- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Korkma sür Bonus. Araba süre süre öğreniliyor.benim eşim hep engelliyordu beni. O yanımdayken hep sürüyordum. Tek çıkmama hala acemisin diyordu. Bir gün o okuldayken aekadaşın arabasıyla gel dedi. Ben de tamam deyip alıp arabayı gittim.ondan sonra da tek çıkabildim.@huzurunmeraklisi
Şu gardaşın bugün arabada 80 i gördü beegörmemle hızımı kesmem bir oldu bu sefer yavaşladım diye fırça yedim eşimden
Onerilerin icin tesekkur ederim cnm. Oğluşunun da nice guzel saglikli yaslari olsun insallah ❤❤Merhabalar bayram sonrası canlanıyor herkes super olacak hissediyorum
Epeydir belim ağrıyordu yataktan olduğunu düşünüyordum . Bugün gidip aldık sukur yarın gelecek .inşallah sabahları robot gibi kalkmaktan kurtulurum. Herşey ateş pahası sadece alez fiyatı dusuk fiyatli bir yatak fiyati nerdeyse . Almışken oğlanın yatağını da yeniledik .
Evde olmaya okadar alışmışım ki dışa çıkmak çok yordu beni .vücut cok tembellesiyor karantinalarda .
Grup olayı güzel olmuşBonus um eline sağlık . Bundan sonra hergun listemizi sporumuzu da paylaşırız hem. Bugün ufak tefek kacamaklarim oldu ama çok değil şükür . Spor yapamadim kv ve kp geldi hazırlık yaptım biraz.
Bulamiyorum canim benim oğlanın da doğum günüydü nice mutlu güzel yaşları olsun kızının. Bu arada eliptik sordun sanirim . Benim var ama uzun süre evde çamaşır askılığı olarak kullanmıştım önemli olan onu kullanmak leslie de benzer işi yapıyor aslinda .yeterki sen zaman ayır spora . Alacaksan benimkini öneririm .voit marka manyetik olanindan . Ses cok yapmiyor Ben bu ara kullanıyorum memnunum ama olmazsa olmaz degil yani.
Tesekkur ederim cnm ❤
Gruba ekledigin icin tesekkur ederim cnm ❤ bizim grubun kaptani E eboe mi ilk onun ismi vardiN Nana Senin grupta diyette acemi olanlar var biraz insaflı ol
60kiloyum nerdesin fulya görmedim sanki seni.
N Nana
@musluk suyu
@ayseMsb
@Tgcervanne0133
@MuMu85
Mthn83
Minik Duduklu Tencere
E eboe
Bonus
Bulamiyorum
@OGULCUKLARIM
@aijoo
@74FRIDA
@mefkurem
60kiloyum
@Beyazkugu87
@ISILDURU
bengisu022
@huzurunmeraklisi
Sozen
Tesekkur ederim cnm ❤❤
Gunaydin kizlar
Islere baslamadan musayitken bir size bakayim dedim
Onerilerin icin tesekkur ederim cnm. Oğluşunun da nice guzel saglikli yaslari olsun insallah ❤❤
Tesekkur ederim cnm ❤
Gruba ekledigin icin tesekkur ederim cnm ❤ bizim grubun kaptani E eboe mi ilk onun ismi vardi
Tesekkur ederim cnm ❤❤
Çok teşekkür ederim
Mesajina cook sevindim canım her zaman takıma da bekleriz ❤❤Zipzip- Zipzip- kaptanim buraya selam vermeye gelmissin. Gormusken ben de sana selam vermek istedim. Bildigin uzere bu aralar biraz yogunum is ve coluk cocuktan dolayi. Bu yuzden takimi rahat takip edebilecegimi dusunmuyorum. Ben buralardayim haberin olsun ara sira size de selam vermeye gelirim insallah. Herkesr cok selamlar
Dere otu troide iyi gelir bilginizeHavuc kavurup dereotuyla yogurtluyorum bide sarimsak. Yada kabak kızartıyorum firinda yine dereotu ve sarimsakla. Bu aksam semizotu yogurtlayacaktim ama almamis esim yapmadim :)
Yemekten sonra hastanın başına gidip pansuman yapiyorken çok olur. Hemşire hanım açsanız derler hemen.Yemekten sonra ben oturunca karnım guuurrr guuurrr ötüyor benim
Ben bugün felakettim herşey ters gitti üstüne gök gürültülü yağmura yakalanıp sıçana döndüm
Bende hava ısınınca boya yaptıracağım gözümde nasıl işkenceler beliriyor evin o hallerini düşününce
Nana minik dovendi, minik joplayandi
Simit 2 lira bonusum sen nerede yaşıyorsun
Salla gitsin takımıHeyyy çıtır hatunlar grubumuza afilli bir isim bulalım var mi öneriler
@musluk suyu
@ayseMsb
@Tgcervanne0133
@MuMu85
Mthn83
Minik Duduklu Tencere
Not; miniğim yarim ekmek olsun deme grup ismi
Kolay gelsin nice yaşlari olsunIyi geceler kizlar
Bayramdan beri girememistim.
