Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Beni de alır msn grubuna. Ne oluuuuur çook başarılı olurum.
Fikri ben verdim ben ortada kaldım.verin fikrimi küstüm oynamıyorum
aile genelde öyle olur: hem zayıflamanı isterler hem de alırlar, yaparlar, yaptırırlar
ahahhahaha alırım alırım gel
Babam hep öyle der sen diyet yapacaksın diye ben mahrum mu kalayım diye. Şükür eşim öyle değil

Dün menüm;
Sahur: 2 yumurta, 1 dlm çavdar ekmeği üzerine krem peynir, 5 zeytin, domates, salatalık ve açık çay.

Iftar menüm: Yarim lavaş, 1 çöp-şiş ciğer, 1 çöp-şiş tavuk , salata, 2 kepçe çorba, çok az bulgur, 1 tane salatalık turşusu .

Ben keke baktım kek bana, yemedim

Fikri ben verdim ben ortada kaldım.verin fikrimi küstüm oynamıyorum

Babam hep öyle der sen diyet yapacaksın diye ben mahrum mu kalayım diye. Şükür eşim öyle değil
Darılma canım farketmez nerde olduğumuz. Hepimiz aynı gemide farklı kamaralardayız. Senin gruba da gelebilirim farketmez

Bitterde mi yemiyelim, aç ben 2 tane almıştım kahve yanı 1 er kare yiyoruz neyse ki biter karantina bitene kadar

ayarlayabiliyorsan sorun yok. ben şu an regl öncesi olduğum için şaşırdım günde kahve yanı 1 kare bitter sorun değil tabiki.

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız bayramda kaynanam bize baklava açacakmış eşim diyor sende lahmacun yap annem su böreği de yapar valla sinir oluyorum herkes boğaz derdinde kimse bana destek olmuyor
Aileyi protesto ediyorum..bizdekide nefis yani.
Nasıl zayiflasin ışıl??? ama eminim sizinkilerde de yeri geldimi kiloya laf sokuluyordur..
Tuğçe bu hareketi begenmedi

Ben sporda ekleyeceğim bu hafta gunlugume.
Sezeryan göbeğim için mekik,ekstra bantta yürüyüş yaparim..
Aşırı motiveyim beni tozutrurma Allahım çokça amin.
Kız sakın deneme bile. Dıştaki dikişe bakıp aldanma. İçerdekiler iyileşmiyor hemen
. Sadece yürüyüş yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…