Kız sakın deneme bile. Dıştaki dikişe bakıp aldanma. İçerdekiler iyileşmiyor hemen
. Sadece yürüyüş yapabilirsin.
Sahurda yemek yemek kötü oluyor. Yemesem gün içinde kötü olurmuyum diyorum
Günaydın kızlar...bugünde bizde iftara görümcemler var..
Menü tehlikeli bakalim neler olacak
TünaydınGünayydınnnsss
Eki Görüntüle 2636703
Ahali nasılsınız? Var mı haftalık plan?
@eboe
@74FRIDA
60kiloyum
ISILDURU
Tgcervanne0133
Mthn83
MuMu85
@mefkurem
@nisan34
@aijoo
@bengisu022
huzurunmeraklisi
@Gulbe seker
@Beyazkugu87
@HasibeG
Sozen
N Nana
Yasak bitsin belki adım sayarsa yarışırız seninleHaftalık 45 bin adım hedefm var
Sahur en ideali kahvaltı tabagi , sahursuz çok zor oluyor
Sokağa çıkma yasağı yok mu canım siz
Tünaydın
Ben bu hafta hiç pilav(bulgur, arpa şehriye, pirinç vs) yemeyi düşünmüyorum. Mümkün olursa biraz yürüyüş ekleyeceğim yasak bittiğinde.
Yasak bitsin belki adım sayarsa yarışırız seninle
Benim minnoş 1 yasına girdi yeni zaman zaman sezeryan yerlerim sızlar bile. Madem spor yapcan leslie yapabilirsin yakılan her kalori inceltir seni ne güzel .Dikişler için diyorsun,haklisin da..bingilbingil bi göbeğim var..Neyse 1 ay var,beklerim:)
Ramazan peşine sabahları yürüyüşe çıkim diyorum topuk dikenim evde olduğum için rahat tabi bakalım nasıl olucsk
Tünaydın canlar yürüyüş yapicamda orucum kosu bandıma çıksam hava çok sıcak bilemedim susuzluk olur sonuçta siz nasıl planlıyorsunuz yürüyüş saatlerini bu durumda
Yürüyüşsüzde olmuyor ki , bandajin var mi yürüyüş yaparken tak
Yanlış mi anladım topuk dikenin yokmuydu , onun için. Acisini hafifletiyorAf buyur? Bandaj mı?
En güzeli iftardan 1 saat sonrası olurTünaydın canlar yürüyüş yapicamda orucum kosu bandıma çıksam hava çok sıcak bilemedim susuzluk olur sonuçta siz nasıl planlıyorsunuz yürüyüş saatlerini bu durumda
Tünaydın canlar yürüyüş yapicamda orucum kosu bandıma çıksam hava çok sıcak bilemedim susuzluk olur sonuçta siz nasıl planlıyorsunuz yürüyüş saatlerini bu durumda
Bizim burada yok canimSahur en ideali kahvaltı tabagi , sahursuz çok zor oluyor
Sokağa çıkma yasağı yok mu canım siz
Tünaydın
Ben bu hafta hiç pilav(bulgur, arpa şehriye, pirinç vs) yemeyi düşünmüyorum. Mümkün olursa biraz yürüyüş ekleyeceğim yasak bittiğinde.
Yasak bitsin belki adım sayarsa yarışırız seninle
Günayydınnnsss
Eki Görüntüle 2636703
Ahali nasılsınız? Var mı haftalık plan?
@eboe
@74FRIDA
60kiloyum
ISILDURU
Tgcervanne0133
Mthn83
MuMu85
@mefkurem
@nisan34
@aijoo
@bengisu022
huzurunmeraklisi
@Gulbe seker
@Beyazkugu87
@HasibeG
Sozen
N Nana
Yanlış mi anladım topuk dikenin yokmuydu , onun için. Acisini hafifletiyor
Benim oruç tutmama izin yok ama yinede iftardan sonra yaparum..hava serinlemiş oluyor..Tünaydın canlar yürüyüş yapicamda orucum kosu bandıma çıksam hava çok sıcak bilemedim susuzluk olur sonuçta siz nasıl planlıyorsunuz yürüyüş saatlerini bu durumda
Ha bandaj yok bilmem evde terliğim var topuğu jelli o çok iyi geldi.
Dışarda giymek içinde ayakkabılar var jelli ama hem biraz fiyatlı hemde modelleri 65 Yaş üstüydü
Bunun tüm ayak için olanindan almıştım eşime askerde iken epeyce pahalı idi o dönem . Kalın geldi botun içine hiç giyinemedi .ama yumusacik biseydi .Bunlar var fiyatları uygun. Flo da vardı sanırım. Ben uzun süre ayakta durduğumdan iyi oluyor. Ama eksi yönü hareket edebiliyor. Tabanlık dene bence8*4 Tabanlık Fiyatları - Ortopedik Tabanlık - GittiGidiyor
8*4 Tabanlık fiyatları ve tabanlık çeşitleri GittiGidiyor'da! Jel tabanlık, ortopedik tabanlık modellerini incelemek ve tabanlık satın almak için hemen tıklayın!www.gittigidiyor.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?