Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sahurda yemek yemek kötü oluyor. Yemesem gün içinde kötü olurmuyum diyorum

Sahur en ideali kahvaltı tabagi , sahursuz çok zor oluyor

Günaydın kızlar...bugünde bizde iftara görümcemler var..
Menü tehlikeli bakalim neler olacak

Sokağa çıkma yasağı yok mu canım siz

Tünaydın
Ben bu hafta hiç pilav(bulgur, arpa şehriye, pirinç vs) yemeyi düşünmüyorum. Mümkün olursa biraz yürüyüş ekleyeceğim yasak bittiğinde.

Haftalık 45 bin adım hedefm var
Yasak bitsin belki adım sayarsa yarışırız seninle

Ramazan peşine sabahları yürüyüşe çıkim diyorum topuk dikenim evde olduğum için rahat tabi bakalım nasıl olucsk

Günaydınlar herkese Sabah 1ay aradan sonra tartıldım . En son 91.2 idim bu sabah 95.1 geldim . 1 yada 4 kiloyu kolay veremiyorum ama cok kolay alabiliyirum malesef . Son bir haftadır sanirim artan kilomun da etkisi ile belim ağrıdı ve yattım. Şükür biraz daha iyiyim.evde dolanabiliyorum en azından . Sporu çok yapamasamda hafif hafif egzersiz hareketleri yaparım bugün. Başlangıç için bayram sonrasını beklersem iki kilo daha alırım kesin . O yüzden bugün motive olmuşken başlayayım diyorum . Günlük buraya yazacağını bilmek insanın gün içinde kendini kontrol etmesine yardımcı oluyor. Bu arada koçluk sistemi harika olucak.Ben ne yiycem içicem biliyorum bilmesine ama ortak hareket edeceğiz geri kalmayayım deyip kendimizi frenleriz.
Dikişler için diyorsun,haklisin da..bingilbingil bi göbeğim var..Neyse 1 ay var,beklerim:)
Benim minnoş 1 yasına girdi yeni zaman zaman sezeryan yerlerim sızlar bile. Madem spor yapcan leslie yapabilirsin yakılan her kalori inceltir seni ne güzel .

Tünaydın canlar yürüyüş yapicamda orucum kosu bandıma çıksam hava çok sıcak bilemedim susuzluk olur sonuçta siz nasıl planlıyorsunuz yürüyüş saatlerini bu durumda

Bekle orucun bitmesini kuzum sen spor yapıp akşsma kadar yatamazsın ki ya sahura doğru ya bekliycen

Bizim burada yok canim

Tünaydın canlar yürüyüş yapicamda orucum kosu bandıma çıksam hava çok sıcak bilemedim susuzluk olur sonuçta siz nasıl planlıyorsunuz yürüyüş saatlerini bu durumda
Benim oruç tutmama izin yok ama yinede iftardan sonra yaparum..hava serinlemiş oluyor..

Ha bandaj yok bilmem evde terliğim var topuğu jelli o çok iyi geldi.
Dışarda giymek içinde ayakkabılar var jelli ama hem biraz fiyatlı hemde modelleri 65 Yaş üstüydü
Bunlar var fiyatları uygun. Flo da vardı sanırım. Ben uzun süre ayakta durduğumdan iyi oluyor. Ama eksi yönü hareket edebiliyor. Tabanlık dene bence

Bunun tüm ayak için olanindan almıştım eşime askerde iken epeyce pahalı idi o dönem . Kalın geldi botun içine hiç giyinemedi .ama yumusacik biseydi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…