Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Açtım ama dinleyemedim bile boş geliyor biraz bana.
Güç içimizde diyim sen anla
Bazen bazı seyler ( çok basit çok saçma benim senin için anlamsız) içimizdeki gücü alevlendirmeye yardım ediyor. Gaz veriyor. Senin benim söylediklerimin yarısını bile söylemez ama o kişiye yeter

Bazen bazı seyler ( çok basit çok saçma benim senin için anlamsız) içimizdeki gücü alevlendirmeye yardım ediyor. Gaz veriyor. Senin benim söylediklerimin yarısını bile söylemez ama o kişiye yeter

Doğru diyosun benide öyle alevlendiren ve söndüren hep minicik şeyler

az önce arşivleri temizliyordum kabus gibi birşey oldu

3 mayıs 2015 de 86 kilo ama 40 bedenmişim göbek düz
bugün 25 mayıs 93 kiloyum 46 bedenim göbek 7-8 aylık gibi önde

O poz ne ilkindeki ayaklara bak bide diğerine öyle durursan 2 kat daha çok çıkar zaten boyun kaçtı

Doğru diyosun benide öyle alevlendiren ve söndüren hep minicik şeyler

O poz ne ilkindeki ayaklara bak bide diğerine öyle durursan 2 kat daha çok çıkar zaten boyun kaçtı

yok hacı duruş aşırı değiştirmez
169 boyundayım

Boyun benden 5 cm uzun bu kiloda o kadar çok avantaj ki. Duruşu sadece duruşu değiştirir tabiki. Fazla kilomuz olduğu gerçeğini değil

inanılmaz bir mutsuzluk ve hayal kırıklığı yaşıyorum
gidip bi köşede ağlasam iyi olacak
evet bugün başladım ama olsun uzun bi yol var

Yapma lütfen o hayal kırıklığı bizi bitiriyor.
Elimizde olmayan şeylerde oldu ama yine elimizle yedik. Olan oldu artık.
Ağla rahatla biraz.
Acelemiz yok yaparız inş bırakmazsak.
Daha önce yaptıysam yine yaparım diycez.

Kızların odasında dolapta ayna var yatağa otırdum karşıda kendimi gördüm içim gitti kendime görmek istediğim kadın o halim değil.
Aynayla yüzleşmek güzel kendine gelmek adına ama sürekli bunu yaparsam mesela kahrolurum.

Herkese mutlu güzel bayramlar tekrardan .
Dün azıcık bir tatlı yedim onu dışında börek de yedim . Yeter . Olağan kacamaklarimi da yaptığıma göre bugün diyete hazırım. Sabah leslie 2 mile yaptım az öncede star da evde hareket var diye egzersiz programı var onun 15 dakikasına yetiştim yaptım. Kaçamak olayına da nokta koyarsin hadi bakalim herşey güzel olacak ..
Sabah 95.1 kg geldim seninle kilolarımız yakın sayılır . Ben bundan sonra sana yetişmeye çalışacağım arkadaşım . Bakalım yetişebilecekmiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…