Canım git sakin bı yerde doyasıya ağla. Aklindakileri bı yere yaz. Duşa gir ve yeniden doğ. Yeniden başla herşeye. Yapabiliriz.inanılmaz bir mutsuzluk ve hayal kırıklığı yaşıyorum
gidip bi köşede ağlasam iyi olacak
evet bugün başladım ama olsun uzun bi yol var
Onceki resimde 86 gibi degilmişin daha zayif gorunuyonaz önce arşivleri temizliyordum kabus gibi birşey oldu
3 mayıs 2015 de 86 kilo ama 40 bedenmişim göbek düz
bugün 25 mayıs 93 kiloyum 46 bedenim göbek 7-8 aylık gibi önde
Günaydın.
Başlangıç için hazır olan var mı?60kiloyum menü yazmışsın gördüm de ayrıntılı okumadım.
E eboe
@74FRIDA
60kiloyum
ISILDURU
@Tgcervanne0133
Mthn83
MuMu85
Mefkurem
@nisan34
@aijoo
@bengisu022
huzurunmeraklisi
@Gulbe seker
@Beyazkugu87
@HasibeG
@Sozen
N Nana
@Minik Meleklerim
hep boş verdim odaklanmadım hiç birşeyeYapma lütfen o hayal kırıklığı bizi bitiriyor.
Elimizde olmayan şeylerde oldu ama yine elimizle yedik. Olan oldu artık.
Ağla rahatla biraz.
Acelemiz yok yaparız inş bırakmazsak.
Daha önce yaptıysam yine yaparım diycez.
Kızların odasında dolapta ayna var yatağa otırdum karşıda kendimi gördüm içim gitti kendime görmek istediğim kadın o halim değil.
Aynayla yüzleşmek güzel kendine gelmek adına ama sürekli bunu yaparsam mesela kahrolurum.
Herkese mutlu güzel bayramlar tekrardan .
Dün azıcık bir tatlı yedim onu dışında börek de yedim . Yeter . Olağan kacamaklarimi da yaptığıma göre bugün diyete hazırım. Sabah leslie 2 mile yaptım az öncede star da evde hareket var diye egzersiz programı var onun 15 dakikasına yetiştim yaptım. Kaçamak olayına da nokta koyarsin hadi bakalim herşey güzel olacak ..
Sabah 95.1 kg geldim seninle kilolarımız yakın sayılır . Ben bundan sonra sana yetişmeye çalışacağım arkadaşım . Bakalım yetişebilecekmiyim.
Canım git sakin bı yerde doyasıya ağla. Aklindakileri bı yere yaz. Duşa gir ve yeniden doğ. Yeniden başla herşeye. Yapabiliriz.
Bonusun dediği gibi bizi 3-5 kg fazlası olanlar anlayamaz. Biz buradayız silkelen ve gel
Onceki resimde 86 gibi degilmişin daha zayif gorunuyon
Ama sonraki resimde 93 gibi degil
Fazla karbon gobek yaglanmasi yaparmış
huzurunmeraklisi tatlim hepimiz benzer seyler yasiyoruz
90-100 kilo üstünü gormeyende bizi anliyamaz
Kilo Alip vermeler bizde basarisizlik, guvensizlik, bikkinlik duygularimizi cogaltti
Ama şu bi gercekki ne aglamak nede kendimize acimak çözüm degil
Güç sadece bizim irademiz, istikrarimiz :))
Canım sen benim ben senin desteğinim. Elimden geldiğince buradayım.hep boş verdim odaklanmadım hiç birşeye
kendiminde pek farkında değildim
tek tartı yüksek gösteriyordu o kadar
ama by beyaz tişört miladım oldu
inşallah yetişirsin kuzum, o sırada bende inşallah daha da inerim aşağı
:)
dediklerini yaptım
maske yaptım
duş aldım biraz lesli derken bi güç geldi
inşallah hevesim devam eder
kemik ağırlığı olanlardanım evlendiğimde
72 kiloydum ama görünürde herkes 63 falan sanırdı
o fotoğraftan 2 hafta sonra hamile kalmıştım
ve kenara hamile kaldığım kiloyu yazmıştım
86 ile hamile kalıp 97 ile doğurmuştum
ve 4 yıldır geniş tunikler boş eşfosmanlar
homigırtlak
mecbur kilo vermeliyim, boşuna demiyorum herkes göbeğimi seviyor
Canım sen benim ben senin desteğinim. Elimden geldiğince buradayım.
çoooookkk teşekkü ederiiiimmmm canımmm
Hadi yarına menü oluşturalım. İkimizde ortak yapalım. Ama ikimizde de olan yiyecekler olsun. Böylece ben onun yaptığını yapamam gibi bir bahanemiz olmaz. Sporda Lesli ne dersin?çoooookkk teşekkü ederiiiimmmm canımmm
sabah
1 kupa nane çayı
öğlen 13.30
1 yumurtadan dil peynirli, soğanlı, biberli, baharatlı omlet
domates salatalık
çiğ olarak 5 kaju, 25 kayısı çekirdeği
ara
1 kupa nar çayı
1 kupa filtre kahve
akşam 19.20
3 tavuk köfte
5 yk siyez bulguru pilavı
4 yk enginarlı iç bakla+1 yk sarımsaklı ev yoğurdu
salata
az sonra sıcak birşeyler içerim.
yatana kadar 2 lt su
spor yapmadım bugün dinlendim.
Bende bu gece itibariyle bayramdan çıkıyorum o kadar çok baklava yedim ki sanırım kusucam, acaip midem bulanıyor nefret ediyorum bu hallerimden yarın artık bugündür diyip başlayalım
Not. bonus dün gece rüyamda tartı 110 kg gösteriyordu Anaaa dedim ne zaman bu kiloya çıktım kiminle aynı kiloya gelmişim diye bir düşündüm aklıma sen geldin acilennn başlayalım zira gidişim kötü çok kötü hatta
valla çıkmak zorundaydımVay birileri bayramdan çıkmış maşallah
silkelen ve yarın hemen start ver canımBende bu gece itibariyle bayramdan çıkıyorum o kadar çok baklava yedim ki sanırım kusucam, acaip midem bulanıyor nefret ediyorum bu hallerimden yarın artık bugündür diyip başlayalım
Not. bonus dün gece rüyamda tartı 110 kg gösteriyordu Anaaa dedim ne zaman bu kiloya çıktım kiminle aynı kiloya gelmişim diye bir düşündüm aklıma sen geldin acilennn başlayalım zira gidişim kötü çok kötü hatta
Pohtan bir rüyaydı, bence evren bize mesaj verdi bonusla ikiniz çok geciktiniz hemen başlayın diyorRüyanda göre göre böylemi gördün ula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?