Evet çok pahalıya gelmişDışardaydım bayaaadır çok acıkınca bi simit alalım dedik.
2 simit
2 kutu fantaya 20 tele verdik yediğim kazık beni doyurdu
2 simit kaç para oldu ya karantinada simite noldu eyyy simit sarayı senin derdin nedir
Evet çok pahalıya gelmiş
Kizz ilk günden yemeseydin iyiydi
Sinavlari atlatinca daha iyi olucam insallah
Simitle ayran denedin mi ben bir kere yedim inanılmaz begenmiştim. artık bilmiyorum çokmu aç ve yorgundum çok lezzetli gelmiştiDışardaydım bayaaadır çok acıkınca bi simit alalım dedik.
2 simit
2 kutu fantaya 20 tele verdik yediğim kazık beni doyurdu
2 simit kaç para oldu ya karantinada simite noldu eyyy simit sarayı senin derdin nedir
Simitle ayran denedin mi ben bir kere yedim inanılmaz begenmiştim. artık bilmiyorum çokmu aç ve yorgundum çok lezzetli gelmişti
Bende en son bir tane simiti 1.75 den almıştım sanki
Paket servis mı yaptılar oturup mu yedinizEşim almış fantayı ayranla güzel zaten bide çayla. 5 lira simit 5 lira içecek demek ki
Yok ya aldık ordan ayakta yedimPaket servis mı yaptılar oturup mu yediniz
Zaten paket servis olmalıYok ya aldık ordan ayakta yedim
Kolay gelsin ooohhh miiis bitince evin güzel olucakKızlar yarın aktif olamam boya badana yapılacak uyumadan menü spor paylaşırım mutlakaiyi geceler
Havuc kavurup dereotuyla yogurtluyorum bide sarimsak. Yada kabak kızartıyorum firinda yine dereotu ve sarimsakla. Bu aksam semizotu yogurtlayacaktim ama almamis esim yapmadim :)Yoğurtlu ne ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?