- 8 Nisan 2017
- 57.307
- 308.067
- 698
Ben lavabo hariç hiç temizlik te kullanmadim lavaboda da limon tuzu ile lavabo açıcı işi gorduruyorumDuşkabini temizliyorum ben sirkeyle yiyemem salatada falan.
Bulaşık deterjanıyla aynı oranda karıştırıyorum bi spreyde fısstt pıspırıl oluyo
Ben lavabo hariç hiç temizlik te kullanmadim lavaboda da limon tuzu ile lavabo açıcı işi gorduruyorumlavabo açıcı olmayınca
O kadar etkili mi ya valla komşular a birer tane dağıtmayı düşünüyordum şahsen deneyeyim etkili olursa onu kullanırım temizlikte :)) çok teşekkür ederim :))Başka kimyasala hiç gerek yok cam duşkabin için özel deterjanlar falan hiç biri bu kadar etkili değil.
Cam silme suyunada aynısını koyuyorum.
Ketılın kireci içinde dolu suya sirke koyuyorum biraz sıkılmış yarım kalmış limon kabuğu yada limon dilimleyip koyuyorum kaynatıyorum pıspırıl
Bide yumurta kaynatma kabı kireç olur onuda direk bulaşık süngerine döküp ovalıyorum.
O kadar etkili mi ya valla komşular a birer tane dağıtmayı düşünüyordum şahsen deneyeyim etkili olursa onu kullanırım temizlikte :)) çok teşekkür ederim :))
Senin dediğin karışımı fitnes hocası söylemişti birer tatlı kaşığı bal sirke ve bir bardak su karın yağlarını eritiyormus aç karnina içersen :))
Söyleyeceğim ama önce şunu bileyim Numan mi diyeyim Ayşe minoldu kız
istedigini söyle bebeğimSöyleyeceğim ama önce şunu bileyim Numan mi diyeyim Ayşe mi
Tamamdıristedigini söyle bebeğim
insallah herkesin aklina öyle yer etmemisimdirTamamdırseni burda görünce direkt o geldi aklıma
İnşallah canım :))insallah herkesin aklina öyle yer etmemisimdir
hamdolsun sen nasilsın?. buraya geldim zayiflayalim özümüze dönelimİnşallah canım :))
Nasılsın
Şükür bende kayınpederi in sayesinde uyku yu alamadımhamdolsun sen nasilsın?. buraya geldim zayiflayalim özümüze dönelim
aaa zoru neymis gecenin yarisiŞükür bende kayınpederi in sayesinde uyku yu alamadım
Hava tam uykuluk serin ve kapali
Gece 2 de aranır mi insanhadi aradin sabah 8 buçukta kapıda uyu be adam kendini düşün de uyu
Uykusuzum ama uyuyamıyorum şuan
Sokağı çıkma yasağı biter bitmez yıla çıkmışlar eve dönmek için köyden gelirken de kiraz getirmiş onu bırakma k içinaaa zoru neymis gecenin yarisi
Sokağı çıkma yasağı biter bitmez yıla çıkmışlar eve dönmek için köyden gelirken de kiraz getirmiş onu bırakma k için
Kirazlar oldu mu yaSokağı çıkma yasağı biter bitmez yıla çıkmışlar eve dönmek için köyden gelirken de kiraz getirmiş onu bırakma k için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?