Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın +90 'nin güzel kadınları..
Babam rahatsizlandi,annemlerdeydim bugün geçtik eve ancak uğrayabildim size de..
Bayramınız mübarek olsun,nice kucaklastigimiz bayramlarımız olsun..
Gecmis olsun cnm ❤
iste geldim burdaymi :))) biten bir seviyeye yem alinan 15 den fazla kilom var cumaya donuyoruz insallah
Ben de ayni durumdayim merak etme cnm. Olsun cabuk gelen cabuk gider yeter ki adapte olalim tekrar
Hosgeldin cnm ❤
Ben de zayiflayinca yaniniza gelip aile fotosu cektirecektik size
Yasasin 3 cocuklular
Teyzeleri prensesim 5 aylık oldu eee erken oldu ama cıktı ilk incimiz..darısı diğer 19 a
Masallah cnm
Hosgeldin cnm
Covid oldugunuzu bilmiyordum cnm cok gecmis olsun
Geçmiş olsun ya büyük bir şey atlatmışsınız.
Bebek 21 aylık

Hoşbuldum :) bende su içmeyi çok unuturum
Benimkide 21 aylik olacak. 3 eylul 2018 dogumlu yakinlar birbirine sanirim
Allah korumus cnm. Insallah bir daha olmaz
Ben napıcam ehe diyetlerden diyet seçiyorum hangisini yapsam acaba yılların tecrübesiyle kendi diyetimi mi kursam

Şaka şaka 2 öğünlü uzun açlık yapacağım tabiki
Ben de bu ara 2 ogun yapmayi planliyorum. Evde biraz yulafim var onlar bitesiye yulafli kahvalti yaparim havalar isininca biceklenmesin bitsinler bir an once. Hazirlamasida kolay yatmadan hazirlayip dolaba koyuyorum sabah alip ise gidiyorum
Beni hangi gruba eklemeyi dusunuyorsun acaba bonuscum
Ben de ben de ben de
Bulamiyorum nerelerdesin. Hastane yogunmu hâla
Buralardayim kuzum. Haziranda 1. Kat nirmal hasta yatisi baslicak. Oraya yeni ekip kuruluyor. Cok sukur oraya baska bir arkadas sorumlu olacak is yukum baya bir azalicak o zaman. Bu surec devam edesiye kadar ben covid1 ve covid2 servislerinin sorumluluguna devam edicem insallah

Bu arada eliptik alma fikri var bende onerir misiniz alsam mi yoksa bosuna yer kaplamasin leslie abla ne gune duruyor mu? Oneriniz nedir? En son ISILDURU sen almistin yanlis hatirlamiyorsam hangi marka nerden ne kadara aldin?

Zipzip- kaptanim buraya selam vermeye gelmissin. Gormusken ben de sana selam vermek istedim. Bildigin uzere bu aralar biraz yogunum is ve coluk cocuktan dolayi. Bu yuzden takimi rahat takip edebilecegimi dusunmuyorum. Ben buralardayim haberin olsun ara sira size de selam vermeye gelirim insallah. Herkesr cok selamlar

Var ama çocuk var. 21 aylık onu bırakacak yerim yok mecbur ya çocuga bakacak ya alacak. Yarın çalışmaması lazımdı ama işe gidecekmiş yoksa A101 e de geliyor yarın alacaktım :/

Çocuğu uyut 2 dk kosa koşa git gel.

Bknz: anne olmayan atar tutar modeli

O tartı yarın alınacak almadı mi akşam geldiğinde ver bebeği kucağına kendin çık

Çocuğu uyut 2 dk kosa koşa git gel.

Bknz: anne olmayan atar tutar modeli

O tartı yarın alınacak almadı mi akşam geldiğinde ver bebeği kucağına kendin çık
Evim öyle 2 dk alıp gelebilicek yerde değil ilçeye uzak o da işten geç geliyor marketler kapanıyor. Ona mecburum yani

Merhabalar bayram sonrası canlanıyor herkes super olacak hissediyorum
Epeydir belim ağrıyordu yataktan olduğunu düşünüyordum . Bugün gidip aldık sukur yarın gelecek .inşallah sabahları robot gibi kalkmaktan kurtulurum. Herşey ateş pahası sadece alez fiyatı dusuk fiyatli bir yatak fiyati nerdeyse . Almışken oğlanın yatağını da yeniledik .
Evde olmaya okadar alışmışım ki dışa çıkmak çok yordu beni .vücut cok tembellesiyor karantinalarda .
Grup olayı güzel olmuş Bonus um eline sağlık . Bundan sonra hergun listemizi sporumuzu da paylaşırız hem. Bugün ufak tefek kacamaklarim oldu ama çok değil şükür . Spor yapamadim kv ve kp geldi hazırlık yaptım biraz.
Bulamiyorum canim benim oğlanın da doğum günüydü nice mutlu güzel yaşları olsun kızının. Bu arada eliptik sordun sanirim . Benim var ama uzun süre evde çamaşır askılığı olarak kullanmıştım önemli olan onu kullanmak leslie de benzer işi yapıyor aslinda .yeterki sen zaman ayır spora . Alacaksan benimkini öneririm .voit marka manyetik olanindan . Ses cok yapmiyor Ben bu ara kullanıyorum memnunum ama olmazsa olmaz degil yani.

sirke bende değerlide içerken organik olanı alıyorum, maliyetli aslında yapmak lazım temizlik için merketten alıyorum kimseye verme bence evde bir çok alanda kullanabilirsin :)
Onu deneyeceğim :)) teşekkür ederim

Ben öyle bir nana tanımıyorum

Benim nanam sever ponçik suratlidir kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…