- 8 Nisan 2017
- 57.307
- 308.074
- 698
Gruba mi :))Hele isim düşüneyim
Minik bizde arıyoruz isim grubumuza haberin olsunGruba mi :))
Minik bizde arıyoruz isim grubumuza haberin olsun
İsim annesi mi olayim nasıl bişey olacak yemek adı miMinik bizde arıyoruz isim grubumuza haberin olsun
İsim annesi mi olayim nasıl bişey olacak yemek adı mi
Yoksa cici kızlar gibi mi
AhahahahaÇıtır kızlar cici kızlar olmaz yaaa ergen grubu gibi daha yaratıcı olunşendullar belki
Kabakseverspor
Dereotusevenspor
Cevizebayilan spor
Yada
Zipzipci
Ayaktabanışiş spor
Etkiran spor
Ayat tabanıAyat tabanı ahaha
Altın dişBöyle dişi bişey
Minigim sen yorulma biz düşünür buluruzKabakseverspor
Dereotusevenspor
Cevizebayilan spor
Yada
Zipzipci
Ayaktabanışiş spor
Etkiran spor
Kızlar sudiyeti yapmak istiyorum ama benim tiroit lerim çalışmiyo ondan kilo veremiyorum yardımcı olabilir misiniz lütfen banada
Hasibecim benim koşu bandımda, eliptik bisikletimde voit dijital olanlardan 10 yıldan fazla oldu kullanıyorum memnunum sürekli kullansam hep çıtır kalırım ama üşeniyorumGecmis olsun cnm ❤
Ben de ayni durumdayim merak etme cnm. Olsun cabuk gelen cabuk gider yeter ki adapte olalim tekrar
Hosgeldin cnm ❤
Ben de zayiflayinca yaniniza gelip aile fotosu cektirecektik size
Yasasin 3 cocuklular
Masallah cnm
Hosgeldin cnm
Covid oldugunuzu bilmiyordum cnm cok gecmis olsun
Benimkide 21 aylik olacak. 3 eylul 2018 dogumlu yakinlar birbirine sanirim
Allah korumus cnm. Insallah bir daha olmaz
Ben de bu ara 2 ogun yapmayi planliyorum. Evde biraz yulafim var onlar bitesiye yulafli kahvalti yaparim havalar isininca biceklenmesin bitsinler bir an once. Hazirlamasida kolay yatmadan hazirlayip dolaba koyuyorum sabah alip ise gidiyorum
Beni hangi gruba eklemeyi dusunuyorsun acaba bonuscum
Ben de ben de ben de
Buralardayim kuzum. Haziranda 1. Kat nirmal hasta yatisi baslicak. Oraya yeni ekip kuruluyor. Cok sukur oraya baska bir arkadas sorumlu olacak is yukum baya bir azalicak o zaman. Bu surec devam edesiye kadar ben covid1 ve covid2 servislerinin sorumluluguna devam edicem insallah
Bu arada eliptik alma fikri var bende onerir misiniz alsam mi yoksa bosuna yer kaplamasin leslie abla ne gune duruyor mu? Oneriniz nedir? En sonISILDURU sen almistin yanlis hatirlamiyorsam hangi marka nerden ne kadara aldin?
@Zipzip- kaptanim buraya selam vermeye gelmissin. Gormusken ben de sana selam vermek istedim. Bildigin uzere bu aralar biraz yogunum is ve coluk cocuktan dolayi. Bu yuzden takimi rahat takip edebilecegimi dusunmuyorum. Ben buralardayim haberin olsun ara sira size de selam vermeye gelirim insallah. Herkesr cok selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?