artık cok gec cocuklarin cikolatasini aldimBen öyle mi anlamak istedim acaba
Evet ikili pil almıştım yeni pil ile 10-15 gün sonra yine aynı şeyi yaptım eski pil ile tekrar deneyim bakalımDüşük pilde yazar o. Pil yenile bakalım ne pili yuvarlak mı?
Ben öyle mi anlamak istedim acaba
Sen de hazır çikolata elinde mi bekliyordinartık cok gec cocuklarin cikolatasini aldim
Cidden yanlış mı anladımÇok zekisin minik efferim
Bonus benim en büyük düşmanım olacakBen yumurta haşlamistim som yemeklerini zi yiyin deyince bonus
Börek ve yağlı ekmek yedim
yanimda yiyolardi kiz zaten yarim saattir kesiyodum yandan yandanSen de hazır çikolata elinde mi bekliyordin
Yedek pili takyayim bakalım ramazan başında degistirdim pilli ramazan boyu 5-6 sefer anca tartiisimdir ara ara hep 88.88 yazdı ama o kiloda değilimlo yaziyosa pili bitmis minik
Annesi çikolata almayan çocuklar gibiyanimda yiyolardi kiz zaten yarim saattir kesiyodum yandan yandan
Bonus benim en büyük düşmanım olacak
Ben sade içiyorumHo ho howww sana bi kahve yapayım mı bol kalorili?
Mezura var aklıma geldi ama dalga geçersiniz diye demedimŞarkışla konum atayım mi?
Abooo
Kız ben o sürede anca 8 kg verebiliyorum o bile çok
İsimde kim saati olsun 90-60-90
Gerçi artık 90 rakamını hayatımın hiç bir alanına dahil etmek istemiyorum. Özellikle popo kısmına. 89 olabilir ama 90 olmaz.
Hayatımdaki tek 90 siz olun
Ölçü al annecim sende. Mezura da yok deme
A101 e de geldi bugün çıkabilirsen bak.M Musluk Suyu bende tartı var de ne işe yarıyor bozuldu mu pili mi bitik anlamış değilim yenisi ne bakiyorim :))
Olur bakayım ama bizim buradaki ler katalogdaki günden önce koyuyorlar ürünü sonra bulamıyorumMezura var aklıma geldi ama dalga geçersiniz diye demedim
A101 e de geldi bugün çıkabilirsen bak.
Şok bim A101 bunların hepsine bu hafta geldin hepsimi gez bulursun herhaldeOlur bakayım ama bizim buradaki ler katalogdaki günden önce koyuyorlar ürünü sonra bulamıyorum
marketlere gelince sabahtan aliyorlarmis dün bakmadigim sok bim kalmadi en son baska bir magazadan aldimOlur bakayım ama bizim buradaki ler katalogdaki günden önce koyuyorlar ürünü sonra bulamıyorum
aldim canim zuccaciye tarzi bir magazada buldum ayni fiyatti daayseMsb sen aldın mı tartı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?