Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Duşkabini temizliyorum ben sirkeyle yiyemem salatada falan.
Bulaşık deterjanıyla aynı oranda karıştırıyorum bi spreyde fısstt pıspırıl oluyo
Ben lavabo hariç hiç temizlik te kullanmadim lavaboda da limon tuzu ile lavabo açıcı işi gorduruyorum lavabo açıcı olmayınca

Ben lavabo hariç hiç temizlik te kullanmadim lavaboda da limon tuzu ile lavabo açıcı işi gorduruyorum lavabo açıcı olmayınca

Başka kimyasala hiç gerek yok cam duşkabin için özel deterjanlar falan hiç biri bu kadar etkili değil.
Cam silme suyunada aynısını koyuyorum.
Ketılın kireci içinde dolu suya sirke koyuyorum biraz sıkılmış yarım kalmış limon kabuğu yada limon dilimleyip koyuyorum kaynatıyorum pıspırıl
Bide yumurta kaynatma kabı kireç olur onuda direk bulaşık süngerine döküp ovalıyorum.

O kadar etkili mi ya valla komşular a birer tane dağıtmayı düşünüyordum şahsen deneyeyim etkili olursa onu kullanırım temizlikte :)) çok teşekkür ederim :))

Senin dediğin karışımı fitnes hocası söylemişti birer tatlı kaşığı bal sirke ve bir bardak su karın yağlarını eritiyormus aç karnina içersen :))

Bugün dene gör bana tişikkir et kireçte çok etkili sirke.
Elma sirkesi biraz ağır kokuyo temizlik için. Ketılda kaynarken mesela ama uçuyorda kalıcı değil. Beyaz sirke alıyorum artık temizlik için.

500 ml bardağı daha yeni bitiriyorum eyle zor içiyorum ki erisin gebersinler

hamdolsun sen nasilsın?. buraya geldim zayiflayalim özümüze dönelim
Şükür bende kayınpederi in sayesinde uyku yu alamadım

Hava tam uykuluk serin ve kapali

Gece 2 de aranır mi insan hadi aradin sabah 8 buçukta kapıda uyu be adam kendini düşün de uyu

Uykusuzum ama uyuyamıyorum şuan

aaa zoru neymis gecenin yarisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…