Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cok basit 8 saat durmadan homini gırtlak

Bu yüce bilgiye nerde ulaştın acaba
Sabah kavhaltıyı öğlene doğru yapıyosun akşam yemeğide 6.30 gibi şeklinde yapıyodum ben.
Saatli aralıklı oruç yapmıyorum.
Akşam yemeği mutlaka olmalı zaten diyetten kafamız gidiyo bide sofraya oturmazsak olmaz sürdürülebilir değil bana göre

beyinciğim öyle algiladi 8 saat yiyorsun deyince iste

Sen bi ara mesajlara bak orada ki muhabbeti gör mesela kahvaltıyı normal diyete uygun mu yapıyordun yoksa ekmeksiz falan mı

Biz iki haftadır bahcesehir golete gittik. Alan genis ve yesillik. Hava güzel olsada sahile gitsem. 1 yil olacak nerdeyse

Yusra yi yerinde tutamiyoruz ya. Ananem diyodu bu kiz sana cok iş yapar. Hee hee dedim ammada yaparlar bu devrin cocuklari. Ogretmeye calismak lazım tabi ama ihtimal vermiyorum

Güldüğüme bakma benimkilerde uyumadan önce delirttiler beni.
Buyuyunce ayri dertttt kucukken ayri... Annemi gitgide daha iyi anliyorum.
Cuce boyuyla yusra kapilari carpiyo bize, olmaz diyo istemiyorum diyo cadi.
Simdi uyuttuk daha..
Eslem kiprasiyor, bana geliyolar
Kucukken fiziksel zorluk cok, kucak istemeleri, uykusuzluk falan.
Buyudukce de ruhsal olarak zorluyorlar işte

M Musluk Suyu ekmek sormuşsun düzensiz çok yiyen biri ekmeği birden kesince daha bişey anlamadan motive olamadan direk mutsuz oluyor denendi çok kere.

Birden kesilen herşey bi şekilde geri geliyor menülere o yüzden tamamen kesmek yerine azaltmak ilk zaman daha mantıklı.

2 öğün yenince kalori hesabı yapılmıyor karatay diyeti gibi yani. Sonraki öğüne kadar tek lokma yenmeyeceği için sağlam yiyip doyuyosun.

Ama çok öğünlü diyette sık sık 2 saatte bir yendiği için ölçü ve kalori hesabı yapılıyor.

O zaman bende aralıklı orucu yaparım. Ekmeksiz doymam da

Anne oldun mu bitti artık o zorluk hayatının her anında çocuğun her yaşında olucak.
Annem diyo evlendirip rahat edemedim :)

O zaman bende aralıklı orucu yaparım. Ekmeksiz doymam da

İlk zaman öyle sanıyoruz da doyuluyor kuzum.
Sen başla inşallah bırakırız ekmeğide.
Ekmek çabuk doyurup aynı çabuklukta acıktırıyor sorun o zaten.
Tahıllı ekmek aldır kendine dolapta dondurucuda dursun bitti yoktu diye beyaza saldırmazsın.

İlk başlarda problem oluyor zaten sürekli ekmek yok baskısı da olunca insan diyor yapamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…