Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Biz oyle cok kazik yedik. Hele Fethiye de anlatamam pamuk sekeri adam 5 tlden satiyodu 2016da kayinpeder burda 1 den satiyodu

Eskiden bende sevmezdim. Suan boğazım oyle bi acikki herseyi yiyorum yemediğim sey yok :/
Süt yaptığını duymuştum,sen ye tabi.. suyunu da ihmal etme..bak benimki emmedi..bana da eziyet ona da..gece uyanınca alıp koynuna emzirmek nerde,mama hazırlamak nerde..minnacık kaldı birde gelişmedi fazla..maliyetinden hiç bahsetmiyorum hele..bol bol emzir eslem hanımı.

Bugün gaz sancım var. Yemekten sonra oldu off araçta hiç olmuyor ki.
Kolik bebeleri gectim

Yemekten sonra ben oturunca karnım guuurrr guuurrr ötüyor benim

Ben bugün felakettim herşey ters gitti üstüne gök gürültülü yağmura yakalanıp sıçana döndüm

Ayy tadilat sezonu başladı.
Bizde boya düşünüyoruz

Bende hava ısınınca boya yaptıracağım gözümde nasıl işkenceler beliriyor evin o hallerini düşününce

Nana kim di neydi

Nana minik dovendi, minik joplayandi

Eşim almış fantayı ayranla güzel zaten bide çayla. 5 lira simit 5 lira içecek demek ki

Simit 2 lira bonusum sen nerede yaşıyorsun

Yusradan biliyorim cok zor. Ama gelişmiyor diye uzulme toparlar ileride birden olmaz. Yusra hâla minyon yapisi oyle. 15 ay mama yedi. Ek gidayada o zamandan sonra tam olarak geçti

Bide ben termos almistim onuda kopuklu kutuya koyuyodum sogumuyodu birkac saat

Domates salatalık az zeytinyağ ile klasik kahvaltı yaptım saat 10 gibi daha sonra saat 6 gibi de nohut haşladım ekmeksiz onu yedim 2 3 kaşıkta bulgur pilavı yedim. Su içmeye çalıştım ama unuttum. Akşam eşim tartı yerine tatlı ve köfte alıp gelmiş zalım. Azıcık minicik tatlı yedim. :/ adam inanmıyor ya

tarti buldunuz mu kız şok veya bim de

Oyyy Sen dur hele biz nasıl da gözüne soka soka vereceğiz kiloları, adam artık işten gelirken "aşkım karıcım başka renk tartı istiyor musun?" diye sorar hale gelecek

cıtır hatunlar iyi bence sen demissin bastan

Belki hanımlar daha orjinal birşey bulurlar canım

tarti buldunuz mu kız şok veya bim de
Şoka bakmamış Bime de benşm zorumla girdi orda varmış ama kırıkmış camı :/ yarın A101 e gelecek gidecektim ama çalışıyor yarın gidemiyorum.
Ayyyy inş kız şöyle doğum öncesi kiloma dönsem yeter 50 60 göremem zaten

Iyi geceler kizlar
Bayramdan beri girememistim.
Atladigim bir sey olmasin diye gecmisin hepsini tek tek okudum

Ben 2 gundur normale donmeye calisiyorum epey zorluyor beni ama yatinida idare ettimmi cumaya tam anlamiyla baslarim insallah

Bugun ortancamin dogum gunuydu 4 yasina girdi kuzucum.

Menume gelirsek tabi memnun degilim ama ipin ucu kacmasin
8.30 yulaf sut cilek ceviz
9.30 cay
12.30 filtre kahve
15.00 cay
18.30 1 dlm pasta 2 bardak sprite (dogum gunu yaptik)
19.30 pirinc pilavi (olmasada olurdu usenmeyip salata yapaydim iyiydi) firin tavuk 3 ince dlm patates 2 kase yogurt 1 sade poca (esim almis kahvaltiya pastaneden kizlar yememis kalmis ben neden yedim inanin hic bilmiyorum)
21.30 sade nescafe
23.30 sade soda
2 lt su spor yok

Mesajimi gondereyimde alintilarima cevap yazayim simdi

Şimdi kaç kilosun ki göremezmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…