Sen al, yok mu bim şok falanEvde bir tek mutfak terazisi varyarın yine rahat bırakmam alması lazım ya :/
Var ama çocuk var. 21 aylık onu bırakacak yerim yok mecbur ya çocuga bakacak ya alacak. Yarın çalışmaması lazımdı ama işe gidecekmiş yoksa A101 e de geliyor yarın alacaktım :/Sen al, yok mu bim şok falan
Gecmis olsun cnm ❤Günaydın +90 'nin güzel kadınları..
Babam rahatsizlandi,annemlerdeydim bugün geçtik eve ancak uğrayabildim size de..
Bayramınız mübarek olsun,nice kucaklastigimiz bayramlarımız olsun..
Ben de ayni durumdayim merak etme cnm. Olsun cabuk gelen cabuk gider yeter ki adapte olalim tekrariste geldim burdaymi :))) biten bir seviyeye yem alinan 15 den fazla kilom var cumaya donuyoruz insallah
Hosgeldin cnm ❤Ben deniz 29.5 yaşında
3 çocuklu yaklaşık 12 senedir fazla kiloları ile yaşayan biriyim
Evdeyim sürekli
Geçen yaz 73.9 u görmenin rahatlığı ve karantina süreci ile an itibari ile 84 kilo olmuş bulunmaktayım
Bir çoğunuzu sollauip kilo vereceğine canı gönülden inanıyorum(çok mu yapmacik oldu )
Hayır
Vereceğiz başaracağız
Daha bugün kendime iki beden küçük şeyler alıp heveslenmeyi düşün muslen bonus in etiketi üzerine geldi
Saygılar :))
Ben de zayiflayinca yaniniza gelip aile fotosu cektirecektik sizeulan 2020 de ne hayallerim vardı, daha bundan 4-5 ay önce 86 kiloydum
hazirana fit girip kendime aşk dolu sinema tadında bir klip çekecektim
yazın havalı giyinip farkımı ortaya koyacaktım
şimddiiiiiiii merhaba 93.5 kiloooooooo (almadıysam tabi)
Yasasin 3 cocuklularArtık al durum ciddi.
Tanıt kendini hatunlara hepside çok sıcaktır senden sıcak olmasınlar.
Günlük aktivite yazıcan musluk napıyosun bi bakalım.
Yemek pişirmen lazım çocuk uyudumu hemen mutfağa.
Tencerende yemek olucak ki ıvır zıvır geçiştirmeyesin. Bu hepimiz için geçerli.
Ben 2 si küçük 3 çocukla yapıyosam sende yaparsın ehe çok zevkli tek çocukluları gömmek
Masallah cnmTeyzeleri prensesim 5 aylık oldu eee erken oldu ama cıktı ilk incimiz..darısı diğer 19 a
Hosgeldin cnmTartı alıp öyle geleyim deyip sıvışıyormuşumşimdi tanıt kendini deyince bi afalladım
Bne musluk hipotrioid, pcos ve bol kiloya sahibim zaten balık etliydimAma bir düşük ve bir doğumdan sonra 90 ları belki 100 leri gördüm :/ düşük yapmadan önce 76 kiloydum 6 haftalık gebelik sonucu 88 e çıktım inmeden gebe kaldım 92 kilo ile doğuma gittim inanın bu nasıl oldu bende bilmiyorum bundan sonra inş yemek yapıp diyete başlıcam.
Covid oldugunuzu bilmiyordum cnm cok gecmis olsunBebek ne kadarlık :)
Ben büşra 26 yaşındayım.
6 yillik evliyim. Evlenirken 72 kg idim.
2 yil sonra tedavi ile 86 kg olarak ilk kizima hamile kaldim.
113 kg ile dogum yaptım.
Gecen yil yani 2019 martta 101 kg ile diyete baslamis 87ye kadar inmiştim. Haziranda ikinci kizima hamile kaldim.
Şubat ayında 112 ile dogum yaptim.
Doğum sonrasi cok cabuk 103 kgya kadar indim.
Sonra ailecek covit olduk.. hastane de yattık. Sütüm gitmesin diyerekten ve de stresten yedim yedim durdum. Şuan 115 kg yum...
Benimkide 21 aylik olacak. 3 eylul 2018 dogumlu yakinlar birbirine sanirimGeçmiş olsun ya büyük bir şey atlatmışsınız.
