Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi geceler kızlar nasılsınız.ben ramazanla beraber biraz inzivaya çekileyim dedim.cok şükür bügunumuze ama bu süreç herkes gibi beni de çok yordu.cok şükür rabbim bayrama kavuşturdu.daha niceleri sağlıkla hepimize nasip olsun.82.5 kiloya kadar düştüm.spor yapabilsem daha da düşerdim ama hiç yapamadım maalesef.simdi normal düzende şaşmadan devam etmek tek hedefim.bol su,bol sebze birazda ramazanın getirdiği ağzımı tutma durumuyla hafifledim çok şükür.darisi daha çok kilo kayıplarıyla hepimize insallah

Günaydın kızlar. Akşam bı hasta için mesaiye çağırdılar. İşe gidicem az sonra.
huzurunmeraklisi ses gelmedi senden.
İster apa de ister if sabah limonlu su ve filtre kahve ile başlıyorum. Öğlen eşim ve ailemle kahvaltıya yetismeyi planlıyorum.

2 günlük bayramdan sonra bugün güzel bir rakam gördüm. Demekki ipin ucu kaçmamış. Son 10 kg kızlar. Buraya gelip 2kg 3 kg fazlaligim var diye size agliycam kendinize gelin. Seviyorum sizi

Günayyydınnn

Bugünden itibaren herkes kendi usulünce kendini toplamaya başlasın.

Cumaya kadar yolu var cumadan sonra artık ben hala başlayamadım ya diyeni duymayalım.
Martta başlayıp hüsrana uğrayanlar hele.

Suyu artıralım abur cubur, ıvır zıvır keselim azaltalım. Kendimize yapacak spor bulalım.

Bu zıkkım bitmiyor ama alıştık ilk ayki korkumuz hüznümüzde dağıldı hamdolsun. Herşey bittiğinde ben iyi olmak istiyorum sizinle birlikte

E eboe
74FRIDA
60kiloyum
ISILDURU
Tgcervanne0133
Mthn83
MuMu85
Mefkurem
nisan34
@aijoo
bengisu022
huzurunmeraklisi
@Gulbe seker
@Beyazkugu87
@HasibeG
Sozen
N Nana
@Minik Meleklerim

Günaydın canım bu etiketler çok iyi oldu sağol

Bende yediğimi içtiğini toparlamaya çalışayım yakında oğlumda gelicek oda kilo almış diyet yapıcam diyor, kızım desem.... zaten ....

Evde sürekli sağlıklı yemek bulundurmam lazım

Dün biraz temizlik yaptım birden acıktık yumurta kırayım dedim eşim istemedi, ton balıklı makarna yaptım iyi olmadı tabiii...

huzurunmeraklisi şipşak sen araba sürüyomuydun bu zıkkımdan önce
yooğğğ anam ne sürmesi, annemle aramda 5-6 bina var, bi iki kere gidip gelmeyi denedim
sürmesi kolay, park etmesi de ehh kolay ama o parktan çıkmadı zor
daha da yeltenmedim, kredi çekmiştik martın başında bana araba alacaktık corona cıkınca vazgectik

İyi akşamlar
İyi bayramlar

hoşgeldinnn canımmm, iyi bayramlar

moral bozmak yok. hepimiz toplayacağız. bak ben de 80 lerde yeterince oyalandım. artık 70 lere geçeceğim. elele hepimiz başaracağız.

bu kez güçlü uyandım daha iyiceyim
inşallah en az 80 lerin ilk en başını görmek ümidiyle

Hadi yarına menü oluşturalım. İkimizde ortak yapalım. Ama ikimizde de olan yiyecekler olsun. Böylece ben onun yaptığını yapamam gibi bir bahanemiz olmaz. Sporda Lesli ne dersin?
yarın menüler oluşturup başlayabiliriz
bugün ev tam takır kuru bakır

akşam oğlum yüzünden elime ne telefon aldım ne tablet
o yüzden mesajı görmemişim canım
apa bana ağır geliyor

günaydın bebekimmmm

Düşündüğün doğru aslında böyle zamanda ikisinide yapıcaksın onlara makarna kendine yımırta.
Bizde öyle yapıcaz çünkü kızlarda yemiyo diye düşünücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…