- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Aynen cnm az kaldı insAllah Ramazan'da hep iftar saatini bekleyince akşam yemeği için snrm erken yapmak boşluk yaptı bana ne yesem moduna girdm düzene sokmaya çalışcam iki gündür yürüyüşe de başladım baklm umarım biraz yavaşlar kilo alimimSon ayın heralde çok kasma ama şekere dikkat et canım gündüz ye karpuzu hamileykende ne güzel yenir :)
Aynen oyle. Ama gözümün onunde gorumcemin olmuyor. Olmayışı daha zor. Allah isteyene versin, bizlerede sabir ve kolaylik versinAnne oldun mu bitti artık o zorluk hayatının her anında çocuğun her yaşında olucak.
Annem diyo evlendirip rahat edemedim :)
amin canımAynen oyle. Ama gözümün onunde gorumcemin olmuyor. Olmayışı daha zor. Allah isteyene versin, bizlerede sabir ve kolaylik versin
Güzel bir başlangıç olsun insAllah canımBen yarindan itibaren beyaz ekmek yerine tahilli ekmege geciyorum. Cay da sekeri kesiyorum, turk kahvesinde tek şeker e indiriyorum. Pirinc pilavi ve makarna yok. Bulgur pilavı alternatif. Kizartma yaparken zeytinyağı kullanip cogunlukla firinda kizarttirma düşünüyorum. Bu aralar yoğurtlu yemeyi cok seviyorum. Ozellikle kabak, havuc yogurtlamalarini. Semizotu salatası ve yogurtlusuda guzel. Birde leslie yapmaya caliscam. 1 mil 1 kez. Birden hizli baslayamam aylardir evdeyim hareketsizim. Zaten haftasonu diyetisyen listeyi verir. Sonraki hafta da ona uyarim. Benim zaafim tatli. İnsulin direncimde vardi. İlac kullaniyodum hamilelik oncesi. Emzirirken kullanamam sanirim. Ama kan verip degerlerime baktirmam sart yine de..
Bildirimi ne zaman yapıyoruz birde menüyü buraya mi yazacağız :))Hoşgeldin iyi ki geldinbenden küçük olduğunu hatırlattın ne iyi ettin minik şey seni
Makine yaptım evet ama eldede oluyor çünkü dikilecek yer az. Kendimede siyah deniyorum fulya onuda atayım gör.
Bunun astarı yok ama altta boşluk bırakılıyor içine filtre astar niyetine peçete koyuluyor.
Kız o daha kaç aylık erken çıkmış sanki dişi
Bildirimi ne zaman yapıyoruz birde menüyü buraya mi yazacağız :))
Hayır canım zor değil köpek sizin için, çocuklar için daha uygun. araştır benim kedim var. size uygun olmıyacağını biliyorum kedi korkar saklanır.kendi isterse gelir yanına sen isteyince kucağına alamasın ......Veteriner köpek önerdi ama onun bakımı daha zor
Dört dönüyor bizimki de yatirdigim yerden:))Tgcervanne0133 bebiş dönmeye başladı mı :) bizim kucuk canavar dun gece koltuktan düştü. Dönmüyor ama gotum gotum kaydirmiş kendini. Gece 4 te bir caykıldı koptu baktik yerde yuzustu.allahtan koltuk cok alçaktı
Benimde sirkem yok ballı iyi oluyor bu sabah içemedimGidim 500 ml limonlu ballı su yapayım.
Sadece limon rahatsız ediyor bazen 1 tatlı kaşığı bal koyuyorum içine.
Ilık ballı suyu (hatta 1 kaşıkta sirke) kimden dinlediğimi hatırlamıyorum ama dinlemiştim birinden
Maşallah miniğe annesiDört dönüyor bizimki de yatirdigim yerden:))
Yerde yatırıyorum genelde,iş yaparken düşmesin diye.
Yok canım ya,sabaha kadar inledi yavrum..biz dayanamıyoruz dış ağrısına,el kadar bebeler ne yapsın..zor bi süreç ,cabuk geçer inşallah.Maşallah miniğe annesidişlerinden rahat bir gece geçirebildiniz mi
10 şişe sirkem var evde eşimin stokladigi herşeyi bitirdim de onu bitiremdimBenimde sirkem yok ballı iyi oluyor bu sabah içemedim
10 şişe sirkem var evde eşimin stokladigi herşeyi bitirdim de onu bitiremdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?