Bebek 21 aylık
Hoşbuldum :) bende su içmeyi çok unuturum
Allah korumus cnm. Insallah bir daha olmazTgcervanne0133 bebiş dönmeye başladı mı :) bizim kucuk canavar dun gece koltuktan düştü. Dönmüyor ama gotum gotum kaydirmiş kendini. Gece 4 te bir caykıldı koptu baktik yerde yuzustu.allahtan koltuk cok alçaktı
Ben de bu ara 2 ogun yapmayi planliyorum. Evde biraz yulafim var onlar bitesiye yulafli kahvalti yaparim havalar isininca biceklenmesin bitsinler bir an once. Hazirlamasida kolay yatmadan hazirlayip dolaba koyuyorum sabah alip ise gidiyorumBen napıcam ehediyetlerden diyet seçiyorum hangisini yapsam acaba yılların tecrübesiyle kendi diyetimi mi kursam
Şaka şaka 2 öğünlü uzun açlık yapacağım tabiki
Beni hangi gruba eklemeyi dusunuyorsun acaba bonuscum
Ben de ben de ben deGrup ismi olsun tabi güzel olur düşünelim.
Herkes grubundan sorumlu menülerine bakıcak kontrol edicek dürtücek yeri geldimi dövecek falan.
Tabiki toplucada birbirimizi dürtüp destek olmaya devam.
N Nana Nın grubu
N Nana
M Musluk Suyu
ayseMsb
Tgcervanne0133
MuMu85
@yst38
Minik Duduklu Tencere
Bonusun
E eboe
Bonus
OGULCUKLARIM
@aijoo
74FRIDA
Mefkurem
60kiloyum fulyanın grubu
60kiloyum
Pembe Lotus
ISILDURU
bengisu022
huzurunmeraklisi
Sozen
Buralardayim kuzum. Haziranda 1. Kat nirmal hasta yatisi baslicak. Oraya yeni ekip kuruluyor. Cok sukur oraya baska bir arkadas sorumlu olacak is yukum baya bir azalicak o zaman. Bu surec devam edesiye kadar ben covid1 ve covid2 servislerinin sorumluluguna devam edicem insallahBulamiyorum nerelerdesin. Hastane yogunmu hâla
Var ama çocuk var. 21 aylık onu bırakacak yerim yok mecbur ya çocuga bakacak ya alacak. Yarın çalışmaması lazımdı ama işe gidecekmiş yoksa A101 e de geliyor yarın alacaktım :/
Evim öyle 2 dk alıp gelebilicek yerde değil ilçeye uzakÇocuğu uyut 2 dk kosa koşa git gel.
Bknz: anne olmayan atar tutar modeli
O tartı yarın alınacakalmadı mi akşam geldiğinde ver bebeği kucağına kendin çık
Simdi dövdüreceksin eşini bana, nerde benimmm kızılcık sopammmEvim öyle 2 dk alıp gelebilicek yerde değil ilçeye uzako da işten geç geliyor marketler kapanıyor. Ona mecburum yani
Aaa sivaslı man bonus?? İtiraf edeyim ender sevdiğim sivaalılardansn.Bende sivaslıyım işte istanbulun yarısı sivaslı zaten
Onu deneyeceğim :)) teşekkür ederimsirke bende değerlide içerken organik olanı alıyorum, maliyetli aslında yapmak lazım temizlik için merketten alıyorum kimseye verme bence evde bir çok alanda kullanabilirsin :)
Ben bunu görmeye rekten kendimi günün ayıp etmisi ilan ediyorim
Ben öyle bir nana tanımıyorumYemekten sonra ben oturunca karnım guuurrr guuurrr ötüyor benim
Ben bugün felakettim herşey ters gitti üstüne gök gürültülü yağmura yakalanıp sıçana döndüm
Bende hava ısınınca boya yaptıracağım gözümde nasıl işkenceler beliriyor evin o hallerini düşününce
Nana minik dovendi, minik joplayandi
Simit 2 lira bonusum sen nerede yaşıyorsun
Nasıl becerdim cifter etiketi maşallah banaN Nana N Nana
M Musluk Suyu M Musluk Suyu
ayseMsb ayseMsb
Tgcervanne0133 Tgcervanne0133
MuMu85 MuMu85
[IMG alt="yst38"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/318/318272.jpg?1582123370[/IMG] yst38
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Grup içi mi guruplar arası mi olacak yarışma mmiz
Guruplar arası herhalde, hangi gurup daha iyi motive olup daha fazla kilo vericek ...Nasıl becerdim cifter etiketi maşallah bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?