farketmezFikri ben verdim ben ortada kaldım.verin fikrimi küstüm oynamıyorum
Babam hep öyle der sen diyet yapacaksın diye ben mahrum mu kalayım diye. Şükür eşim öyle değil
Benim grubum yok canımDarılma canım farketmez nerde olduğumuz. Hepimiz aynı gemide farklı kamaralardayız. Senin gruba da gelebilirim farketmez
Bitterde mi yemiyelim, aç ben 2 tane almıştım kahve yanı 1 er kare yiyoruz neyse ki biter karantina bitene kadareve abur cubur, çikolata almamak gerekli. alınca yeniyor. çikolata faslı bitti ben de. başlarım regl öncesine
Bitterde mi yemiyelim, aç ben 2 tane almıştım kahve yanı 1 er kare yiyoruz neyse ki biter karantina bitene kadar
Aileyi protesto ediyorum..bizdekide nefis yani.Iyi akşamlar kızlar nasılsınız bayramda kaynanam bize baklava açacakmış eşim diyor sende lahmacun yap annem su böreği de yapar valla sinir oluyorum herkes boğaz derdinde kimse bana destek olmuyor
Ben sporda ekleyeceğim bu hafta gunlugume.
Sezeryan göbeğim için mekik,ekstra bantta yürüyüş yaparim..
Aşırı motiveyim beni tozutrurma Allahım çokça amin.
Haftalık 45 bin adım hedefm varGünayydınnnsss
Eki Görüntüle 2636703
Ahali nasılsınız? Var mı haftalık plan?
E eboe
74FRIDA
60kiloyum
ISILDURU
Tgcervanne0133
Mthn83
MuMu85
Mefkurem
nisan34
@aijoo
bengisu022
huzurunmeraklisi
@Gulbe seker
Pembe Lotus
@HasibeG
Sozen
N Nana
Kız sakın deneme bile. Dıştaki dikişe bakıp aldanma. İçerdekiler iyileşmiyor hemenBen sporda ekleyeceğim bu hafta gunlugume.
Sezeryan göbeğim için mekik,ekstra bantta yürüyüş yaparim..
Aşırı motiveyim beni tozutrurma Allahım çokça amin.
Dikişler için diyorsun,haklisin da..bingilbingil bi göbeğim var..Neyse 1 ay var,beklerim:)Yavrim dur daha mekik için erken 6 ay sonra spor
Tamam broooKız sakın deneme bile. Dıştaki dikişe bakıp aldanma. İçerdekiler iyileşmiyor hemen
. Sadece yürüyüş yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?