cok basit 8 saat durmadan homini gırtlak
beyinciğim öyle algiladiBu yüce bilgiye nerde ulaştın acaba
Sabah kavhaltıyı öğlene doğru yapıyosun akşam yemeğide 6.30 gibi şeklinde yapıyodum ben.
Saatli aralıklı oruç yapmıyorum.
Akşam yemeği mutlaka olmalı zaten diyetten kafamız gidiyo bide sofraya oturmazsak olmaz sürdürülebilir değil bana göre
Sen bi ara mesajlara bak orada ki muhabbeti görBu yüce bilgiye nerde ulaştın acaba
Sabah kavhaltıyı öğlene doğru yapıyosun akşam yemeğide 6.30 gibi şeklinde yapıyodum ben.
Saatli aralıklı oruç yapmıyorum.
Akşam yemeği mutlaka olmalı zaten diyetten kafamız gidiyo bide sofraya oturmazsak olmaz sürdürülebilir değil bana göre
kıskirtma kadiniSen bi ara mesajlara bak orada ki muhabbeti görmesela kahvaltıyı normal diyete uygun mu yapıyordun yoksa ekmeksiz falan mı
Biz iki haftadır bahcesehir golete gittik. Alan genis ve yesillik. Hava güzel olsada sahile gitsem. 1 yil olacak nerdeyseGelir tabi canım benim biz burda çok kilo verdik sonra geri aldık. Bütün hüznümüze şahit olduk yüksek kilolular olarak halimizden anladık çok güzel bağ kurduk.
Önce toparlanmak sonra vermeye başlamak inşallah hedefimiz.
Birden olmaz tabiki çok esnek davrandık bu süreçte ama biri diğerinden örnek alır birinin bi sözü çok iyi gelir sonu iyi olur inşallah.
Göl kenarına gittik ilk izin haftası ne kalabalıktı büşra çok kısa durduk daha götürmem oraya daha geniş alan lazım.
Zaten hava serin dolandırırız öyle bizde
Yusra yi yerinde tutamiyoruz ya. Ananem diyodu bu kiz sana cok iş yapar. Hee hee dedim ammada yaparlar bu devrin cocuklari. Ogretmeye calismak lazım tabi ama ihtimal vermiyorumŞimdide o hareketten eser yok büşra benden uzun ama tembel. Zorla yatağını toplattırıyorum bugün tel elinde gözü ekranda oğlum bıraksana 2 dk diyorum neye bakıyosun ölmim diye bakıyorum diyo.
Dedim bi fatiha okurum neydek
Yusra yi yerinde tutamiyoruz ya. Ananem diyodu bu kiz sana cok iş yapar. Hee hee dedim ammada yaparlar bu devrin cocuklari. Ogretmeye calismak lazım tabi ama ihtimal vermiyorum
Buyuyunce ayri dertttt kucukken ayri... Annemi gitgide daha iyi anliyorum.Güldüğüme bakma benimkilerde uyumadan önce delirttiler beni.
O zaman bende aralıklı orucu yaparım. Ekmeksiz doymam daM Musluk Suyu ekmek sormuşsun düzensiz çok yiyen biri ekmeği birden kesince daha bişey anlamadan motive olamadan direk mutsuz oluyor denendi çok kere.
Birden kesilen herşey bi şekilde geri geliyor menülere o yüzden tamamen kesmek yerine azaltmak ilk zaman daha mantıklı.
2 öğün yenince kalori hesabı yapılmıyor karatay diyeti gibi yani. Sonraki öğüne kadar tek lokma yenmeyeceği için sağlam yiyip doyuyosun.
Ama çok öğünlü diyette sık sık 2 saatte bir yendiği için ölçü ve kalori hesabı yapılıyor.
Buyuyunce ayri dertttt kucukken ayri... Annemi gitgide daha iyi anliyorum.
Cuce boyuyla yusra kapilari carpiyo bize, olmaz diyo istemiyorum diyo cadi.
Simdi uyuttuk daha..
Eslem kiprasiyor, bana geliyolar
Kucukken fiziksel zorluk cok, kucak istemeleri, uykusuzluk falan.
Buyudukce de ruhsal olarak zorluyorlar işte
O zaman bende aralıklı orucu yaparım. Ekmeksiz doymam da
İlk başlarda problem oluyor zaten sürekli ekmek yok baskısı da olunca insan diyor yapamıcamİlk zaman öyle sanıyoruz da doyuluyor kuzum.
Sen başla inşallah bırakırız ekmeğide.
Ekmek çabuk doyurup aynı çabuklukta acıktırıyor sorun o zaten.
Tahıllı ekmek aldır kendine dolapta dondurucuda dursun bitti yoktu diye beyaza saldırmazsın.
İlk başlarda problem oluyor zaten sürekli ekmek yok baskısı da olunca insan diyor yapamıcam
Bundan sonra ağzının üzerine de bir tane çakarımO insana diycen ki arkadaşım ağzını yırtarım adamı hasta etme
Hay MasAllah cnm darısı diğer dişlere insAllah agriisz sizisiz çıksınlarTeyzeleri prensesim 5 aylık oldu eee erken oldu ama cıktı ilk incimiz..darısı diğer 19 a
Hayırlı geceler kızlar sohbetiniz bol olsun bugün akşamı erkenden kapattim ne güzel diye sevinirken demin bı tabak karpuz yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?