Atladigim bir sey olmasin diye gecmisin hepsini tek tek okudum
Ben 2 gundur normale donmeye calisiyorum epey zorluyor beni ama yatinida idare ettimmi cumaya tam anlamiyla baslarim insallah
Bugun ortancamin dogum gunuydu 4 yasina girdi kuzucum.
Menume gelirsek tabi memnun degilim ama ipin ucu kacmasin
8.30 yulaf sut cilek ceviz
9.30 cay
12.30 filtre kahve
15.00 cay
18.30 1 dlm pasta 2 bardak sprite (dogum gunu yaptik)
19.30 pirinc pilavi (olmasada olurdu usenmeyip salata yapaydim iyiydi) firin tavuk 3 ince dlm patates 2 kase yogurt 1 sade poca (esim almis kahvaltiya pastaneden kizlar yememis kalmis ben neden yedim inanin hic bilmiyorum)
21.30 sade nescafe
23.30 sade soda
2 lt su spor yok
Mesajimi gondereyimde alintilarima cevap yazayim simdi
Bende SivaslıyimAaa sivaslı man bonus?? İtiraf edeyim ender sevdiğim sivaalılardansn.
Çok ayıpBen bunu görmeye rekten kendimi günün ayıp etmisi ilan ediyorim
Çok teşekkür ederim sen nasılsın
Ben öyle bir nana tanımıyorum
Benim nanam sever ponçik suratlidir kendisi
Salla gitsin takımı
Eşimi kandiramadim amaGel gel hemen kandırıver beni zalimin kızı
Sen dur 2 güne profesyonel olup çıkarırım herkesi evelAllah
Böyle dersek kimse sallamaz bizi
En yakın arkadaşım ve komsim biri Erzurum diğeri Sivas liVay hemşommemnun oldum neresinden diye sorayım adettir (biliyomuş gibi) Ben sivaslıyım ama hiç gitmedim.
Çok hakim değilim konuya yani. Orda yakın akrabada yok babamında pek işi yok.
Annem erzurumlu babamda biraz o yöne kaymışevde hep erzuruma ait şeyler pişerdi falan erzurumlu gibi büyüdüm.
Halamlar katmer yapardı anam kete.
Öyle dolu dolu bir çocukluk
Böyle dersek kimse sallamaz bizi
Kim zorlamayacakmış, ben belki zorlarım söz vermiyorumSallamamak neymiş he yavrum kimmiş sallamayacak olan
Herkes sallayacak valla olmaz öyle.
Zaten kimseyi zorlayıp sıkmıycaz çok hızlı gelişcek herşey hiç anlamıycaklar hiiiç
En az 15 kilo 3 ayda gidecekBol gelen kot ceketimi daraltsam mi derken su düğmeler pıt deyip atyor
Merak etme nana nin sopası her yere uzar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?