Kirazlar oldu mu yagüzelim ilkbaharı evde geçirdik yaz gelmiş demek, afiyet olsun
Olmaz mı ulkemizin ilk kirazı eşimin köyünde yetişir ilk kirazın kilosu 400 e satıldı çok olduKirazlar oldu mu yagüzelim ilkbaharı evde geçirdik yaz gelmiş demek, afiyet olsun
ahhh bonus ahhh sen bilmezsinAdam yaranamıyor zamane gelini seni
Ayşe'yi az çok biliyorum profillerden Tuğçe yi de görüyordum digerlerini tanımıyorum :))Onun bizim kadar yoktur kilosu tanıdık kontenjandan geldi :))
Burdaki herkes belki birbirni tanımıyor şu an ama ben hepinizi tanıyorum hepinizde çok rahat muhabbet edebilirsiniz kafa dengisiniz
Ben geçen sene ramazan da dalından yedim kirazı bu sene nasip olmadıNe leylak gördük ne bi meyve çiçeği bi direk güller açmış
Uğraştıracak biziGünaydın hanımlar. Eşime şoka tartı gelmiş alsana dedim kahkaha atarak telefonu kapadı.
Tarti bugun bime geliyor sokda goremedim :))Günaydın hanımlar. Eşime şoka tartı gelmiş alsana dedim kahkaha atarak telefonu kapadı.
Ay bu sefer çok pis gaza geldim vermem lazım acayip fena bir şey oldum. Hamileyken kalçalarım çıkmıştı iyicene özgürlüğünü ilan ettiUğraştıracak bizisen vermeye başlayınca nasıl kapanacak o ağzı gör
Gelmiş ya kalmıştır belki dedim :/ neyse ikindi vakti bir daha ararım alır inş.Tarti bugun bime geliyor sokda goremedim :))
Aa oraya da gelmis gozumden kacmis listelere tekrar baktim kalir insallahGelmiş ya kalmıştır belki dedim :/ neyse ikindi vakti bir daha ararım alır inş.
Günaydın hanımlar. Eşime şoka tartı gelmiş alsana dedim kahkaha atarak telefonu kapadı.
Aa oraya da gelmis gozumden kacmis listelere tekrar baktim kalir insallah
Markalari farkliymis sadece
Yılmadım ayaktayım mesaj attım Bime de gelmiş tartı diyebime de ucayim duydugum iyi oldu
İnanmıyor bu sefer kararlı olduğumaçok güldüm yaa
Nana kim kiAyşe'yi az çok biliyorum profillerden Tuğçe yi de görüyordum digerlerini tanımıyorum :))
Banada inanmayan çoktu vakti zamanındaİnanmıyor bu sefer kararlı olduğuma
ben söylemicem bu defa diyet falan benden cok dertleniyo hergün verdin mi diye soruyo
hayir 3 kilo gitti ramazandan beri diyet demedim hic farketmiyoDemek ki çoğu insan aynı
ben söylemicem bu defa diyet falan benden cok dertleniyo hergün verdin mi diye soruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?