Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Son ayın heralde çok kasma ama şekere dikkat et canım gündüz ye karpuzu hamileykende ne güzel yenir :)
Aynen cnm az kaldı insAllah Ramazan'da hep iftar saatini bekleyince akşam yemeği için snrm erken yapmak boşluk yaptı bana ne yesem moduna girdm düzene sokmaya çalışcam iki gündür yürüyüşe de başladım baklm umarım biraz yavaşlar kilo alimim
Ay evet ya normalde de çok severdim zaten buz gibi şimdi ayrı güzel

Anne oldun mu bitti artık o zorluk hayatının her anında çocuğun her yaşında olucak.
Annem diyo evlendirip rahat edemedim :)
Aynen oyle. Ama gözümün onunde gorumcemin olmuyor. Olmayışı daha zor. Allah isteyene versin, bizlerede sabir ve kolaylik versin

Ben yarindan itibaren beyaz ekmek yerine tahilli ekmege geciyorum. Cay da sekeri kesiyorum, turk kahvesinde tek şeker e indiriyorum. Pirinc pilavi ve makarna yok. Bulgur pilavı alternatif. Kizartma yaparken zeytinyağı kullanip cogunlukla firinda kizarttirma düşünüyorum. Bu aralar yoğurtlu yemeyi cok seviyorum. Ozellikle kabak, havuc yogurtlamalarini. Semizotu salatası ve yogurtlusuda guzel. Birde leslie yapmaya caliscam. 1 mil 1 kez. Birden hizli baslayamam aylardir evdeyim hareketsizim. Zaten haftasonu diyetisyen listeyi verir. Sonraki hafta da ona uyarim. Benim zaafim tatli. İnsulin direncimde vardi. İlac kullaniyodum hamilelik oncesi. Emzirirken kullanamam sanirim. Ama kan verip degerlerime baktirmam sart yine de..

Aynen oyle. Ama gözümün onunde gorumcemin olmuyor. Olmayışı daha zor. Allah isteyene versin, bizlerede sabir ve kolaylik versin
amin canım
Güzel bir başlangıç olsun insAllah canım

Bildirimi ne zaman yapıyoruz birde menüyü buraya mi yazacağız :))

Veteriner köpek önerdi ama onun bakımı daha zor
Hayır canım zor değil köpek sizin için, çocuklar için daha uygun. araştır benim kedim var. size uygun olmıyacağını biliyorum kedi korkar saklanır.kendi isterse gelir yanına sen isteyince kucağına alamasın ......

"terrier yorkshire" cinsi var araştır. Kardeşimin var biliyorum sevgi yumağı hareketli ve en eğitilebilir, çocuklarla en uyumlu köpek tüy dökülmeside yok, tavsiye ederim

Günayyydınn

Normalleşmeye devam inşallah.
Yasaktan sonra alışveriş yapıcak herkes biz kendimize uygun şeyler almak zorundayız.
Ne alırsak onu yeriz çünkü.
Eve alınan diğer şeylerin önüne geçemeyiz elbette alınıcak. Biz onlardan yemiycez daha doğrusu tercih etmiycez.
İradeli olmak zorundayız 3-5 abur cubur paçozuna bırakamayız meydanı.

Bakliyat, salata malzemesi, beyaz ekmek harici ekmekler, tavık, balık, kuru yemiş, bitki çayı in pitki bunlar olmazsa olmaz.

Hepinize hayırlı alışverişlerrr bol güneşlerrr.

Başı çekmek adına lesliye başlıyorum en ufak dozdan

Suyu artırmak için hatırlatıcı indirdim iyi oldu alışana kadar uyarı almak.

E eboe
y.o.l.c.u
OGULCUKLARIM
74FRIDA
60kiloyum
ISILDURU
Tgcervanne0133
Mthn83
MuMu85
Mefkurem
Amine Busra
bengisu022
huzurunmeraklisi
@HasibeG
Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
M Musluk Suyu
ayseMsb

Son düzenleme:
Dört dönüyor bizimki de yatirdigim yerden:))
Yerde yatırıyorum genelde,iş yaparken düşmesin diye.

Benimde sirkem yok ballı iyi oluyor bu sabah içemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…