Cuma herkes erken saatlerde bildirimini yapsın, bildirim yapanlarla yepyeni bir tablo yapacağım. İnşallah..
Erken saat derken geceyi bulmasın yaniakşam 9a kadar falan.
Günaydın ❤
Ben düzen olarak hâlâ uykumu oturtamadım inşAllah o onuda oturtsam benden iyisi yok
Sıkı bir kahvaltı yaparak başladım
Sagol canım babam full paket gibi..şeker kalp tansiyon herşeyi var..ilaçları almamis tansiyonu ve şekeri çıkmış..ağzından burnundan kan fışkırdı uzun süre..hastaneye zor attık kendimizi..neyse iyi şimdi çok şükür.Geçmiş olsun nesi var?
Bende sabah 7 de yattım zombi gibiyimKimin yuhusu oturdu ki 4 e doğru yatağa gittim.
En son buraya baktığımda fulya beğeni yapıyodu
Sagol canım babam full paket gibi..şeker kalp tansiyon herşeyi var..ilaçları almamis tansiyonu ve şekeri çıkmış..ağzından burnundan kan fışkırdı uzun süre..hastaneye zor attık kendimizi..neyse iyi şimdi çok şükür.
Bende sabah 7 de yattım zombi gibiyim
4 e doğru gettim de allah bülür kaçta uyudumkızlara maske dikiyodum geçenhafta yarım kalmıştı onları tamamlamaya çalıştım.
Bahaneyle işte gece yalnız kaldım
Aynen. Evdekileri uyutup, kulaklığı takıp, mis gibi tablomuzu yapıcamBiz erken haber vericez sen gece takılıcan öylemi en sevdiğim
Aaa geçmiş olsun canım.. Allah beterinden korusunSagol canım babam full paket gibi..şeker kalp tansiyon herşeyi var..ilaçları almamis tansiyonu ve şekeri çıkmış..ağzından burnundan kan fışkırdı uzun süre..hastaneye zor attık kendimizi..neyse iyi şimdi çok şükür.
Yapacaz bişeyler
Sagol canım babam full paket gibi..şeker kalp tansiyon herşeyi var..ilaçları almamis tansiyonu ve şekeri çıkmış..ağzından burnundan kan fışkırdı uzun süre..hastaneye zor attık kendimizi..neyse iyi şimdi çok şükür.
Cuma herkes erken saatlerde bildirimini yapsın, bildirim yapanlarla yepyeni bir tablo yapacağım. İnşallah..
Zor bir durum evdekilerde oturuyorsa insan mecburen oturuyor yada uyuyamıyor bende yeni yeni uykumu toparlıyorum gece 3 de yattım sabah 9 da kalktım iyi yaniiiBeni gece uyumamak çok yoruyor, baygın geziniyorum evde
Zor bir durum evdekilerde oturuyorsa insan mecburen oturuyor yada uyuyamıyor bende yeni yeni uykumu toparlıyorum gece 3 de yattım sabah 9 da kalktım iyi yaniii
Normalde uykuyu çok severim
Canim cok gecmis olsun simdi gordumSagol canım babam full paket gibi..şeker kalp tansiyon herşeyi var..ilaçları almamis tansiyonu ve şekeri çıkmış..ağzından burnundan kan fışkırdı uzun süre..hastaneye zor attık kendimizi..neyse iyi şimdi çok şükür.
Onu bana sor. Sirayla uyaniyolarsahi uyku neydi ?
uyku uyumamaktı
sağa sola dönüp kıvranmı tı
uyku hayaldi
İşte geldim burayim :) 11 ay aradan sonra bende katilcam listeye. Haftasonu diyetisyen listemi verecek. Kimbilir kac kgyum bende şok olacagim bakalim 1 seneye hedefime ulaşabilirim inşallah. Daha once yapmistim yine yapabilirim. Sorunlarimi yiyerek cozmeyecegim artikCuma herkes erken saatlerde bildirimini yapsın, bildirim yapanlarla yepyeni bir tablo yapacağım. İnşallah..
Uyu dinlen bakalım yakın zamanda da biraz düzene sokmaya çalışEn verimli uyku saat 4 e kadar olan, vücudumuz dinlenemediginden bizde mutlu olamıyoruz, şuan yatış pozisyonundayım
Çok iyi diyetisyen listesi ile sütünde azalmaz senin adına sevindimİşte geldim burayim :) 11 ay aradan sonra bende katilcam listeye. Haftasonu diyetisyen listemi verecek. Kimbilir kac kgyum bende şok olacagim bakalim 1 seneye hedefime ulaşabilirim inşallah. Daha once yapmistim yine yapabilirim. Sorunlarimi yiyerek cozmeyecegim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?