- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
Dereotunu da herkes sevse ben sevemem herhalde..sana afiyet olsun tabii bol bol süt olsunHavuc kavurup dereotuyla yogurtluyorum bide sarimsak. Yada kabak kızartıyorum firinda yine dereotu ve sarimsakla. Bu aksam semizotu yogurtlayacaktim ama almamis esim yapmadim :)
Biz oyle cok kazik yedik. Hele Fethiye de anlatamamBundan 3 sene önce bi avm de çay içmiştik kızlarla birde fincanda,ki hiç hızlanmam,çay dediğin ince belli de olacak..neyse 4 caya 20 tl dedi..adama dönüp ; lan cayın kilosu 20 lira sen milleti salak mi saniyon deyip 20 tl yi atmistim al zehir zıkkım olsun diye
Tâbi o rezillikten ve kazıktan sonra gitmedim oraya bi daha
Eskiden bende sevmezdim. Suan boğazım oyle bi acikki herseyi yiyorum yemediğim sey yok :/Dereotunu da herkes sevse ben sevemem herhalde..sana afiyet olsun tabii bol bol süt olsun
Süt yaptığını duymuştum,sen ye tabi.. suyunu da ihmal etme..bak benimki emmedi..bana da eziyet ona da..gece uyanınca alıp koynuna emzirmek nerde,mama hazırlamak nerde..minnacık kaldı birde gelişmedi fazla..maliyetinden hiç bahsetmiyorum hele..bol bol emzir eslem hanımı.Eskiden bende sevmezdim. Suan boğazım oyle bi acikki herseyi yiyorum yemediğim sey yok :/
Bugün gaz sancım var. Yemekten sonra oldu off araçta hiç olmuyor ki.
Kolik bebeleri gectim
Ayy tadilat sezonu başladı.
Bizde boya düşünüyoruz
Nana kim di neydi
Eşim almış fantayı ayranla güzel zaten bide çayla. 5 lira simit 5 lira içecek demek ki
Yusradan biliyorim cok zor. Ama gelişmiyor diye uzulme toparlar ileride birden olmaz. Yusra hâla minyon yapisi oyle. 15 ay mama yedi. Ek gidayada o zamandan sonra tam olarak geçtiSüt yaptığını duymuştum,sen ye tabi.. suyunu da ihmal etme..bak benimki emmedi..bana da eziyet ona da..gece uyanınca alıp koynuna emzirmek nerde,mama hazırlamak nerde..minnacık kaldı birde gelişmedi fazla..maliyetinden hiç bahsetmiyorum hele..bol bol emzir eslem hanımı.
Bide ben termos almistim onuda kopuklu kutuya koyuyodum sogumuyodu birkac saatSüt yaptığını duymuştum,sen ye tabi.. suyunu da ihmal etme..bak benimki emmedi..bana da eziyet ona da..gece uyanınca alıp koynuna emzirmek nerde,mama hazırlamak nerde..minnacık kaldı birde gelişmedi fazla..maliyetinden hiç bahsetmiyorum hele..bol bol emzir eslem hanımı.
tarti buldunuz mu kız şok veya bim deDomates salatalık az zeytinyağ ile klasik kahvaltı yaptım saat 10 gibi daha sonra saat 6 gibi de nohut haşladım ekmeksiz onu yedim 2 3 kaşıkta bulgur pilavı yedim. Su içmeye çalıştım ama unuttum. Akşam eşim tartı yerine tatlı ve köfte alıp gelmiş zalım. Azıcık minicik tatlı yedim. :/ adam inanmıyor ya
Domates salatalık az zeytinyağ ile klasik kahvaltı yaptım saat 10 gibi daha sonra saat 6 gibi de nohut haşladım ekmeksiz onu yedim 2 3 kaşıkta bulgur pilavı yedim. Su içmeye çalıştım ama unuttum. Akşam eşim tartı yerine tatlı ve köfte alıp gelmiş zalım. Azıcık minicik tatlı yedim. :/ adam inanmıyor ya
cıtır hatunlar iyi bence sen demissin bastan
Şoka bakmamış Bime de benşm zorumla girdi orda varmış ama kırıkmış camı :/ yarın A101 e gelecek gidecektim ama çalışıyor yarın gidemiyorum.tarti buldunuz mu kız şok veya bim de
Ayyyy inş kız şöyle doğum öncesi kiloma dönsem yeter 50 60 göremem zatenOyyy Sen dur hele biz nasıl da gözüne soka soka vereceğiz kiloları, adam artık işten gelirken "aşkım karıcım başka renk tartı istiyor musun?" diye sorar hale gelecek
Belki hanımlar daha orjinal birşey bulurlar canım
Şimdi kaç kilosun ki göremezmişsinŞoka bakmamış Bime de benşm zorumla girdi orda varmış ama kırıkmış camı :/ yarın A101 e gelecek gidecektim ama çalışıyor yarın gidemiyorum.
Ayyyy inş kız şöyle doğum öncesi kiloma dönsem yeter 50 60 göremem zaten
Evde bir tek mutfak terazisi varŞimdi kaç kilosun ki göremezmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?