Daha kahvaltı yapıcam bu sabah bir türlü uykumu alıp toparlayamadım kalkıp çayı demliyim geç kahvaltıda bana iyi gelmiyor ...Hoşbuldum teşekkürler :)
UUUU burda diyete çok hevesli arkadaş yapmışlarHerkes dün yemiş icmistir heralde
Herkes dün yemiş icmistir heralde
Böyle birşey var kızlar
Bazen bazı seyler ( çok basit çok saçma benim senin için anlamsız) içimizdeki gücü alevlendirmeye yardım ediyor. Gaz veriyor. Senin benim söylediklerimin yarısını bile söylemez ama o kişiye yeterAçtım ama dinleyemedim bile boş geliyor biraz bana.
Güç içimizde diyim sen anla
Kilo olduğundan emin misin?az önce arşivleri temizliyordum kabus gibi birşey oldu
3 mayıs 2015 de 86 kilo ama 40 bedenmişim göbek düz
bugün 25 mayıs 93 kiloyum 46 bedenim göbek 7-8 aylık gibi önde
Kilo olduğundan emin misin?
Belki tasarruf olsun diye bekletiyonüğğğğğğğğğ
har ay düzenli regl oluyorsam ve 1 senedir bu göbek böyleyse doğmuyorsa, EVET
Bazen bazı seyler ( çok basit çok saçma benim senin için anlamsız) içimizdeki gücü alevlendirmeye yardım ediyor. Gaz veriyor. Senin benim söylediklerimin yarısını bile söylemez ama o kişiye yeter
az önce arşivleri temizliyordum kabus gibi birşey oldu
3 mayıs 2015 de 86 kilo ama 40 bedenmişim göbek düz
bugün 25 mayıs 93 kiloyum 46 bedenim göbek 7-8 aylık gibi önde
Doğru diyosun benide öyle alevlendiren ve söndüren hep minicik şeyler
O poz ne ilkindeki ayaklara bak bide diğerine öyle durursan 2 kat daha çok çıkar zaten boyun kaçtı
yok hacı duruş aşırı değiştirmez
169 boyundayım
Boyun benden 5 cm uzun bu kiloda o kadar çok avantaj ki. Duruşu sadece duruşu değiştirir tabiki. Fazla kilomuz olduğu gerçeğini değil
İşe yarıyor mu acaba takibe aldım bakarım bir ara 741
inanılmaz bir mutsuzluk ve hayal kırıklığı yaşıyorum
gidip bi köşede ağlasam iyi olacak
evet bugün başladım ama olsun uzun bi yol var
Sabah 95.1 kg geldim seninle kilolarımız yakın sayılır . Ben bundan sonra sana yetişmeye çalışacağım arkadaşım . Bakalım yetişebilecekmiyim.inanılmaz bir mutsuzluk ve hayal kırıklığı yaşıyorum
gidip bi köşede ağlasam iyi olacak
evet bugün başladım ama olsun uzun bi yol var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?