Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Off o tansiyon kanaması ya tekrar çok geçmiş olsun büyük bişey atlatmış o burun kanamasa daha kötü.
İlaç almamak nedir niye böyle yapıyoki

Biz erken haber vericez sen gece takılıcan öylemi en sevdiğim
Aynen. Evdekileri uyutup, kulaklığı takıp, mis gibi tablomuzu yapıcam
Aaa geçmiş olsun canım.. Allah beterinden korusun

Yapacaz bişeyler

Tamam

Çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın zor olmuş
Cuma herkes erken saatlerde bildirimini yapsın, bildirim yapanlarla yepyeni bir tablo yapacağım. İnşallah..

Erken saat derken geceyi bulmasın yani akşam 9a kadar falan.

Anlaşıldı kaptan

çok gecmiş olsun canım.

Zor bir durum evdekilerde oturuyorsa insan mecburen oturuyor yada uyuyamıyor bende yeni yeni uykumu toparlıyorum gece 3 de yattım sabah 9 da kalktım iyi yaniii

Normalde uykuyu çok severim

En verimli uyku saat 4 e kadar olan, vücudumuz dinlenemediginden bizde mutlu olamıyoruz, şuan yatış pozisyonundayım

Canim cok gecmis olsun simdi gordum

Cuma herkes erken saatlerde bildirimini yapsın, bildirim yapanlarla yepyeni bir tablo yapacağım. İnşallah..

Erken saat derken geceyi bulmasın yani akşam 9a kadar falan.
İşte geldim burayim :) 11 ay aradan sonra bende katilcam listeye. Haftasonu diyetisyen listemi verecek. Kimbilir kac kgyum bende şok olacagim bakalim 1 seneye hedefime ulaşabilirim inşallah. Daha once yapmistim yine yapabilirim. Sorunlarimi yiyerek cozmeyecegim artik

En verimli uyku saat 4 e kadar olan, vücudumuz dinlenemediginden bizde mutlu olamıyoruz, şuan yatış pozisyonundayım
Uyu dinlen bakalım yakın zamanda da biraz düzene sokmaya çalış
Bende aslında hala cebeleşiyorum, sabahları erken kalkmaya çalışıyorum yoksa zombiii gibi oluyorum şu an yatsam uyurum

Çok iyi diyetisyen listesi ile sütünde azalmaz senin adına sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…