- 31 Temmuz 2012
- 1.293
- 5.721
- 158
Pohtan bir rüyaydı, bence evren bize mesaj verdi bonusla ikiniz çok geciktiniz hemen başlayın diyor
Haksızmı ula ,bence dibine kadar haklı :)))Çok biliyor o evren hele gönderdiği rüyaya
Haksızmı ula ,bence dibine kadar haklı :)))
Günaydın canım bu etiketler çok iyi oldu sağolGünayyydınnn
Bugünden itibaren herkes kendi usulünce kendini toplamaya başlasın.
Cumaya kadar yolu var cumadan sonra artık ben hala başlayamadım ya diyeni duymayalım.
Martta başlayıp hüsrana uğrayanlar hele.
Suyu artıralım abur cubur, ıvır zıvır keselim azaltalım. Kendimize yapacak spor bulalım.
Bu zıkkım bitmiyor ama alıştık ilk ayki korkumuz hüznümüzde dağıldı hamdolsun. Herşey bittiğinde ben iyi olmak istiyorum sizinle birlikte
E eboe
74FRIDA
60kiloyum
ISILDURU
Tgcervanne0133
Mthn83
MuMu85
Mefkurem
nisan34
@aijoo
bengisu022
huzurunmeraklisi
@Gulbe seker
@Beyazkugu87
@HasibeG
Sozen
N Nana
@Minik Meleklerim
yooğğğ anam ne sürmesi, annemle aramda 5-6 bina var, bi iki kere gidip gelmeyi denedim
İyi akşamlar
İyi bayramlar
moral bozmak yok. hepimiz toplayacağız. bak ben de 80 lerde yeterince oyalandım. artık 70 lere geçeceğim. elele hepimiz başaracağız.
yarın menüler oluşturup başlayabilirizHadi yarına menü oluşturalım. İkimizde ortak yapalım. Ama ikimizde de olan yiyecekler olsun. Böylece ben onun yaptığını yapamam gibi bir bahanemiz olmaz. Sporda Lesli ne dersin?
Günaydın kızlar. Akşam bı hasta için mesaiye çağırdılar. İşe gidicem az sonra.
huzurunmeraklisi ses gelmedi senden.
İster apa de ister if sabah limonlu su ve filtre kahve ile başlıyorum. Öğlen eşim ve ailemle kahvaltıya yetismeyi planlıyorum.
2 günlük bayramdan sonra bugün güzel bir rakam gördüm. Demekki ipin ucu kaçmamış. Son 10 kg kızlar. Buraya gelip 2kg 3 kg fazlaligim var diye size agliycam kendinize gelin. Seviyorum sizi❤❤
Günayyydınnn
Bugünden itibaren herkes kendi usulünce kendini toplamaya başlasın.
Cumaya kadar yolu var cumadan sonra artık ben hala başlayamadım ya diyeni duymayalım.
Martta başlayıp hüsrana uğrayanlar hele.
Suyu artıralım abur cubur, ıvır zıvır keselim azaltalım. Kendimize yapacak spor bulalım.
Bu zıkkım bitmiyor ama alıştık ilk ayki korkumuz hüznümüzde dağıldı hamdolsun. Herşey bittiğinde ben iyi olmak istiyorum sizinle birlikte
E eboe
74FRIDA
60kiloyum
ISILDURU
Tgcervanne0133
Mthn83
MuMu85
Mefkurem
nisan34
@aijoo
bengisu022
huzurunmeraklisi
@Gulbe seker
@Beyazkugu87
@HasibeG
Sozen
N Nana
@Minik Meleklerim
Cuma günü bir tablomuz olsa ne güzel olur. haziran ayı tablosu olur
Bonus senmi yaparsın canım, ramazan dolayısı ile tablomuz yoktu sanki
Günaydın +90 'nin güzel kadınları..
Babam rahatsizlandi,annemlerdeydim bugün geçtik eve ancak uğrayabildim size de..
Bayramınız mübarek olsun,nice kucaklastigimiz bayramlarımız olsun..
Günaydın canım bu etiketler çok iyi oldu sağol
Bende yediğimi içtiğini toparlamaya çalışayım yakında oğlumda gelicek oda kilo almış diyet yapıcam diyor, kızım desem.... zaten ....
Evde sürekli sağlıklı yemek bulundurmam lazım
Dün biraz temizlik yaptım birden acıktık yumurta kırayım dedim eşim istemedi, ton balıklı makarna yaptım iyi olmadı tabiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?